41 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

41 jobannoncer

Gem
AL2bolig

Kontorassistent

Tilst og Åbyhøj

Har du sans for detaljen? Er du serviceminded, og trives du i en varieret hverdag?

Som vores nye kontorassistent i driften kommer du til at spille en vigtig rolle i koordineringen og planlægningen af driftsopgaver, håndtere henvendelser fra vores beboere og andre administrative opgaver.

Hos os får du en spændende og alsidig hverdag, gode kolleger og en uformel omgangstone foruden medarbejderuddannelse samt sjove og hyggelige personalearrangementer.

Talenttrack ApS søger for Digital Revisor
Gem
Talenttrack ApS

Produktchef – revision

Åbyhøj

Er du revisor, stærk i rådgivningsfunktionen og interesseret i digitaliseringen og automatisering af revisionsbranchen?

Du skal optimere og videreudvikle Digital Revisors onlineværktøj til revisionsbranchen. Du får ansvar for at bygge revisionsdelen af systemet op, så du har rig mulighed for at sætte dit helt eget præg på, hvordan værktøjet kommer til at se ud og fungere. Det betyder, at du analyserer, tester, holder dig opdateret med fagligt indhold, og sikrer at systemet revisionsfagligt lever op til gældende lovgivning.

Gem
Moment

Projektmedarbejder til Netto

Beder, Brabrand, Hinnerup, Horsens, Malling, Odder, Skødstrup, Viby J, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N

Ved du hvad en hyldeforkant er?

Indrykket:
Hentet fra Moment
Svane Pleje, Syd ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Svane Pleje, Syd ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Rafn Tømrer- & Snedker ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Rafn Tømrer- & Snedker ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
INTERTEC A/S

Projektleder til Lufthavnsprojekter i Norden

Aarhus

Vil du være en del af et af Nordens førende firmaer indenfor levering og installation af tekniske installationer på lufthavne og heliports, som blandt andet indbefatter banelys, navigationsanlæg, metrologisk udstyr mv.

Du bliver en del af vores dygtige team i Intertec Airport og får ansvaret for at lede og koordinere projekterne internt og eksternt mellem bygherre, rådgiver, hovedentreprenør og underentreprenører.

Gem
LINDBERG A/S

Junior Brand Manager

Åbyhøj

You will fully understand the brand DNA, in essence, history, style, values, and personality, and target consumers to become the "gatekeeper." You monitor and analyze the global eyewear market to define trends and growth opportunities for the managed brand.

You will also prepare presentations for the sales force/customers/brand showroom and support the team in establishing the product strategy based on corporate strategies in cooperation with your manager.

LINDBERG A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
LINDBERG A/S

Video Specialist

Åbyhøj

We are currently seeking a Video Specialist who will report to our Graphic Design Manager as part of our dynamic Graphic team in Denmark.

LINDBERG Graphics is LINDBERG's internal agency, which consists of 25 skilled and ambitious colleagues, 10 of whom work from our office in Shanghai. We design and develop all of LINDBERG's visual communication for various platforms and handle everything related to print, web design, image processing, video, and 3D graphics.

LINDBERG A/S
Gem
LINDBERG A/S

Graphics Designer

Åbyhøj

We design and develop all of LINDBERG's visual communication for various platforms and handle everything related to print, web design, image processing, video, and 3D graphics.

How you will contribute

  • Creating engaging content for social media, contributing innovative ideas and solutions to express the brand identity
  • Developing visual concepts for both print and digital platforms
LINDBERG A/S
Gem
Graphic House ApS

Grafisk designer der er superbruger i Photoshop

Åbyhøj

Er du en erfaren grafiker med en passion for visuel kommunikation? Og har du et skarpt øje for detaljer samt evnen til at skabe fængende design?

Hos Graphic House leder vi efter en dygtig og ambitiøs grafiker til vores team af webdesignere, grafikere og kommunikationsfolk. Dine arbejdsopgaver vil komme til at spænde bredt, og du får masser af kreativt ansvar og indflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV