188 jobannoncer matcher din søgning 188 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DAT-Schaub A/S

Tarmrenserelever

Herning, Horsens, Ringsted, Rønne og Blans

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye tarmrenserelever!

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen og lærer dig håndværket.

Du vil i løbet af dine år, som elev, lære at behandle, konservere og pakke grisetarme og -maver, så de forvandles til kvalitetsprodukter, som eksporteres til store dele af verden.

DAT-Schaub A/S
Human Skills søger for ZITON A/S
Gem
Human Skills

HSEQ Manager

Horsens

Som HSEQ Manager får du hovedansvaret for udvikling og vedligehold af vores etablerede systemer for styring og rapportering indenfor kerneområderne:

  • Sundhed og sikkerhed – ISO45001
  • Kvalitet – ISO9001
  • Miljø – ISO14001, ESG
  • Bæredygtighed – ESG
  • Styring, compliance – ESG

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejdsmiljø, og du får din egen plads på kontoret, frokostordning samt gode muligheder for hjemmearbejde.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
NTT DATA Business Solutions A/S

Solution Architect (SAP Retail)

Horsens, Valby, Aalborg, Aarhus

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

I denne stilling vil du få en central position i udviklingen af innovative detailhandelsløsninger.

Ansvarsområdet er bl.a. tilpasning af SAP-løsninger til vores kunders specifikke forretningsprocesser, herunder integration af systemkomponenter inden for lager, finans og salg.

Vi lægger stor vægt på kontinuerlig læring, faglig udvikling og sparring i det daglige.

NTT DATA Business Solutions A/S

Deltidsmedarbejder til café i Forum Horsens

Horsens

Caféen sørger for betjening af gæsterne i huset, om det så er badende gæster på besøg i AquaForum eller besøgende til et af Forum Horsens mange andre sports- og kulturarrangementer. Der sælges et udvalg af kioskvarer, sandwich, pomfritter, slush-ice, og hvad der ellers hører til en tur i svømmehallen.

Dette er en ideel stilling både til dig, der elsker branchen, dig der holder sabbatår, og dig der er på udkig efter et studiejob.

Du bliver en del af et ungt team med et socialt arbejdsmiljø og tæt samarbejde med husets andre teams.

Dansk Vilomix A/S

Staldmedarbejder

Horsens

Mangler du arbejde i dit sabbatår? Vi søger en deltidsmedarbejder til Hatting, Horsens afdelingen med 300 avlsorner til at arbejde i stalden. Arbejdet vil primært bestå i pasning og tapning af sæd fra ornerne.

Stillingen er på ca. 25 timer om ugen, primært placeret på tirsdag, torsdag og søndag. Du skal helst kunne varetage jobbet i mindst 12 måneder.

Gem
Sydbank

Seniorerhvervsrådgiver til Sydbank i Horsens

Horsens

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Danmarks Erhvervsbank, hvor du får ansvaret for at overtage og udvikle en kundeportefølje af større erhvervskoncerner.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af årsagerne til at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
GapSolutions A/S

Informationssikkerhedskonsulent

Horsens

Vi er på udkig efter vores nye informationssikkerhedskonsulent, som skal operere i krydsfeltet mellem forretning, teknologi, compliance og digitale risikoområder.

Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du får rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og være med til at styrke vores fælles høje ambitionsniveau. Vi har et godt og socialt arbejdsmiljø med plads til både grin, hygge og sjove firmaarrangementer.

Gem
Sydbank

Erhvervsrådgiver til Sydbank i Horsens

Horsens

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Danmarks Erhvervsbank, hvor du får ansvaret for at overtage og udvikle en kundeportefølje af mindre og mellemstore erhvervskoncerner.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af årsagerne til at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Blunico A/S

PTA/produktionstekniskassistent

Horsens

Tal, indkøb, ordrebehandling og teknisk data kombineret med masser af dialog og gode kolleger - lyder det som noget for dig?

Vi tilbyder dig en arbejdsdag i en virksomhed, hvor vi lægger vægt på, at vores medarbejdere skal trives og motiveres i dagligdagen. Udover et team af erfarne, glade og hjælpsomme kolleger, kan du også se frem til frokostordning og personaleforening med gode arrangementer.

DAT-Schaub A/S

Undermester til aftenhold, Horsens

Horsens

Motiverer det dig at arbejde med ansvar, ledelse og optimering af produktion samt processer? Vil du samtidig være med til at sikre den højeste effektivitet, kvalitet og leverancesikkerhed?

Så har du her muligheden for at stå i spidsen for et engageret team, der består af tre kompetente medarbejdere på aftenholdet i Horsens.

DSV
Gem
DSV

Facility Manager til Soft Services

Horsens

Til vores administrative team i DSV, søger vi en Facility Manager, som får ansvar for en del af vores Soft Services i vores nye domicil i Horsens.

Som Facility Manager vil du være ansvarlig for et team på 4 personer, der dagligt varetager alle opgaver i vores receptioner i Horsens og Hedehusene. Det forventes, at du deltager i receptionsarbejdet efter behov.

Denne rolle byder desuden på en bred vifte af opgaver så som:

  • Opfølgning på aftaler med leverandører inden for Soft Services som f.eks. rengøring, catering og plantepleje.
  • Deltage i udbud og udvælgelse af fremtidige leverandører.
DSV
Gem
Arkil A/S

Arkils afdeling for grundvandssænkning søger entrepriseleder til Horsens

Vi udfører etablering og drift af grundvandssænkning over hele landet igennem vores afdelinger i Greve og Horsens.

Med reference til afdelingens ledelse får du det ledelsesmæssige, tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar for egne entrepriser.

Dette indebærer bl.a., at du kalkulerer og slutfakturerer opgaver, vurderer geotekniske forhold. Herudover er der opgaver med opfølgning og salg/forhandling af kontrakter m.v.

West Pharmaceutical Services Danmark A/S

Vedligeholdelsestekniker

Horsens

Jobbet består i at skulle udføre vedligehold og fejlfinding på maskiner, udstyr og utilities. Herunder både planlagt forebyggende vedligehold, samt øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud.

Jobbet er på fast nathold med en 4 dages arbejdsuge (34 timer) mandag til torsdag.

Du får frihed og ansvar, dygtige velmotiverede kollegaer og et godt team. Vi har ordnede forhold og er en virksomhed i positiv fremdrift.

West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Gem
NRGi

Optimerings- & Compliancekonsulent

Horsens

Du vil være ansvarlig for at identificere procesforbedringer og sikre, at virksomhedens processer er i overensstemmelse med lovgivningen og interne politikker.

Du vil arbejde tæt sammen med forskellige afdelinger for at forstå deres behov og muligheder, med det formål at implementere effektive processer.

Dette indebærer anvendelse af innovative teknologier, herunder AI-assistenter og office-robotter til at automatisere manuelle opgaver og forbedre effektiviteten.

NRGi
DANISH CROWN A/S

Bliv slagterelev

Horsens, Rønne, Herning, Blans, Ringsted og Holsted

Uddannelsen veksler mellem praktik her hos os i Danish Crown og skoleophold. Når du er i praktik hjemme på virksomheden lærer du at opskære, partere og slagte, samtidig med, at du får en grundlæggende viden om sikkerhed, forarbejdning, kvalitets- og kødkontrol og hygiejne.

Når du er på skole, er du sammen med de elever, som startede på samme tid som dig. Her er der mulighed for at have det sjovt sammen både når I er sammen i skolen og i tiden udenfor undervisninger, hvorfor I får skabt et stærkt socialt fællesskab.

DANISH CROWN A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Sales Manager

Horsens

Er du resultatdrevet og forhandlingsstærk, og ønsker du at indfri vækstplaner i en spændende fashionvirksomhed, der står klar med lancering af en ny produktserie som komplementerer deres nuværende koncept?

Dine ansvarsområder og opgaver omfatter bl.a.:

  • Styrke og udvikle relationer til og med key account kunder gennem tæt samarbejde
  • Afvikling af salgsmøder og messer både i Danmark og internationalt

DEPECHE byder dig velkommen ind i en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved dynamik og godt humør, hvor kvalitet og passion for kreativitet er centrale værdier, der igen afspejler arbejdsglæde.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
DSV
Gem
DSV

Administrativt talent til dynamisk team

Horsens

Er du klar til at træde ind i et spændende univers, hvor transport og administration går op i en højere enhed?

Vi søger en administrativ assistent med solid erfaring inden for transportbranchen til en nyoprettet stilling hos DSV, en af Danmarks førende virksomheder inden for transport. Vi er kendt for vores dedikation til at levere enestående service og skabe værdi for vores kunder.

Vores Xpress afdeling er kendt for vores ambitiøse mål og vores evne til altid at tiltrække de bedste talenter. Vi tilbyder et miljø præget af positivitet, en uformel tone, fokus på karriereudvikling og spændende arbejdsopgaver.

DSV
Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution A/S
Gem
Cruit Consult ApS

Chief Operating Officer

Horsens

Er du motiveret for en nyoprettet stilling som COO i en teknologivirksomhed i vækst?

Trives du i rollen med flere ansvarsområder med direkte reference til CEO? Og er du parat til ansvaret for planlægning, implementering og forankring af forretningsunderstøttende IT-systemer?

Du får store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en teknologidrevet virksomhed med en flad organisationsstruktur, som præges af en uformel omgangstone.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV