194 job matcher din søgning 194 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 194 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Scanheat A/S
E-commerce medarbejder søges til landets førende B2C-virksomhed indenfor varmepumper

Scanheat A/S, Horsens

Brænder du for salg og rådgivning af kunder gennem E-Commerce? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov, kombineret med et højt serviceniveau? Så har du nu muligheden for at blive en del af Scanheat A/S og være en del af fremtidens varmekilde nr. 1 – Varmepumper.

Vi har forrygende travlt hos Scanheat.dk og søger derfor en ny kollega til vores salgs- og kundeserviceteam.

Hos Scanheat A/S vil dine primære arbejdsopgaver være følgende:

 • Kundebetjening, herunder salg, rådgivning og tilbudsgivning via telefon og mail
 • Ordrebehandling
 • Vedligeholde og opdatere produktsortiment i webshoppen
Trendhim ApS
Lagermedarbejder

Trendhim ApS, Horsens

Vi søger erfarne, engagerede og fleksible lagermedarbejdere til at hjælpe os med at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi leder efter lagermedarbejdere, der kan varetage samtlige opgaver på vores lager i Gedved. Er det dig?

Vi sender ordrer hver dag - ingen undtagelse - og det tager aldrig mere end 2 dage at behandle en returret. Alle genopfyldte genstande behandles inden for 1 uge efter modtagelse, og alle nye varer behandles inden for 2-3 dage. Dette er kun muligt på grund af vores fantastiske lagerteam.

Din opgaver bliver

 • Pluk og pak af ordrer
 • Graverings opgaver
 • Returvarehåndtering
Trendhim ApS
Indrykket: 
SkattestyrelsenForretningsarkitekt med regnskabsforståelse søges til SAP team i Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Horsens

Brænder du for at finde den optimale løsning mellem forretningsprocesser og digitale løsninger for regnskabssystemer? Kan du sætte brugerne i centrum og tænke regnskabsmæssige krav ind i udviklingen af nye processer og SAP-løsninger? Ønsker du en varieret arbejdsdag, hvor du bliver fagligt udfordret og udviklet? Så er det måske dig vi kan byde velkommen på holdet i kontoret ’Regnskabssystemer og -projekter!’

Du får en alsidig arbejdsdag, stor indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og mulighed for at bidrage til udviklingen af både eksisterende og nye systemer i Skattestyrelsen, du vil bl.a. komme til at:

 • Bidrage til udviklingen af nye og eksisterende systemløsninger i Skattestyrelsen, særligt med henblik på regnskabsaflæggelse
 • Modtage henvendelser fra brugere, oversætte forretningsmæssige behov og problemstillinger til tekniske kravspecifikationer og ændringsanmodninger.
Skattestyrelsen
Indrykket: 
Cruit Consult ApSSales Manager - internationalt salg og rådgivning

Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution A/S i Horsens

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en ambitiøs Sales Manager til rådgivning og afsætning af virksomhedens stærke portefølje af måleinstrumenter. Avancerede og velgennemprøvede instrumenter til kvalitetssikring af lakisoleret tråd til elektromotorer, transformatorer og generatorer.

Med reference til virksomhedens direktør, bliver du ansvarlig for internationalt salg af udstyr til flere veldefinerede målgrupper, hvor automobilindustrien og dens underleverandører udgør en betydelig del. En følge af bilproducenters absolutte fokus på produktion af elbiler.

Du vil blive en del af en overskudsgivende specialistvirksomhed, som har været på markedet for måleinstrumenter og testløsninger i mere end 25 år.

Cruit Consult ApSTech lead og koordinator - LabVIEW team

Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution i Horsens

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en udviklingsorienteret Tech lead og koordinator til virksomhedens LabVIEW team. Du bliver ansvarlig for arkitektur, programmering og koordinering af ressourcer. Du bliver lead på den software, som indgår i virksomhedens kundespecifikke løsninger til funktionstest af elektronikprodukter og måleudstyr.

Hos DSE bliver du en del af en markedsledende og overskudsgivende teknologivirksomhed i en stærk udvikling med 30 engagerede medarbejdere. En virksomhed, som kan præsentere en referenceliste, der tæller en lang række anerkendte nationale og internationale virksomheder.

Med reference til virksomhedens adm. direktør bliver du Tech lead for et stærkt team, der aktuelt tæller fire kompetente medarbejdere. Teamets opgaver udgøres hovedsagelig af A-Z projektarbejde, hvor der er berøring med stort set alle aspekter af softwareudvikling.

Basico P/S
BUSINESS CONTROLLER TIL BØRSNOTERET VIRKSOMHED I VÆKST

Basico P/S søger for Coor Service Management A/S i Horsens eller Risskov

Brænder du for at være sparringspartner for ledelsen, og har du lyst til at blive en del af en spændende børsnoteret virksomhed, som er udnævnt til Børsen Gazelle-virksomhed 2020, og som bl.a. gennem nylige opkøb har oplevet massiv vækst?

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Være ’driver’ for månedsluk, forecast- og budgetlægningsprocessen for forretningsområdet
 • Supportere divisionsdirektøren ift. klargøring af økonomirapporteringen
 • Løbende sparre med og supportere drifts- og segmentchefer vedr. økonomi og økonomisk transparens
Basico P/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Air Liquide Gas ABDi­stri­bu­tor Account Manager

Air Liquide Gas AB, Taastrup eller Horsens

Er du dygtig til at netværke og har du en "can do-attitude"? Er du klar til at påtage dig ansvaret for, at sikre vækst af Air Liquides produkter hos vores samarbejdspartnere, i hele Danmark?

Air Liquide er netop nu på udkig efter en erfaren kollega til vores team i Taastrup eller Horsens, der kan hjælpe med at sikre vækst i vores markedssegment inden for Packed Gases i Danmark. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med en af vores vigtigste salgskanaler: Vores depoter. Du kommer til at bidrage med, at sikre salgsudvikling på vores depoter, i henhold til vores salgsstrategi.

I Distributor Account Manager (DAM) rollen, vil du arbejde tæt sammen med vores kommercielle team, herunder salgsrepræsentanter, salgschefer og product management samt logistikafdelingen.

Skala Arkitekter A/SProjekterende bygningskonstruktør med minimum 5 års erfaring

Skala Arkitekter A/S, Horsens

Er du en ambitiøs og engageret projekterende bygningskonstruktør, og har du lyst til at blive del af en tegnestue i vækst? Så er du måske vores nye kollega i vores tegnestue i Horsens.

Med mange nye og spændende opgaver i pipelinen, søger SKALA Arkitekter en konstruktør med minimum 5 års erfaring. Du kommer til at indgå i et team af såvel arkitekter og landskabsarkitekter som konstruktører i et ambitiøst og engageret tegnestuemiljø med masser af dygtige og erfarne kolleger at sparre med.

Hvad kommer du til at lave?

 • Projektering i Revit
 • Tilsyn
Indrykket: 
Skala Arkitekter A/SProjektleder med bygherrerådgiver erfaring til SKALAs tegnestue i Horsens

Skala Arkitekter A/S

Er du ambitiøs, engageret og har du lyst til at blive del af en tegnestue i vækst? Så er du måske vores nye projektleder!

Med mange spændende og nye opgaver i vores pipeline, søger vores tegnestue i Horsens en projektleder med bygherrerådgiver erfaring til vores projektlederteam. Du kommer til at indgå i et team af såvel arkitekter som konstruktører i et ambitiøst og engageret tegnestuemiljø med masser af dygtige og erfarne kolleger at sparre med.

Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere og lægger derfor stor vægt på dine kommunikative evner, din evne til at sætte dig ind i opgaven samt din vilje til at tage initiativ og ansvar gennem hele projektforløbet.

Indrykket: 
DSV
Business Development Manager

DSV, Horsens

Er du dus med begreberne FMCG, SCM, FIFO og FEFO, når det gælder lager & logistik?

Når vores helt nye og moderne lager- og logistikdomicil står klar i 2023, så har du været med til at sikre, at vi har kunderne på plads. Og det får du de bedste forudsætninger for, når du repræsenterer et førende brand, som åbner døre.

Du bliver en del af vores salgsafdeling, hvor vi hver dag målrettet arbejder med at afstemme kundernes behov, prissætte vores transport- og logistikløsninger, udarbejder og opdaterer transportaftaler samt varetager og optimerer kundedialogen. Og vores mål er at skabe langvarige og succesfulde kunderelationer.

DSV
Indrykket: 
Arbejde tilbydes til den rigtige entrepenør

Jm Kabelgrav ApS, Odense, Århus, Vejle, Middelfart, Horsens og Fredericia

Har du erfaring og lyst til at være kabelgraver, tilbyder vi stillinger som:

 • Maskinfører (små maskiner 1-2,5 ton)
 • Håndfolk (3 stillinger)
 • Brolægger (3 stillinger)
 • Skydemedarbejder med jordraketter (2 stillinger)
 • Boremedarbejder til styrbar boring (2 stillinger)

Min. 3 års erfaring med kabelgravning er et krav.

Vi er et lille og forholdsvist nyetableret firma, hvor man lever efter filosofien; frihed under ansvar. Der er kontakt med lederne hver dag. Vi ønsker en god tone og orden. Fordi det er et lille firma, vil vi også gerne være fleksible og imødekommende overfor vore kommende og nuværende ansatte. Vi tilbyder en god arbejdsplads samt gode forhold.

airteam a/s
Erfaren projektleder inden for ventilation

airteam a/s, Horsens

Vi søger en erfaren projektleder til vores afdeling i Horsens, gerne med nogle års erfaring fra ventilationsbranchen.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb

Du vil indgå i et team med en nærværende ledelse og erfarne kollegaer, som kan tilbyde dig faglig sparring.

airteam a/s
Indrykket: 
Human Talent ApSPRODUKTCHEF

Human Talent ApS søger for Limagrain A/S i Horsens

Human Talent søger for vores kunde Limagrain A/S i Horsens, en produktchef, der med reference til virksomhedens salgschef, vil få produktansvar for majs og stå for videreformidling af faglig information inden for produktområdet, internt og eksternt.

Du kommunikerer og samarbejder med Limagrains Research primært i Frankrig og Holland, vore kunder i Danmark, det øvrige Skandinavien og Baltikum, samt Seges og relevante offentlige myndigheder.

Ansvar og opgaver:

 • Den direkte kontakt til forhandlere, landbrugscentre og landmænd, vil være en vigtig del af jobbet, og i den forbindelse vil du i perioder også arbejde ude af huset
 • Bindeled mellem Limagrain DK og Limagraingruppens PD/Research afdeling
 • Udveksle og bearbejde informationer med Limagrain kollegaer i andre lande
Human Talent ApS
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder

Brødrene A & O Johansen A/S, Horsens

Brænder du for at gøre en forskel, - og kunne du tænke dig at blive en del af vores stærke salgsteam i Horsens, - så er du måske vores nye kollega?

Brødrene A & O Johansen I AO Horsens er vores fornemmeste opgave at opretholde en butik med glade kunder og solide salgstal. Vi arbejder sammen som et team, der formår at spille hinanden stærke og få det bedste ud af vores indbyrdes forskellige kompetencer og erfaring.

I løbet af en arbejdsdag skal vi blandt andet løse opgaver omkring:

 • Kundebetjening, herunder salg, tilbudsgivning og rådgivning
 • Ordremodtagelse/-behandling
 • Kundepleje og opsøgende salgsarbejde via telefon og e-mail
Brødrene A & O Johansen A/S
Indrykket: 
Compass Human Resources Group A/SØkonomichef

Compass Human Resources Group A/S søger for Løvbjerg Supermarked A/S i Horsens

Vil du tage det fulde ansvar for Økonomi og IT i en dagligvarekæde, der leverer det bedste resultat nogensinde i 2020?

På vegne af Løvbjerg Supermarked A/S leder vi efter en Økonomichef, der kan være en aktiv medspiller i at vækste kæden yderligere. Desuden ligger en stor del af ansvaret i, at Økonomichefen skal fortsætte rejsen med at optimere og effektivisere virksomhedens økonomiprocesser og -systemer. Dagene i jobbet bliver meget forskellige, og indeholder både operationelle, taktiske og strategiske elementer.

Ansvarsområder i stillingen:

 • Aktiv deltagelse i virksomhedens ledergruppe
 • Ledelse af økonomiafdelingens 5 medarbejdere og IT afdelingen
 • Sætte retning for Økonomi og ITs indvirkning på driften af butikkerne.
Compass Human Resources Group A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.