4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex søger for NemStatik ApS
Gem
Jobindex

Konstruktionsingeniør – drømmer du om at blive fagleder?

Åbyhøj

Vil du lægge hånd på helt store byggeriprojekter, når vi er med til at opføre hoteller, skoler, hospitaler og højhuse i hele Danmark? Og har du det bedst i en mindre virksomhed, hvor du får stor indflydelse og masser af frihed?

Du kommer til at arbejde med de helt store og mest komplekse prestigeprojekter. Og på sigt kan du blive fagleder og få endnu mere ansvar.

Kaj Jensen, direktør

Vi forestiller os, at du er diplom- eller civilingeniør med speciale i bærende konstruktioner samt solid erfaring fra en lign. rolle, gerne fra en rådgivende ingeniørvirksomhed. Det er et plus, hvis du har kendskab til betonelementbranchen & lyst til på sigt at bruge dine lederevner.

Jobindex
Lasse Larsen Huse A/S

Byggeleder

Åbyhøj, Kolding

Har du en solid erfaring som byggeleder eller projektleder inden for kvalitetsbyggeri, og kan du bevare overblikket selv med mange projekter, så kunne du være den rette person som vores nye byggeleder. Som byggeleder vil du referere til vores produktionschef og få ansvaret for gennemførelse af byggeprojekter indenfor privatboliger med stor kvalitet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du bliver en vigtig spiller i et stærkt team i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Tilbudsleder til spændende byggerier

Åbyhøj

Cj Group udfører, med udgangspunkt fra kontor i Aarhus, hoved- og totalentrepriser indenfor bolig- og erhvervsbyggeri.

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV