11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Analytisk stærk undersøgelsesleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Brænder du for at undersøge jernbaneulykker, hændelser og andre sikkerhedsmæssige forhold i Banedanmark?

Som undersøgelsesleder i Banedanmark bliver du en del af et team på 6-7 undersøgelsesledere, som indgår i sektionen for Regler & Hændelser sammen med teamet for Trafikale Regler & Beredskab.

Kerneopgaverne i stillingen som undersøgelsesleder er at undersøge sikkerhedsmæssige hændelser i samarbejde med undersøgelsesvagter og medarbejdere i de enkelte områder i Banedanmark.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Bygningsstyrelsen er en del af Transportministeriet. Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere.

Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen søger en strategisk rådgiver med gode analyseevner til vores universitetsteam

København V

Trives du i et miljø med mange tværfaglige samarbejdspartnere, er du relationsskabende, og har du lyst til at bidrage til at de danske universiteter har de bedste fysiske rammer for forskning og uddannelse?

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du er universiteternes indgang til Bygningsstyrelsen, og du bliver ansvarlig for at varetage den strategiske dialog med et eller flere konkrete universiteter. Du skal bl.a. lave analyser og beslutningsoplæg ift. valg af lokaleløsninger og udvikling af ejendomsporteføljen.

Trafikstyrelsen

Klar på ledelse af fagligt stærkt team i et sikkerhedsorienteret miljø? Bliv teamleder for Trafikstyrelsens tilsyn med security-regler i luftfarten

København V

Er du vant til at arbejde med regulering og myndighedsarbejde?

Som teamleder indgår du i kontorets ledelse med personaleansvar for 10 engagerede og fagligt stærke luftfartsinspektører. Du vil have det direkte ansvar for tilrettelæggelse og gennemførelse af styrelsens tilsyn med security-reglerne i Danmark (inkl. Færøerne og Grønland).

Området understøttes af kontorets juridiske kompetencer, og du bliver en central sparringspartner for kontorchefen i forhold til bredere, strategiske projekter fx om udvikling af lovgivning og regulering på securityområdet.

Trafikstyrelsen
Banedanmark

Teamleder til dygtigt hold af sikringstekniske projekteringsledere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder får du ansvar for et lille team af teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for projekteringsledelse. Sammen kommer I til at håndtere porteføljestyring og planlægning af sikringstekniske leverancer samtidig med, at I bidrager med faglige inputs i forhold til sikringsprojektering og validering.

Dine primære opgaver vil være inden for projektstyring og personaleledelse. Du får bl.a. ansvar for økonomistyring, drift og planlægning samtidig med, at du skal sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at kunne lykkes med deres projekter fra start til slut.

Banedanmark
Energistyrelsen

Vicedirektør

København V

Har du ambitioner om at gøre en forskel for den grønne omstilling, solid ledelseserfaring og lyst til at blive en del af et stærkt ledelseskollektiv på toplederniveau?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye vicedirektør vil du få ansvaret for Center for undergrund og Center for grøn forsyning, og du vil have syv enhedschefer i direkte reference.

I Center for undergrund arbejder vi med at sikre udnyttelse af ressourcerne i den danske undergrund samt med godkendelse af aktiviteter i relation til olie og gas.

I Center for grøn forsyning skaber vi rammerne for en grøn, effektiv og sikker forsyning inden for gas-, varme- og vandsektoren samt affaldshåndtering.

Energistyrelsen
Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Banedanmark

Projektkoordinator for fremtidens S-bane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du helt tæt på de centrale beslutninger, som skal gøre en af verdens bedste bybaner endnu bedre? Så kom med på rejsen som projektkoordinator i Banedanmark.

Du sikrer det gode samarbejde med DSB ved at tænke og facilitere processer og leverancer helt i mål og ved, at fremskaffe de brikker der mangler undervejs. Du kommer til at arbejde med:

  • Koordinering og kvalitetssikring af komplekse problemstillinger med en bred kontaktflade i Banedanmark
  • Udarbejdelse af materialer til Banedanmarks direktion og det øvrige projekt
  • Specifikke problemstillinger i de enkelte arbejdsgrupper
Banedanmark
Banedanmark

Operational Excellence Specialist til forbedringsprojekter i Banedanmarks Anlægsdivision

København V

Er det naturligt for dig at spotte optimeringsmuligheder, og trives du med både at være langt nede i opgaverne og sikre, at forbedringer bliver implementeret i organisationen?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI anlægsdivisionen gentænker vi måden, vi gennemfører vores store anlægsprojekter. Det er en kæmpe transformation, som bygger på standardisering, løbende forbedringer, tavlestyring og nærværende ledelse.

I Operational Excellence spiller vi en afgørende rolle i transformationen. Det er en stor opgave, og vi leder derfor efter en ny kollega, som vil være med på rejsen.

Banedanmark
Banedanmark

Er du Banedanmarks nye porteføljemedarbejder?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du nysgerrig på spændingsfeltet mellem økonomisk planlægning og infrastrukturudvikling, og går du op i, at kommaerne både står korrekt i budgetter og notater? Så har du nu chancen for at spille en central rolle i økonomistyringen af fremtidens klimavenlige jernbane.

Som porteføljemedarbejder vil din primære opgave være at planlægge og holde styr det fireårige budget for Banedanmarks fornyelse af broer, perroner og konstruktioner. Denne portefølje består af ca. 50 anlægsprojekter med et fireårigt budget på over 800 mio. kr. Herudover vil der være en række politisk søsatte puljer, som du også vil skulle porteføljestyre.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV