4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Dansk Folkehjælp

Fundraiser med skarp social pen og corporate mindset

Nykøbing Falster

I Dansk Folkehjælp arbejder vi for at reducere ulighed og mener, at varige sociale forandringer sker ved at sikre handlekraft og lige muligheder til alle.

Vi tror på, at alle mennesker har en grundlæggende motivation for at mestre egen tilværelse. Derfor støtter vi både med vigtige økonomiske håndsrækninger, der skaber ro og overskud i nuet, og langsigtede frivillige sociale indsatser, der øger trivsel, reducerer ensomhed og udenforskab for børn såvel som voksne.

Nu søger vi en stærk fundraiser, der kan sikre finansiering til vores sociale indsatser i Danmark, og som kan åbne døre til erhvervsliv og nye partnerskaber.

Gem
Røde Kors

Udviklingskonsulent til sociale indsatser på Lolland, Falster og Sydsjælland

Vil du være med til at gøre en forskel for ensomme og sårbare mennesker i Danmark?

I Fællesskabssektionen i Røde Kors søger vi en kollega, der med relevant erfaring i bagagen vil være med til at understøtte og udvikle vores sociale indsatser på Lolland, Falster og Sydsjælland i tæt samarbejde med frivillige i vores lokalafdelinger.

Du vil have arbejdsplads hjemme. Vi forventer, du er bosat på Falster eller Sydsjælland. Stillingen kræver en del kørsel, hvorfor det er nødvendigt, du har kørekort og en bil til rådighed.

Gem

Udviklingskonsulent

Nykøbing F

Center for Sundhed & Omsorg søger en erfaren udviklingskonsulent, der kan arbejde strategisk, facilitere og udvikle kerneopgaven i tæt samspil med ledelsen.

Indrykket:
Gem

Udviklingskonsulent med sygeplejefaglig baggrund

Nykøbing F

Center for Sundhed & Omsorg søger en udviklingskonsulent med sygeplejefaglig baggrund, som har høj faglighed, bred erfaring og kan...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV