262 job matcher din søgning 262 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College
VIA IT søger dygtig medarbejder til IT-support

VIA University College, Horsens

VIA University Colleges afdeling for IT og digitalisering søger en kompetent og engageret medarbejder til at varetage tekniske it-opgaver og supportere brugere på VIAs adresse i Horsens.

Dine opgaver vil være at sikre, at it-udstyret lokalt i fx undervisningsrum og hos medarbejdere er opsat og fungerer. Du forventes at kunne arbejde struktureret med både indkøb, opsætning og fejlsøgning. IT-miljøet er primært et Windows-domæne og studerendes udstyr.

Vi tilbyder en spændende hverdag med rigtig gode kollegaer i afdelingen. Vi har en uformel omgangsform og kan tilbyde meget varierede opgaver af både teknisk og formidlingsmæssig karakter.

VIA University College
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Badelement A/S Projekteringschef med solid erfaring indenfor tekniske installationer og ledelse til Badelement, afdeling Skakte

Badelement A/S, Greve eller Horsens

Se video om Badelement A/S som arbejdsplads

Vil du bruge din viden fra installationsbranchen, og erfaring som stærk leder og arbejde som projekteringschef i et innovativt internationalt team, med fokus på vores kunders individuelle behov?

Du er med helt fra udviklingsfasen til aflevering af vores projekter. Her bidrager du med din tekniske viden og din tekniske om specifikke skaktløsninger til det enkelte byggeri. Du sikrer, at vi kan tilbyde optimale skaktløsninger til vores kunder, og at deres projekter udarbejdes med grænseflader for levering af præfabrikerede installationsskakte.

LGT Logistics A/S
Sælger

LGT Logistics A/S, Horsens

Banker dit hjerte for salg og kunderelationer? Kan du med en proaktiv og struktureret indsats skabe mærkbare salgsresultater?

Se video om LGT Logistics A/S som arbejdsplads

Vi er Nordens førende specialist inden for møbellogistik, og er en del af den børsnoterede logistikkoncern NTG – Nordic Transport Group. Vi er en virksomhed i vækst, og vi kan både på kort og lang sigt tilbyde gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du har mulighed for selv at sætte dit præg på funktionen.

LGT Logistics A/S
Velas
Danmarks bedste planteavlere

Velas

Vores stærke faglige og udviklingsorienterede planteavlsafdeling har brug for ekstra kræfter for at kunne lykkes med vores ambitiøse idéer for udviklingen af de danske planteavlsbrug. Dit geografiske udgangspunkt er du selv med til at bestemme, da vi har kontorer både i det jyske og fynske.

Vi tilbyder dig at blive en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere. Her finder du al den faglige viden, du kan ønske dig og dermed et fantastisk grundlag for din videre udvikling.

Velas
Jyske Bank
Erhvervspartner, Nationalt Erhverv

Jyske Bank, Horsens

Vi søger en engageret og udadvendt erhvervspartner, der har interesse i at være ansvarlig for at videreudvikle en spændende portefølje af erhvervskunder indenfor kundesegmentet Nationalt Erhverv og motiveres af at opsøge nye kunder.

I rollen som erhvervspartner stiller du gode spørgsmål til kunderne på strategisk niveau og er synlig i relevante erhvervsnetværk. Du omsætter bankens koncepter, således de skaber værdi og giver solide kundeoplevelser. Realkreditkompetence – eller interesse her for – vil være en fordel.

Jyske Bank
Delika Food Group
Regnskabschef til produktionsvirksomhed

Delika Food Group, Horsens

Vi søger en dygtig og forretningsorienteret regnskabschef til vores hovedkontor i Horsens.

Vi søger en ny medarbejder, som kan styre vores regnskaber og være leder af bogholderiet fra dag 1 med regnskabsansvaret for vores aktiviteter på tværs af koncernens enheder (fem fabrikker, et distributionscenter og et administrationskontor). Dine arbejdsopgaver inkluderer helt konkret:

  • Udarbejdelse af konsoliderede måneds- og årsrapporter
  • Udarbejdelse af budgetter, herunder likviditetsbudgetter
  • Sikring af korrekt finansbogføring og -afstemninger samt opfølgning på debitorer og kreditorer
Nordstern
Projektleder til kvalitets- og arbejdsmiljø

Nordstern, Horsens eller Aarhus

Drømmer du om et dynamisk job, hvor du kan bringe din faglighed og dine samarbejdsevner i spil hver dag?

Hovedopgaven er at udføre audit af byggepladserne indenfor kvalitets- og arbejdsmiljøledelse, dette skal gøres med et særligt fokus på Nordsterns eget tilsyn samt fagentreprenørernes egenkontrol.

Opgaven omkring arbejdsmiljø vil bestå af løbende besøg og gennemgang af vores byggepladser for at verificere, at de opfylder Nordsterns arbejdsmiljøpolitik og arbejdsmiljøledelsessystem.

Nordstern
Kring & Nielsen ApS
Elev/trainee til bilforretning med fart på

Kring & Nielsen ApS, Horsens

Brænder du for at arbejde med biler, og vil du have en uddannelse, du får gavn af?

Vi søger en elev/trainee til vores salgsafdeling for brugte biler. Som elev hos os tager vi dig seriøst, og vi vil lægge os i selen for at give dig den bedste start på din fremtidige karriere, som forhåbentlig fortsætter hos os...

Som elev/trainee vil du prøve kræfter med hele salgsprocessen både før, under og efter selve salget – selvfølgelig under kyndig vejledning af dygtige og kompetente kollegaer.

Vi tilbyder dig at tage salgsuddannelsen ”Handelselev Auto” som er en 2-årig uddannelse specielt designet til autobranchen.

Kring & Nielsen ApS
TROX Danmark A/S
Teknisk projektsælger Vest

TROX Danmark A/S

Brænder du for teknik, innovation og high-end produkter, og motiveres du af at arbejde med hele salgsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning? Så er det muligvis dig, vi søger.

Det går rigtigt stærkt hos TROX, og derfor ønsker vi at udvide det nuværende eksterne salgsteam i Region Vest. Du skal i stillingen arbejde resultatorienteret i spændfeltet mellem kunde og teknik med fokus på salget ud mod den professionelle ventilationsentreprenør og rådgivende ingeniører.

Vi tilbyder et særdeles spændende job, hvor du bliver mødt af et velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, inkl. pension og sundhedssikring. Der vil være gode muligheder for videreuddannelse med relevante kurser.

TROX Danmark A/S
TROX Danmark A/S
Intern salgsingeniør

TROX Danmark A/S, Horsens

Brænder du for teknik, innovation og high-end produkter, motiveres du ved, gennem en høj grad af teknisk kompetence, at sikre de rette produkter og løsninger?

Det går rigtigt stærkt hos TROX, og derfor ønsker vi at udvide det nuværende interne salgsteam. Du skal i stillingen som intern salgsingeniør være med til at give vores kunder den bedst mulige service og støtte dem med kvalificeret rådgivning i deres beslutningsproces.

Du bliver en del af et professionelt salgsteam og tilbydes et spændende og afvekslende job hos en af branchens førende ventilationsleverandører indenfor udvikling, fremstilling og salg af komponenter, enheder og systemer til ventilation og klimakontrol.

TROX Danmark A/S
NTT DATA Business Solutions A/S
ESG & Sustainability Specialist

NTT DATA Business Solutions A/S, København, Horsens, Aarhus eller Aalborg

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Til vores Planning & Consolidation-team søger vi en kollega, som har lyst til at fortsætte eller starte sin karriere indenfor Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)/European Sustainability Reporting Standards (ESRS) og som brænder for dette område.

Opgaverne spænder bredt, så derfor leder vi også efter en kollega med lyst til at stille sig op på ølkassen for at brede budskabet, men også en kollega, der har lyst til at arbejde med data, finansielle løsninger, systemer og rapportering – alt sammen indenfor CSRD, ESRS og ESG.

NTT DATA Business Solutions A/S
Meyers A/S
Kok til vores kantine

Meyers A/S, Horsens

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad af sæsonens råvarer til vores kunde på restaurant niveau.

Stillingen kræver stor selvstændighed, og det forventes, at du har lyst og evnen til at påvirke din egen hverdag og medvirke til kreativitet, inspiration og udvikling af dig selv og dine kollegaer.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads og samarbejde med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med madglæde og entusiasme. Et hold, hvor vi er der for hinanden.

Meyers A/S
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Telenor
Salgskonsulenter på fuldtid til Telenors butikker

Telenor

Som salgskonsulent hos Telenor er du meget mere end bare telesælger. Du bliver nemlig en Fantastisk forbindelse til dine kunder og kolleger.

Jobbet som salgskonsulent giver dig kompetencer som du kan bruge i mange sammenhænge. Vi hjælper dig til at blive hundredemetermester i bl.a. forhandlings- og argumentationsteknikker, og ikke mindst kommunikation.

Telenor
Peak Rekruttering
Ingeniør eller Maskinmester til procesoptimering i farmaceutisk virksomhed

Peak Rekruttering søger for West Pharmaceutical Services Danmark A/S i Horsens

Ønsker du et meget alsidigt job, hvor du vil kunne kombinere dine kompetencer indenfor mekanik, procesoptimering, projektledelse, analyse og dokumentation?

Med reference til Engineering Manageren vil dine daglige arbejdsopgaver bl.a. være:

  • I forbindelse med forbedringer af eksisterende processer vil du sikre beslutningsgrundlaget med dataanalyser og dokumentation ud fra maskiner og udstyr
  • Udførelse af procesvalideringer i samarbejde med kollegaer i ingeniør- og produktionsafdelingen

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og mulighed for at præge løsningerne på dit felt. Du får frihed og ansvar, dygtige velmotiverede kollegaer og et godt team.

Peak Rekruttering
HumanTrust A/S
CFO til anerkendt fødevarevirksomhed med velkendte brands

HumanTrust A/S søger for Atria Danmark A/S i Horsens

Har du et solidt kendskab til driftskontrol, indgående erfaring inden for økonomiområdet og tæft for IT?

Til at stå i spidsen for virksomhedens økonomi- og IT-område leder vi efter dig, der tør udfordre pleje og agere proaktivt, når det kommer til optimering af driften – både i egen afdeling og resten af organisationen.

Du bliver desuden en del af ledergruppen og dermed en vigtig sparringspartner ift. virksomhedens daglige drift med reference til den adm. direktør.

HumanTrust A/S
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Operatør

West Pharmaceutical Services Danmark A/S, Horsens

Vi søger en operatør til vores produktion på fast daghold (mandag-torsdag kl. 06:00-13:30 og fredag kl. 06:00-13:00). Dog skal du være villig til at indgå på andre skift, hvis behovet opstår. Opgaverne vil primært være at indgå i et team, der foretager produktion, rengøring af maskiner og afvejning.

Du kan bevare overblikket, og så er du kvalitetsbevidst. Da du skal overvåge produkter, er det vigtigt, at du har et godt syn. Du er engageret, energisk og så er du stabil – man kan altid regne med dig.

West Pharmaceutical Services Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV