75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EDC
Indehaver til ejendomsmæglerforretning i Åbyhøj

EDC

Unik mulighed for at blive selvstændig indehaver af mæglerforretning i et attraktivt område med stort potentiale og gode indtjeningsmuligheder. Du bliver en del af EDC, Danmarks største ejendomsmæglerkæde.

Vi tilbyder

Ubegrænset succes i en selvstændig ejendomsmæglerkæde, der arbejder målrettet på at være proaktiv og nyskabende. Som selvstændig indehaver i EDC har du frihed til at udvikle og drive din egen mæglerforretning med stor opbakning og styrke fra et stærkt og landsdækkende brand og kædekontor.

EDC bidrager med professionel og effektiv markedsføring samt de bedste salgs- og digitale værktøjer. Du får støtte og sparring af et stærkt kædekontor med mere end 80 medarbejdere indenfor IT, markedsføring, kommunikation, uddannelse og forretningsudvikling.

EDC
TACK International A/S
Management konsulent i salg og ledelse

TACK International A/S, København eller Aarhus

Drømmer du om at blive konsulent i salg og/eller ledelse?

TACK International søger konsulenter med eller uden erfaring, som ønsker at udvikle- og specialisere sig inden for disciplinerne ledelse og salg.

Hos TACK tilbyder vi dig et alsidigt, udfordrende og energisk job, hvor du får mulighed for at lære faget og udvikle dig selv i arbejdet med at rykke mennesker og organisationer i en positiv retning.

Vi forestiller os, at du har en vindende udadvendt personlighed, masser af selvtillid og god energi. Derudover er det vigtigt, at du er villig til at investere tid og kræfter i at udvikle dig i rollen. Samtidig kræver rollen, at du åben overfor sparring og feedback og at du trives bedst som teamspiller.

TACK International A/S
bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Colliers International Danmark A/S
Controller, København eller Aarhus

Colliers International Danmark A/S

Som controller hos Colliers bliver du en vigtig del af vores økonomiafdeling, hvor du sammen med dine kolleger i teamet er med til at sikre høj kvalitet i både intern og ekstern regnskabsrapportering samt fungere som proaktiv sparringspartner for alle kolleger i hele organisationen.

Vi søger en selvstændig og struktureret controller med flair for forretningen, og som kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i hverdagen. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Produktion og rapportering af månedsrapporter, salgsforecast, ugentligt cashflow mv.
 • Pipeline-styring
 • Assistere i forecast- og budgetprocessen
Colliers International Danmark A/S
FrameoIT Customer Supporter til det internationale tech-startup Frameo

Frameo, Aarhus

Vil du være med til at sikre den bedste tekniske kundesupport for en hurtigt-voksende platform, der bruges af over en million brugere verden over, og samtidig få en dyb indsigt i infrastrukturen og systemerne bag? Så er det lige netop DIG, vi mangler hos Frameo.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at hjælpe vores brugere fra over 25 lande med 1st og 2nd level support via vores support-systemer. Du vil blive en del af vores voksende teknologi-team, som vil klæde dig godt på med viden om vores systemer og opnå indsigt i, hvad der foregår i maskinrummet på vores platform. Undervejs vil du skulle optimere og effektivisere support-processerne bl.a. gennem udvikling af selvhjælpsmateriale.

FundamentetSkal du være Fundamentets ansigt udadtil?

Fundamentet, Åbyhøj

Et nyskabende sted for sårbare og udsatte mennesker

Fundamentet er ikke et tilbud, ikke et projekt, ikke en behandling. Fundamentet er et hjem og en base, hvor man kan finde den ro og opbakning, der skal til for at komme videre i livet. Fundamentet er et sted, hvor man kan arbejde med sig selv i mange konstellationer og sammenhænge.

Vi søger en ny leder, der udover at være Fundamentets ansigt udadtil, også vil føre Fundamentet videre efter vores fantastiske ildsjæl og nuværende leder, Jan Houborg Andersen, som nu skal videre på nye eventyr.

At stå i spidsen for Fundamentet består bl.a. i:

 • At videreudvikle Fundamentet til at blive endnu stærkere.
 • At have dialogen med fonde, kommunen og være med i forhandlingen om samarbejdsaftaler etc.
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Aidgency ApSPROJEKTLEDER SØGES TIL SPÆNDENDE REJSE!

Aidgency ApS, Åbyhøj

Drømmer DU om at arbejde med en bred vifte af projekter i et internationalt miljø, hvor kunderne veksler mellem at være danske og amerikanske, så har vi drømmejobbet til dig. Aidgency søger nemlig en ambitiøs projektleder, der kan styrke vores team omkring planlægning af opgaver i bureauet.

Du vil primært komme til at sidde med vores danske branding-kunder og dermed arbejde med spændende opgaver inden for kommunikation, branding og kampagner.

Vi dyrker en meget uformel tone og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at være en ”Aid-gent”. Vi knokler derudaf, men glemmer heller ikke at fejre succeserne med champagne, når et nyt mål er nået.

TACK International A/S
Konsulent i ledelse

TACK International A/S, København/Åbyhøj

Vi får et travlt efterår og søger derfor konsulenter, som kan hjælpe os med at levere stærke ydelser indenfor organisationsudvikling, ledelse, projektledelse og salg.

TACK international tilbyder et spændende job med stor variation i arbejdsopgaverne, høj grad af frihed og let adgang til ansvar. Du vil hurtigt blive en del af eksisterende projekter i samarbejde med dygtige kolleger og få dine egne opgaver og kunder at varetage.

Som konsulent vil du i høj grad selv kunne styre din dagligdag. Arbejdsopgaverne vil afhænge af dine erfaringer, men vil typisk omfatte følgende:

 • Kunderådgivning på strategisk og taktisk niveau vedr. salg og ledelse
 • Undervisning i TACKs koncepter på vores åbne kurser og firmatilrettede uddannelser
 • Specialdesign af udviklingsforløb til kunderne
 • Organisationsanalyse
TACK International A/S
Kvickly
Salgselev, Kvickly, Åbyhøj

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte fede skoleophold, á en uges varighed i Grenaa med kost og logi? Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly Åbyhøj og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen. Du er med til at sætte avisen op og vise dine kreative evner via. bl.a. køkkenudstilling og spændende boligoplæg.

Kvickly Åbyhøj er et varehus der arbejder meget med store partier af varer til uhørte skarpe priser.

Kvickly
Aidgency ApSPROJEKTLEDER SØGES TIL SPÆNDENDE REJSE!

Aidgency ApS, Aarhus

Drømmer DU om at arbejde med en bred vifte af projekter i et internationalt miljø, hvor kunderne veksler mellem at være danske og amerikanske, så har vi drømmejobbet til dig. Aidgency søger nemlig en ambitiøs projektleder, der kan styrke vores team omkring planlægning af opgaver i bureauet. Tiltrædelse gerne snarest muligt!

Som vores nye projektleder er du rutineret og kan holde det store overblik. Du kommer med god erfaring fra et reklamebureau eller en marketing afdeling, og du elsker at have ansvaret for vores kunders succes.

Du vil primært komme til at sidde med vores danske branding kunder og dermed arbejde med spændende opgaver inden for kommunikation, branding og kampagner. Vi dækker hele det kreative spektrum og du får en bred tilgang til kunden.

KvicklyBagersvend/Konditor Kvickly Åbyhøj

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 130 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
Den Jyske OperaProduktions- og forestillingsleder

Den Jyske Opera

Den Jyske Opera søger en engageret og erfaren produktions- og forestillingsleder, der med overblik, god kommunikation og stor interesse for musik og scenekunst kan tage ansvar for ledelse af prøver og forestillinger, både stationært og på turné.

Du bliver en del af teknisk afdeling i et professionelt scenekunstmiljø, og med reference til den tekniske chef indgår du i et team på to, der deler tre årlige store operaproduktioner samt en række mindre produktioner og aktiviteter, der opføres både stationært og på turné. Vi har prøvelokaler, værksteder, lagre og administration på to lokationer i Aarhus.

Den Jyske Opera2 sceneteknikere til produktion og turné

Den Jyske Opera

Den Jyske Opera søger to dygtige og engagerede sceneteknikere med forstand på sceneteknik og begejstring for musikteater. Den Jyske Opera producerer hvert år tre store og et antal mindre operaproduktioner, som turnerer rundt i landet. Vi har værksteder, prøvelokaler og lagre i Aarhus, og teknisk afdeling dækker alle tekniske områder i en operaproduktion.

Som scenetekniker er du i samarbejde med operaens andre teknikere ansvarlig for den scenetekniske opbygning, afvikling og vedligeholdelse af operaens produktioner. Når vi producerer nye forestillinger, er der stor brug for tekniske løsninger, som er kreative, holdbare og turnévenlige.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Sport Solution A/S
IT-supporter

Sport Solution A/S, Åbyhøj

Vi har nu en spændende stilling som IT-supporter til det danske marked ledig, og vi er på udkig efter den helt rette til at indgå i vores danske, kommercielle team.

Som IT-supporter får du en afgørende og central rolle i driften af virksomheden med direkte påvirkning af kundernes tilfredshed og oplevelse med vores software- og hardwareprodukter.

Ansvarsområder:

 • Du skal servicere og guide virksomhedens kunder via telefon og mail.
 • Du skal sikre, at vi beholder vores høje kundetilfredshed via enestående service.
 • Du skal identificere problemer og fejlsøge samt udarbejde løsningsforslag.
Sport Solution A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: