63 job matcher din søgning 63 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Familie Testamente ApS
Er du stud.jur. og interesserer dig for familie- og arveret?

Familie Testamente ApS, Køge, Aarhus

Vi er på udkig efter dig, der interesserer dig for familie- og arveret, og som forstår at omsætte din teoretiske viden til værdiskabende oplevelser for vores klienter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at besvare henvendelser fra vores klienter på både telefon og mail, foretage rettelser i udarbejdede dokumenter samt hjælpe med sagsbehandlingen. Din arbejdstid vil ligge i hverdage fra kl. 9-17.

Vi tilbyder selvfølgelig fleksibilitet ift. dit studie og arbejdstid, ligesom du indimellem kan arbejde hjemmefra.

Familie Testamente ApS
Anker-Møller Advokater ApS Advokatfuldmægtig søges til advokatfirma i Aarhus

Anker-Møller Advokater ApS

Anker-Møller Advokater er et ungt advokatkontor, der oplever stor fremgang. Derfor søger vi en dygtig og engageret advokatfuldmægtig, som brænder for såvel erhvervs- som privatretten.

Som advokatfuldmægtig hos Anker-Møller Advokater vil du få tildelt et stort ansvar med selvstændig behandling af vores klienters juridiske problemstillinger. Du vil komme til at beskæftige dig med flere juridiske områder såsom procesret, fast ejendom, aftaleret- og erhvervsret.

Arbejdernes Landsbank
Finanstrainee til Lokal erhverv Midt

Arbejdernes Landsbank, Åbyhøj

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Vi søger en kommende finanstrainee der drømmer om at arbejde med både privat- og erhvervskunder og som ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

Frem til august 2024 bliver du ansat som assisterende rådgiver, hvor du bliver første kontaktpunkt til bankens kunder. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter, og klæder dig på til en rigtig god start på dit traineeforløb.

Arbejdernes Landsbank
RSM Danmark Revisor til Aarhus

RSM Danmark

Vi vil gerne have dig med på holdet!
Er du revisor, og drømmer du om et job, hvor fagligheden er i top, arbejdsglæden stor og hvor der er gode karrieremuligheder? – Så er det måske dig, vi søger.

I RSM tilbyder vi en fleksibel hverdag med stor frihed til at planlægge din tid, opgaver samt skabe et arbejdsliv med plads til både karriere og familieliv.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse. Hos os kan du selv præge din karriere og være med til at sammensætte din kundeportefølje og dine mål for uddannelse og position efter dine ønsker.

Du tilbydes en lønpakke med overtidsbetaling, attraktive personalegoder og gode muligheder for uddannelse og faglig opdatering i en landsdækkende revisionsvirksomhed.

Socialpædagogernes Landsforbund Sagsbehandler – hjælp med at rådgive vores medlemmer

Socialpædagogernes Landsforbund, Aarhus

Har du fokus på medlemsservice, kvalitet i opgaveløsningen og er du klar til at tage ansvar, overholde aftaler og til at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil? Er du parat til at lede dig selv og til at blive ledet?  

Fællesadministrationen i Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland og Socialpædagogerne Østjylland søger en engageret og struktureret faglig sagsbehandler til vores kontor i Aarhus.

Dine primære opgaver:

 • behandling af telefoniske og personlige henvendelser
 • fortolkning og formidling af overenskomst-, aftale- og lovstof både ved personlig og telefonisk kontakt med vores medlemmer                
 • sagsbehandling og rådgivning i faglige spørgsmål
Hildebrandt & Brandi P/S Office Assistant til vores kontor

Hildebrandt & Brandi P/S, Aarhus

Brænder du for en alsidig arbejdsdag, hvor praktiske gøremål og den gode medarbejder- og kundeoplevelse er i højsædet?

Så er det måske dig, vi leder efter, som vores nye Office Assistant. Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.

Opgaverne er en kombination af rutine- og afvekslende opgaver. Det kan for eksempel være generel oprydning på kontoret, kontakt til diverse leverandører, indkøb af kontorartikler/merchandise og forplejning, bestilling og håndtering af frokost, klargøring og servicering ved møder og workshops i huset samt fredagsmorgenmad, værtinde/værtsrollen, hjælp til printopgaver, post og andre praktiske ærinder for huset.

Hildebrandt & Brandi P/S Vi søger en ambitiøs Finance Assistant til vores kontor i Aarhus

Hildebrandt & Brandi P/S, Åbyhøj

Er du et finansielt stærkt menneske, som sætter en ære i at levere med præcision og punktlighed, med et bogholderi, der altid er ajourført? Er du driftssikker, struktureret og ønsker at levere en kvalitet, der er i top, i en virksomhed, der har ambitioner om vækst? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Som Finance Assistant vil du have ansvaret for:

 • Bogføringsopgaver
 • Fakturahåndtering og behandling
 • Godkendelsesprocedure og leverandørfakturering
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Danske Fragtmænd
Dynamics 365 CRM-udvikler til Danske Fragtmænds Digitaliseringsafdeling

Danske Fragtmænd, Aabyhøj

Søger du nye udfordringer indenfor Dynamics 365 CRM-udvikling, hvor du får masser af ansvar og selvstændighed, så kom med på holdet hos Danske Fragtmænd.

Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab med 30 kollegaer, hvor vi løfter i flok. Udvikling er en selvfølge hos os – både personligt og fagligt. Vi arbejder både med intern udvikling ved at sætte vores erfarne udviklere sammen med mindre erfarne udviklere og ekstern udvikling i form af samarbejde med universiteter, kurser mv.

Danske Fragtmænd
Curia Teamlead til ’Løn & Personale'

Curia søger for Kongsvang Cleaning & Facility A/S i Åbyhøj

Vil du med dine faglige kompetencer og dit personlige engagement være med til at gøre en forskel for +1000 kollegaer?

Kongsvang er en af Danmarks førende servicevirksomheder, hvilket stiller krav til en stærk medarbejderstab – både i driften og i det administrative team.

Derfor er der brug for en Teamlead til ’Løn & Personale’, hvor dit primære ansvar er lønhåndtering og HR-administration. Det vil sige, at du varetager en helt central funktion og får en uhyre vigtig rolle.

Det er dig, der:

 • sikrer stabil lønkørsel til timelønnede
 • yder administrativ support til drift omkring løn- og ansættelsesforhold
 • håndterer fravær, refusion og statistikker på området
Sanistål A/S
Sanistål søger handelselev til vores butik i Åbyhøj

Sanistål A/S

Investér i din karriere og bliv elev i Sanistål. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt og bliver rustet til en spændende karriere i industri- og byggebranchen.

Vi tilbyder størstedelen af vores elever en fast stilling, når uddannelsen er færdiggjort.

Du får en praktisk erhvervsuddannelse med fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen.

Sanistål A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
IMPACT A/S
Financial Controller

IMPACT A/S, Åbyhøj

Do you get motivated by conducting financial analyzes supporting ambitious growth strategies? And do you have a solid experience with consolidated accounts and structuring processes?

Your primary responsibility will be to support and streamline processes for our subsidiaries in Sweden, Portugal and Serbia. Moreover, you will be participating in the implementation of our new ERP system Business Central across the group's subsidiaries.

The overall areas of responsibility will reflect various daily tasks from effective month-end closure, preparation of reports and additional material for annual accounts, optimization of internal procedure and quality assurance to participation in budget and forecast processes cost controlling, ERP implementation, and KPI support and reporting on key figures.

IMPACT A/S
Kreditorbogholder

IMPACT A/S, Åbyhøj

Er du detaljeorienteret og imødekommende? Og har du lyst til at blive en del af et energisk team, hvor service, engagement og grundighed er nøgleord?

Som kreditorbogholder bliver du en del af et dedikeret Finance-team. Du vil sammen med vores anden kreditorbogholder få ansvaret for kreditorbogholderiet og diverse afstemninger til månedsluk.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Dagligt bogholderi: Primært kreditorbogholderi
 • Rejseafregninger.
 • Ansvar for bogføring af Mastercard (Pleo).
 • Implementering af rejseafregning i Business Central
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Bostedet Gl. Kongevej og Bostedet Vangsbovej
Leder

Bostedet Gl. Kongevej og Bostedet Vangsbovej, Hasselager, Lystrup og Åbyhøj

Søger du et spændende lederjob og en meningsfyldt hverdag, hvor du sammen med vores dygtige personale løfter og leverer højt socialfagligt arbejde, så er du måske den vi leder efter.

Gennem dit lederskab skal du sætte rammerne for, at bostederne både drives professionelt samt videreudvikles til gavn for beboerne, medarbejderne og bostedernes samarbejdspartnere, og at organisationen i alle henseender lever op til de vedtagne strategier og visioner. Du har direkte reference til bestyrelsen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV