89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LINDBERG A/S
3D-grafiker

LINDBERG A/S, Åbyhøj

Brænder du for at skabe højkvalitets 3D-produkt- og interiørvisualiseringer? Vi har mange spændende opgaver i pipelinen, og udvider derfor LINDBERG Graphics – vores interne grafiske bureau. Vi søger en kreativ og teknisk dygtig 3D-grafiker, som vil være med til at designe og udvikle vores visuelle kommunikation.

Se video om LINDBERG A/S som arbejdsplads

Som vores nye 3D-grafiker får du en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer og din kreativitet. Dine primære opgaver vil bl.a. være fremstilling af 3D-visualisering til vores prisvindende ’Customiser’-løsning – vores B2B-digitale katalog og bestillingssystem, som er opbygget som en brillekonfigurator, der viser LINDBERGs utallige kombinationer af designs, farver og størrelser.

LINDBERG A/S
Jobindex A/S
ERP-konsulent – sæt strøm til kundernes økonomi- og forretningsprocesser

Jobindex A/S søger for C2IT i Kolding, Åbyhøj eller Herning

Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger?

I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Vi hører gerne fra dig, som er klar til at sætte din erfaring i spil eller som er klar til et brancheskift.

Som ERP-konsulent sørger du for, at forretningsprocesser og -udvikling går op i en højere enhed. Du bliver en del af vores Microsoft Dynamics-team, hvor 50 kolleger har fuldt fokus på Business Central og Power-platformen.

Nysgerrig? Læs mere om jobbet her.

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Verdo
Verdo søger elektrikere til Aarhus Universitet

Verdo

Verdo har overtaget alle serviceopgaver indenfor el på Aarhus Universitet, og det er vi både stolte over og glade for. Derfor søger vi 2 elektrikere til at indgå i vores team. Du får en arbejdsplads med gode kolleger, fast arbejdssted og stor grad af frihed.

Verdo A/S

Følgende kvalifikationer er relevante til jobbet:

 • Udlært elektriker og gerne kendskab til serviceopgaver
 • Stærk kundeorienteret personlighed
 • Fokus på både kvalitet og effektivitet

Du kommer ind i et fagligt orienteret miljø, hvor tonen er uformel og humoristisk. Du får et afvekslende job i en dynamisk virksomhed, hvor du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Du bliver del af et stærkt medarbejderteam, hvor der er frihed under ansvar.

Verdo
Verdo
Elektrikere til Erhvervsservice, Aarhus

Verdo

Vi søger lige nu to elektrikere til at indgå i vores team. Du får et spændende og selvstændigt arbejde med serviceopgaver samt mindre projekter for vores erhvervskunder.

Verdo A/S

Vi udfører el-opgaver indenfor reparation, renovation og ombygning af erhvervsejendomme og kontorer.

Du vil skulle løse forskelligartede opgaver hos vores erhvervskunder, herunder mindre tilbygninger og renovationsprojekter. Du vil komme til at arbejde med engagerede kolleger, hvor tonen er uformel og humoristisk.

Verdo
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

AFRY Ingeniørpraktikant til IT i efteråret 2022 og foråret 2023 – Industry

AFRY, Aarhus eller Kolding

Kunne du tænke dig at få indblik i, hvordan en ingeniørvirksomhed arbejder med IT-løsninger til industrien?

Du slutter dig til AFRY Food i enten Aarhus eller Kolding, hvor du får hhv. 15 og 34 dedikerede kollegaer, som arbejder med proces-, IT- og automationsprojekter og konsulentopgaver for vores kunder i den globale fødevarebranche.

AFRY har mange års erfaring med praktikanter fra forskellige uddannelser. Både AFRY og praktikanterne har haft stor glæde af praktikophold, og mange er i sidste ende endt som fastansatte ingeniører ved endt studietid. Vi søger både en praktikant til efteråret 2022 og til foråret 2023.

Northern Hunting ApS Salgs- og Supportmedarbejder

Northern Hunting ApS, Åbyhøj

Vi søger en Salgs- og Supportmedarbejder til vores jagttøjsbutik i Aarhus. Jobbet består af tre dele; en supporterende og assisterende rolle ift. vores B2B salg, ansvarlig for vores fysiske butik inkl. ekspedering af kunder samt rollen som kundeservicemedarbejder for vores B2C salg.

Så er du jæger eller har en interesse indenfor jagt, og har lyst til at arbejde med nogle af de fedeste produkter i jagttøjsbranchen – så er det her din mulighed!

Du vil være primæransvarlig for butikken, og vil derfor ansvarlig for at sikre at produkterne altid er placeret hensigtsmæssigt ifølge jagtsæsonen og at hylderne altid er fyldt op. Du forudser produkter der snart vil være udsolgt, og får suppleret i tide. Du får planlagt events i butikken med rette timing for optimal effekt.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Curia Direktør til DH Media

Curia søger for DH Media A/S

Du får som administrerende direktør ansvaret for salg, økonomi, ledelse, udvikling og samarbejde.

DH Media har 11 medarbejdere og er en medievirksomhed med redaktion, salg og administration, hvor du især skal tage dig af de to sidstnævnte. Redaktionen ledes af en ansvarshavende redaktør.

Virksomheden benytter sig af flere analoge og digitale udgivelsesplatforme, nemlig avis, magasin, e-avis, app og nyhedsbrev samt sociale medier.

Du refererer direkte til bestyrelsen, som er din strategiske sparringspartner.

Det er vigtigt, at du er publicistisk sindet og har forståelse for den værdi, som det redaktionelle indhold har for virksomhedens samlede resultater.

Hildebrandt & Brandi P/S
Recruitment Assistant

Hildebrandt & Brandi P/S, Åbyhøj

Er du optaget af, hvordan man skaber gode medarbejderoplevelser? Kan du se værdien af helstøbte rekrutterings- og onboarding-forløb? Og har du lyst til at arbejde med at finde og ansætte de bedste talenter i en ambitiøs konsulentbranche? Så mangler vi dig i H&B.

Vi søger en Recruitment Assistant på fuld tid, som kan hjælpe med at løfte de mange rekrutterings- og ansættelsesprocesser, vi oplever i H&B, hvor vi de seneste to år i træk har vækstet medarbejderantallet med over 40%.

Du skal konkret være med til såvel at supportere og drive som at forbedre, effektivisere og digitalisere vores rekrutteringsproces, onboardingproces samt andre HR-relaterede processer – alt sammen for at understøtte den gode medarbejderoplevelse, hvor fællesskab, tryghed og trivsel er i højsæde.

AFRY Projektleder, digitalisering og automation – AFRY Food

AFRY, Aarhus eller Kolding

Kunne du tænkte dig at gå forrest i store tværfaglige projekter i både ind- og udland og brænder du for projektledelse indenfor digitalisering og automation? Så er du måske den nye kollega, vi søger i AFRY Food.

På baggrund af vores forhøjede aktivitetsniveau har vi behov for at styrke vores projektledelseskompetencer på kontoret i Aarhus eller Kolding. Ud over at deltage i arbejdet med vores projekter og opgaver, vil det være en vigtig opgave at udvikle det faglige miljø omkring projektledelse.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Ledelse af projekter med stor spredning i størrelsesordenen fra ½ til 10 mio Eur.
 • Rådgivning- og konsulentopgaver
 • Projektledelse og delprojektledelse inkluderende tværfaglig mandskabsledelse. Herunder ressourcer fra fag som automation, el, digitalisering og proces
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: