47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
NettoButiksassistent under 18 år - Åbyhøj

Netto

Er du mellem 15 og 18 år, og har du afsluttet 9. klasse? Og vil du have et deltidsjob, der passer godt til studiet?

Når kunden kommer ind i butikken, kan de møde dig flere steder. Måske møder de dig ved hylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. De kan også opsøge dig med spørgsmål, og de kan også finde dig ved kassen, hvor du scanner varer ind.

Som butiksassistent er det bl.a. dig, der:

 • betjener kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • står for oprydning og lettere rengøring
 • håndterer flasker fra flaskeautomaten.

Vi har helt styr på din oplæring, og du gennemgår vores grundige introduktionsperiode, så du er klædt på til dine nye opgaver. Det bliver du bl.a. gennem video- og sidemandsoplæring.

Netto1. assistent - Åbyhøj

Netto

Er du klar til at give fantastiske kundeoplevelser i tæt samarbejde med kolleger, som hjælpes ad og har det sjovt på samme tid?

Som førsteassistent finder man dig overalt i butikken, for du er med til at hjælpe kunder og holde butikken pæn og præsentabel. Det er også dig, vi overlader nøglerne til, så du kan åbne og lukke butikken. Det betyder, at du får dit måske første ledelsesansvar. Du får masser af variation i hverdagen, så du kan udvikle dig, og på en typisk vagt er det dig, der:

 • ekspederer kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • har ansvaret for at lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der.

Hvis du gerne vil udforske dit ledertalent endnu mere, så er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter i at forme fremtidens ledere, og du kan potentielt både komme på målrettede traineeforløb og løbende dygtiggøre dig ved at få nye ansvarsområder i butikken.

Colliers International Danmark A/S
Sagskoordinator, Aarhus

Colliers International Danmark A/S

Som vores nye sagskoordinator bliver du en vigtig del af vores sagskoordinator-team, hvor du sammen med dine kolleger i teamet er med til at sikre høj kvalitet og processe udlejnings- og salgssager i samarbejde med den ansvarlige mægler.

Vi søger en selvstændig og struktureret sagskoordinator med flair for tal og interesse for ejendomme og som kan bevare overblikket, koncentrationen og engagementet i hverdagen. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

 • Al praktik omkring sagerne, herunder indhentelse af relevante informationer og dokumenter
 • Tæt dialog med teamet og vores kunder
 • Udarbejdelse af præsentationer/prospekter herunder grafisk opsætning
Colliers International Danmark A/S
BRANDT Statsautoriseret RevisionspartnerselskabAmbitiøs cand.merc.aud. revisor i Aarhus

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Åbyhøj

Vil du med på et stærkt hold med fokus på revision og rådgivning af nationale og internationale virksomheder, og har du fokus på at skabe værdi for kunderne?

For at sikre vores fortsatte vækst søges en erfaren ambitiøs revisor, der kan indgå i vores team som primær ansvarlig for egen kundeportefølje. Har du ambitioner om at læse til statsautoriseret revisor er mulighederne store.

Dit talent er i centrum, og vi giver dig al den uddannelse, du har brug for, så du fortsat kan udvikle dig og forblive en kompetent og betroet rådgiver inden for revision og regnskab. Du vil få ansvar for dine egne projekter og kunder, samtidig med at du har et stærk netværk af kollegaer, som du samarbejder og sparrer med.

ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
BRANDT Statsautoriseret RevisionspartnerselskabRevisorelever til Fredericia og Aarhus?

BRANDT Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Vil du være en del af holdet? Er du frisk på revisionsbranchen?

Vi søger en elev til BRANDT i Fredericia nu og til BRANDT i Aarhus til sommer 2021.

En elevplads i BRANDT er et godt fundament til videreuddannelse uanset, om du sigter mod HD, cand. merc. aud. eller måske stræber efter at blive statsautoriseret revisor en dag. Du får et stærkt fundament ved at kombinere praksis og teori fra starten af din karriere.

Hos os får du blandt andet:

 • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar og bliver en del af holdet med din lokale mentor ved din side.
 • 200 kolleger over hele landet, som står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig til at blive en af de bedste i vores branche.
 • Et godt netværk med andre BRANDT-elever på tværs af vores 13 kontorer. I går på skole sammen, arbejder sammen og har det sjovt sammen.
3FVikarer til callcenter

3F

Har du et enestående servicegen? Søger du et studiejob, flexjob eller fritidsjob? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. Bl.a. grundet Covid-19 er der ekstraordinært mange opkald til 3F for tiden, og vi søger derfor hjælp til vores callcenter, som udover opkald til Forbundshuset også håndterer opkald til 33 lokale 3F-afdelinger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver hovedsageligt indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Du arbejder hjemmefra. 3F leverer hjemmearbejdsplads med skrivebord, stol og lampe samt to skærme, bærbar pc, tastatur og headset, hvilket du skal have plads til i dit hjem.

Kongsvang Cleaning & Facility A/SEr du den ene af Kongsvangs 2 nye økonomimedarbejdere?

Kongsvang Cleaning & Facility A/S, Åbyhøj

På trods af COVID-19 er vi en virksomhed i vækst. Derfor er vi i Kongsvang Cleaning & Facility A/S lige nu på udkig efter 2 dygtige økonomimedarbejdere. Så hvis økonomi er din hjemmebane, du har fod på kredit og debet og er til personlig og faglig udvikling, som du selv er med til at skabe, så er det måske lige dig, vi søger.

På baggrund af en god introduktion til jobbet som økonomimedarbejder i Kongsvang gør du en stor forskel for os, når du i samarbejde med din kollega kan varetage følgende opgaver:

 • Fakturering og bogføring (finans, kreditorer og debitorer)
 • Afstemning og momsafregning
 • Debitoropfølgning
Anticimex A/S
SMART distriktschef

Anticimex A/S, Aabyhøj

Konceptsalg i Danmark, vækstvirksomhed med unikke løsninger.

Vores produkter fortæller i sig selv en god og miljørigtig historie om effektiv skadedyrsbekæmpelse. Din opgave bliver at fortælle den korrekt. Med blik for at lukke en god aftale for både kunden og os.

Derfor har vi brug for en erfaren distriktschef til vores Region Vest med base i Aabyhøj.

Er det dig?

Du skal varetage hele salgsprocessen, hvad angår planlægning, kontakt, præsentation, forhandling og lukning af ordrer.

Vi tilbyder:

 • En attraktiv lønpakke, der modsvarer vores forventninger til dig
 • Grundig oplæring, så du kan arbejde effektivt og smart
 • Gode kolleger i hele Danmark (og i 18 andre lande med Anticimex-afdelinger)
Anticimex A/S
Anticimex A/S
Dynamisk serviceleder med ledelseserfaring til Nord- og Midtjylland

Anticimex A/S, Aabyhøj

Er du typen der brænder for ledelse, med fokus på kvalitet, trivsel, samarbejde og økonomisk ansvar?

Du vil i samarbejde med nuværende serviceleder dele det fulde ledelsesansvar over for 18 skadedyrsteknikere, der udelukkende servicerer private kontraktkunder.

 • Budgetansvarlig
 • Ugentlig afrapportering efter faste kpi’er til regionschefen
 • Langtids- og korttidsplanlægning af driften i samarbejde med planlægger, med henblik på overholdelse af kontrakter

Vi tilbyder et job med stor frihed og ansvar samt gode udviklingsmuligheder

Anticimex A/S
Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S
Praktisk medarbejder med flair for IT

Bruun Rasmussen Kunstauktioner A/S, Åbyhøj

Er du serviceminded og frisk med lyst til et godt, fast job med mange praktiske og få, lettere administrative opgaver, så læs videre.

I tæt samarbejde med det øvrige praktiske team kommer dine opgaver primært til at bestå i opsætning og klargøring af afdelingens onlineauktioner.

Opgaverne spænder blandt andet over:

 • Ophængning/opstilling i showroom af møbler, malerier og småting (løfteopgaver)
 • Nummerering af effekter
 • Registrering af vareflow i kundesystem
 • Udlevering af varer til kunder og vognmænd
Aarhus Kommune
Skoleleder til Gammelgårdsskolen

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vi søger ny skoleleder, der vægter dialog, sætter tydelig retning og bringer skole og børn ind i fremtiden. Hos os har du mulighed for at drive og videreudvikle en velfungerende skole, i et tæt samspil med alle de engagerede, kompetente og positive kræfter, der er, på og omkring skolen. Du går forrest som synlig rollemodel ikke mindst i samarbejdet om at videreudvikle betingelserne for læring, trivsel og dannelse.

Du står i spidsen for et fokuseret og udviklende lederteam med tre pædagogiske ledere, som både udfordrer og bakker dig op i den daglige og strategiske ledelse og du skaber ledelsesrum til dine pædagogiske ledere. Vi har en fagligt dygtig og konstruktiv personalegruppe, som bidrager til udvikling og det gode samarbejde. Vi er vant til at se muligheder og være på forkant, men du skal også have modet til at forankre.

Kongsvang Cleaning & Facility A/SKære HR-konsulent. Kan du tiltrække, udvikle og fastholde vores medarbejdere?

Kongsvang Cleaning & Facility A/S, Åbyhøj

Vi søger en jordnær ildsjæl, som vil arbejde med det dyrebareste, vi har - Vores medarbejdere.

I Kongsvang Cleaning & Facility har vi omtrent 1000 medarbejdere, som hver dag yder god service og skaber stor værdi hos vores kunder. Primært med god og effektiv rengøring. Men gode medarbejdere kommer ikke af sig selv, ligesom de ikke altid bliver af sig selv, og her kommer du ind i billedet.

Du bliver omdrejningspunktet i vores indsats for at rekruttere, on- og off-boarde, udvikle og fastholde vores dygtige timelønnede medarbejdere. I tæt samarbejde med vores lokale serviceledere i hele landet. Det er opgaver, som kræver, at du er god til at komme tæt på andre mennesker og kan arbejde opsøgende med både potentielle og nuværende medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.

Sport Solution A/S
Kundeservicemedarbejder/IT-supporter

Sport Solution A/S, Åbyhøj

Vi har store ambitioner for vores kunder og vi støtter dem hele vejen - især når det brænder på.

Vi skal fortsat levere den absolut bedste service og give kunderne mere, end de forventer. Vi møder dem i øjenhøjde og håndterer henvendelser engageret, konstruktivt og vejledende.

Derfor har vi brug for dig!

Dig, der med en bred viden om administrationssystemer, en solid portion teknisk erfaring, hurtigt kan identificere problemstillinger, kan guide, tage ansvar og følge op.

Dig, der vil være med, når vi lancerer en af de stærkeste platforme for fitness- og fritidsindustrien med værktøjer til booking, medlemsskaber, betalinger, adgangskontrol, aflønning, marketing, automatisering, statistik, webshop og meget mere.

Hovedstadens BeredskabVærkfører til auto- og elektronikværkstederne

Hovedstadens Beredskab, København

Hver eneste dag yder vores medarbejdere en stor indsats for at hjælpe borgerne i Hovedstadsområdet – hvor udviklingen går rigtig stærkt. Vi skal derfor være med til at sætte retningen og være på forkant med det, der møder os.

Du skal som vores nye værkfører stå i spidsen for et højprofessionelt værksted og sørge for at det hele tiden er på forkant med den nyeste udvikling og teknologi. Du brænder for at lede og motivere mennesker til at yde deres bedste, også når det brænder på og vores operative enheder har brug for støtte, for eksempel ved store ulykker, hvor der er behov for maksimal backup til de indsatte styrker.

Vi tilbyder et selvstændigt og fagligt udfordrende job, hvor du selv tilrettelægger det daglige arbejde med reference til den tekniske chef

IMPACT A/S
IT Project Consultant til Service Delivery

IMPACT A/S, Åbyhøj

Vil du være en del af IMPACTs Team Awesome Service Delivery? Vi er vilde med vores dejlige kunder – og vi har branchens dygtigste, sjoveste og bedste. Lige nu søger vi en IT Project Consultant, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som får til at opgave at hjælpe og understøtte dem på bedst mulig vis inden for cloud service.

Du får en todelt rolle, hvor du dels vil agere cloud konsulent på en række mindre kunder og dels vil yde support og håndtere kundehenvendelser på telefon og mail. Du kommer til at arbejde med en række af Danmarks største brands og retailere, såsom HAY, Imerco, Kaufmann, Ganni, med flere og dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Fast kontaktpunkt som cloud service ansvarlig for en gruppe af kunder både gennem telefon, mail og møder
 • Opfølgning, koordinering og afklaring af service requests, change requests og incidents via telefon og helpdesk