56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 56 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
KvicklyBagerelev, Kvickly Åbyhøj

Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Flügger A/S
Store Manager Århus

Flügger A/S, Åbyhøj

Som Store Manager i Flügger vil du referere direkte til vores regionschef, Søren Rejmers, som har et stort engagement og omfattende erfaring i detailbranchen. Du vil indgå i et ledelsesteam på 22 Store Managers. Du vil have et stærkt og tæt samarbejde med ledelsesteamet, som vil give dig en unik mulighed for daglig sparring og udveksling af "best practice". Du vil yderligere have et tæt samarbejde med andre dele af virksomheden herunder marketing, kundeservice og logitisk.

I samarbejde med regionschefen vil du sætte de overordnede mål for butikken, men det er dig, der har det fulde ansvar og dermed den afgørende indflydelse på salgstal, budget, rapportering, kundeportofølje og personale i din butik. Du får frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater i din butik, hvor du til hver en tid vil have regionchefens støtte og opbakning undervejs.

Flügger A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Ditmer
Senior UX- og designkonsulent med forretningsforståelse og skabertrang

Ditmer, Aarhus

Som Senior UX- og designkonsulent i Ditmer får du en central rolle i en ambitiøs organisation, der arbejder med at skabe de bedste digitale løsninger på markedet.

Du bliver en katalysator, der er med til at innovere vores kunders forretning og skabe digitale koncepter, der kan valideres hos brugerne. Du er med til at sikre, at vi udvikler de rette løsninger, der rykker kundernes forretning og gør brugerne glade.

Dine opgaver

 • Sætte dig ind i og navigere i nye forretningsområder og komplekse domæner
 • Identificere kundernes udfordringer, indsamle kunde- og brugerbehov og formidle løsninger og anbefalinger til kunder og dine kollegaer
 • Skabe rammerne for innovationsprocesser og facilitere workshops for dine kollegaer og sammen med kunder
Ditmer
Ditmer
Projektleder

Ditmer, Aarhus

Vil du være med til at lede IT-udviklingsprojekter i den private og offentlige sektor?

Vi leder efter en agil projektleder, som brænder for at forstå kundernes forretning, og omsætte denne til IT-løsninger, som gør en forskel! En projektleder som kan arbejde struktureret og samtidig formår at agere løsningsarkitekt når projekterne har behov for dette.

Som projektleder vil du være ansvarlig for gennemførelse af udviklingsforløb sammen med vores kunder. Vi har en bred vifte af kunder, og du vil få stor indsigt indenfor mange domæner. Du får derfor en spændende hverdag, hvor du som projektleder skal facilitere den agile proces og sørge for at styre kunden godt i mål indenfor de rette tidsmæssige og økonomiske rammer.

Ditmer
Ditmer
Erfaren .NET udvikler

Ditmer, Aarhus

Vi leder efter en udvikler, som ikke er bange for at arbejde med nye teknologier, og sætte dem i spil sammen med vores kunder. Du skal sætte en ære i at levere ”pæn” og afkoblet kode, da vi leverer høj kvalitet og godt håndværk.

Som udvikler vil du komme til at arbejde tæt sammen med en række af vores kunder både i forbindelse med udvikling af helt nye projekter, og videreudvikling af allerede kørende løsninger. Du vil indgå i et mindre team i forbindelse med opgaveløsning. Du arbejder altid sammen med en kollega – både for at sikre kvaliteten og for at vi kan lære af hinanden. Review, pull requests, retrospektiv bliver en naturlig del af din hverdag hos Ditmer.

Ditmer
EET Group
Romanian and Hungarian dual-speaking customer support trainee

EET Group, Åbyhøj

Do you have a flair for business communication, and do you like to help others with your daily work? Do you like to meet new people and are you good in keeping your cool in difficult situations? If so, look no further!

EET International is currently looking for an empathetic, customer and service oriented colleague, whose main responsibility would be to support our growing business in Romania and Hungary.

Responsibilities:

 • Provide assistance to customer orders, account statuses and other relevant issues.
 • Maintain strong and long-lasting relationships with our customers and vendors.
 • Support sales managers in their daily work with relevant data and support on different sales metrics.
EET Group
AFRYAfdelingsleder CTS og Commissioning - AFRY Buildings – Aarhus/Herning

AFRY

Kunne du tænke dig et ansvarsfuldt job inden for Facility Management? Og er du erfaren inden for forretningsudvikling og har et kommercielt mindset, så er det formentlig dig, vi leder efter til udvikling af vores strategiske vækstområde CTS og Commissioning.

Helt konkret vil du arbejde med:

 • Forretningsudvikling og aktiv deltagelse i markedsudviklingen via fx fagfællesskaber, netværksmøder og udviklingsprojekter
 • Personaleledelse med fokus på trivsel og personlig/faglig udvikling
 • Netværkspleje og kontakt med potentielle nye kunder
AFRYCTS-rådgiver – AFRY Buildings – Aarhus/Herning

AFRY

Er CTS/BMS din hjemmebane? Brænder du for at rådgive kunder såvel som kollegaer? Og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af et mindre specialistteam under opbygning? Så er du sikkert den CTS-rådgiver, vi søger til vores CTS-team i Herning eller alternativt Aarhus.

Som CTS-rådgiver får du en central rolle i vores CTS & Commissioning-afdeling, hvor du vil indgå i et mindre team under opbygning. Du vil derfor også få mulighed at præge udviklingen i afdelingen. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Rådgivning – både internt i forhold til projekterne og eksternt til vores kunder
 • Projektering og projektledelse
 • Udbud
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
KounoPowertrading: Vi søger erfaren kollega til nystartet selskab

Kouno, Aarhus

Kouno er et ungt selskab inden for elhandel, og vi har store ambitioner. Har du erfaring fra de europæiske elmarkeder? Så får du her en unik mulighed for at være med fra begyndelsen i et nystartet selskab, hvor vi arbejder tæt og uformelt sammen om at realisere ambitionerne.

Kouno arbejder dels med management-rådgivning og avancerede analyser inden for forsyning, dels med day ahead og intraday-elhandel.

Nedenfor kan du se nogle af de opgaver, vi ser forude:

 • Forretningsudvikling og projektledelse i forbindelse med nye markeder; forbrugs- og produktionsbalanceansvar, nye lande samt kapacitet og forbindelser.
 • Etablering på nye markeder og plan for skalering.
 • Dialog og sparring med analytikere om data, markedsanalyser, prognosemodeller og handelsstrategier.
Colliers International Danmark A/S
Junior multimediedesigner - deltid/studenterjob - København eller Aarhus

Colliers International Danmark A/S

Er du ambitiøs, visuelt stærk, og kan du arbejde på tværs af kanaler? Interesserer du dig for kommunikation? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med ejendomme? Så er du måske vores nye kollega, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og position som Danmarks førende erhvervsmægler.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Konceptualisering, udarbejdelse og vedligeholdelse af markedsførings-/salgsmaterialer – f.eks. prospekter og pitches – på ejendomme i form af layout, billeder og grafisk rentegning i InDesign og PowerPoint
 • Vedligehold af standardskabeloner og prospekter, der er brugt på tværs af EMEA og Colliers Denmark (Word, PowerPoint, Excel, Outlook)
 • Vedligeholde og udvikle digitale grafiske elementer til Hubspot, SoMe og hjemmeside samt udvikling af kort, ikoner og grafer.
Colliers International Danmark A/S
Colliers International Danmark A/S
Marketingkoordinator – Aarhus eller København

Colliers International Danmark A/S

Er du ambitiøs, har et godt overblik og interesserer du dig for effektiv kommunikation? Synes du, det kunne være spændende at arbejde med annoncering og markedsføring af ejendomme? Så er du måske vores nye kollega, der skal hjælpe med at vedligeholde og udvikle vores brand og position som Danmarks førende erhvervsmægler.

I stillingen som marketingkoordinator vil du indgå i et ambitiøst og velfungerende in-house marketing- og kommunikationsteam, der dækker de fleste kompetenceområder inden for begge områder.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Koordinere og håndtere on- og offline annoncering af ejendomme, herunder fakturering og godkendelse af annoncefakturaer
 • Intern rådgivning om markedsføring af ejendomme og udarbejdelse af konkrete oplæg, når standardpakker ikke er tilstrækkelige
 • Bistå ved salg og præsentation af markedsføringspakker til kunder
Colliers International Danmark A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

KvicklyKonditor, Kvickly, Åbyhøj

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 145 medarbejdere, med en central beliggenhed i Åbyhøj.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Danske Fragtmænd
CRM-Udvikler

Danske Fragtmænd, Åbyhøj

Dynamics 365-udvikler til professionel IT-udviklingsafdeling i Danmarks største distributionsvirksomhed.

Trives du i et tværfagligt, professionelt og agilt miljø med spændende udfordringer inden for IT-udvikling både på frontend og backend? Så er du muligvis vores nye kollega. Vi søger en Dynamics 365 udvikler med 3-5 års erfaring, som brænder for de gode løsninger til Danske Fragtmænds IT-udviklingsafdeling i Åbyhøj.

Du bliver en del af en stærk IT-udviklingsafdeling med 30 kompetente og engagerede kolleger, som løfter i flok. Du vil komme til at arbejde med ny-udvikling, support og vedligehold af Danske Fragtmænds Dynamics 365-løsning, hvor både salg, kundeservice, reklamation og flere andre afdelinger har deres daglige arbejde.

Danske Fragtmænd
VIRAL FILM ApSFOTOGRAF OG KLIPPER TIL PRODUKTION AF REKLAMEFILM

VIRAL FILM ApS, Åbyhøj

Vil du være en del af VIRAL FILM ApS?

Vi er et professionelt filmselskab. Vi producerer reklamefilm, profilfilm, tv-reklamer og produktfilm som vores kerneprodukter. Vi laver alt indenfor produktion såsom præ-produktion, produktion og post-produktion. Vi består af et ungt team på syv personer, som laver alt indenfor filmproduktion.

Vi har travlt i produktionen, så vi søger derfor nu en ny filmfotograf til vores kontor i Aarhus.

Om dig:

 • Du har erfaring med at lave profilfilm og reklamefilm, evt. fra lignende job eller som selvstændig
 • Du har kørekort til bil
 • Du har dronebevis og god erfaring med at flyve med drone