37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Nordic Dream Beds ApS

Blæksprutte søges til spændende webshop

Åbyhøj

Drømmer du om et alsidigt job, hvor to dage sjældent er ens?

Dine primære opgaver bliver bl.a. pakning af produkter på lager, serviceringsopgaver hos kunder samt afhentning af senge.

Vi tilbyder en attraktiv stilling i en dynamisk virksomhed, hvor selvstændighed og frihed under ansvar er vigtige nøgleord. Arbejdstiden aftales sammen med ledelsen, og vi er fleksible med at tilpasse arbejdstiden, så den passer til den rigtige kandidat.

Nordic Dream Beds ApS
Hilti Danmark A/S

Solution Consultant

Åbyhøj

Er du klar til at drive forandring og udvikling i en førende, international virksomhed? Ønsker du at avancere til en ledelsesstilling inden for de kommende år?

Du får en nøglerolle, hvor du vil bidrage med implementeringen af innovative løsninger i byggebranchen. Din indsats vil være afgørende for at forme fremtidens standarder og øge effektiviteten i industrien!

LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
Gem
Ahlsell

Handelselev med speciale i salg til butik Risskov

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Vores elever fra hele landet går samlet på ét hold. Vi ønsker at skabe en særlig holdånd blandt vores elever, og give dem indsigt i hinandens fagområder. Der er fokus på teambuilding, personlig udvikling og spændende fællesaktiviteter.

Ahlsell
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Flair

Studentermedhjælper til Århus

Vi søger 3 studentermedarbejdere med opstart hurtigst muligt, til vores kontor i Århus. Stillingerne er lokaliseret i vores afdeling: Staffing VEST. I afdelingen arbejder vi med at matche kandidater til vores kunder – enten til vikariater eller Try & Hire-stillinger.

Vi har en meget fleksibel, flad og uformel organisation med højt til loftet, så har du gode idéer og input, kan du være med til at implementere nye initiativer, som forbedrer hverdagen. Vi er socialt anlagte og tror på at løfte i flok, så det er vigtigt, at du har lyst til at bruge tid sammen med os.

Hilti Danmark A/S

Strategisk Account Manager til Key Account kundesegment

Åbyhøj

Du bliver nøglepersonen, der opbygger stærke forretningsrelationer til vores største kunder. Der er tale om en rådgivende salgsrolle, hvor du får friheden til at forme din egen arbejdsdag, og vil gå efter markedslederskab.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og en række fordele såsom en fordelagtig pensionsordning, sundhedsforsikring og motionsbidrag. Der er tilknyttet en firmabil til rollen, og du kan selv vælge, om du ønsker en hvidplade eller gulplade bil.

Gem
Flair

HR-support

Åbyhøj

Er du nysgerrig, og trives du med at skabe synlige resultater inden for HR og professionel rekruttering? Kan du sætte dig ind i lovgivning på vores område, og har du lyst til at sikre effektive og smidige HR-driftsprocesser?

Som HR-supporter kommer du til at arbejde med administrative processer og opgaver med varierende omfang og kompleksitet. Du bliver HR-supporter for teamet i staffing Århus.

I et tæt samarbejde med teamet vil du understøtte og give sparring til teamet i personaleforhold, især i ansættelsesprocesser af både faglærte og ufaglærte medarbejde og teknisk administrative medarbejdere.

Gem
Flair

Praktik i en af Danmarks HR-virksomheder indenfor vikar- og rekruttering?

Åbyhøj

Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering – og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands-on-erfaring.

Vi tilbyder specialiserede personaleløsninger i form af fleksible vikarløsninger, projektansættelser, rekrutteringer til faste stillinger og outplacement. Hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor fokus er på samarbejde og vidensdeling.

Gem
EET Group

Inside Sales Representative for EET International

Åbyhøj

We are looking for a customer and service oriented Inside Sales Representative to join our team and support our account managers in their daily work.

This is an exciting and challenging position within sales in one of the leading niche IT distributors in Europe, where the right candidate will have great possibilities for personal and professional development.

EET Group
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Danske Fragtmænd

Lønadministrator - Odense eller Aarhus (Åbyhøj)

I stillingen som lønadministrator vil du sammen med dine kolleger få ansvaret for alle opgaver relateret til lønudbetalingen til vores i alt ca. 700 timelønnede medarbejdere under ATL-overenskomsten med forskellige lokalaftaler.

Fælles for afdelingen er, at vi har et miljø, hvor vi værdsætter sparring, godt kollegaskab, god service højt samt har optimering af arbejdsprocesser for øje.

Du har mulighed for selv at tilrettelægge dine arbejdstimer mandag til fredag i tidsrummet kl. 07-17.

Danske Fragtmænd
Lasse Larsen Huse A/S

Byggeleder

Åbyhøj, Kolding

Har du en solid erfaring som byggeleder eller projektleder inden for kvalitetsbyggeri, og kan du bevare overblikket selv med mange projekter, så kunne du være den rette person som vores nye byggeleder. Som byggeleder vil du referere til vores produktionschef og få ansvaret for gennemførelse af byggeprojekter indenfor privatboliger med stor kvalitet.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, hvor du bliver en vigtig spiller i et stærkt team i en virksomhed med et inspirerende, dynamisk og godt arbejdsmiljø.

Gem
Flair

Business and Sales Supporter

Åbyhøj

Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice?

Som Business and Sales Supporter hos et af Danmarks velkendte rekrutteringsbureauer Flair sælger du ikke blot et produkt - du sælger en løsning. Du får en rigtig spændende arbejdsdag, hvor du får udviklet din kreativitet og dine salgskompetencer, når du skaber en skræddersyet løsning til kunderne.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Ejendomsselskabet Olav De Linde A/S

Vicevært

Åbyhøj

Har du et højt serviceniveau og hænderne skruet rigtigt på? Og vil du varetage 10 ejendomme i Aarhus og være del af et team med fem viceværter, to varmemestre og en serviceleder?

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. renholdelse og vedligeholdelse af ejendommens bygninger og anlæg, udearealer, grønne områder og fællesarealer.

Karakteristisk for selskabet er, at vi udlejer og administrerer ejendomme, som vi selv bygger og renoverer – til gavn for vores lejere.

LINDBERG A/S

Industritekniker

Åbyhøj

Kom med på LINDBERG-rejsen og grib chancen for at blive en del af en virksomhed i en global luksuskoncern, som er kendt for innovativt design og håndværk uden sidestykke.

Hvad kommer du til at arbejde med?

  • Arbejde i en moderne CNC-maskinpark, der består af avancerede bearbejdsningscentre, laserskærer, trådbukkere m.m.
  • Udføre arbejde med tør bearbejdning (ingen KSM)
  • Kontinuerligt sikre og forbedre produktkvaliteten i alle faser af produktionen.
  • Grundig oplæring i alle arbejdsprocesser samt introduktion til huset og de systemer, vi arbejder i.
LINDBERG A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV