161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 161 resultater.
Horsens Kommune
Jobcenter Horsens søger erfaren leder til Aktivitetsparate og Rehabilitering

Horsens Kommune

Borgere, virksomheder, eksterne og interne samarbejdspartnere skal opleve et Jobcenter Horsens, der arbejder effektivt og målrettet på at få flere ledige borgere hurtigst muligt i job.

Har du mod på at tage et ledelsesansvar i samarbejde med jobcentrets øvrige ledelse under den målsætning? Så er det måske dig, vi har brug for!

Din ledelsesopgave består i at sikre:

 • personaleledelse, herunder faglig sparring og udvikling af personalet
 • de nødvendige rammer og vilkår, så personalet kan varetage de daglige driftsopgaver
 • det gode arbejdsmiljø og trivsel blandt personalet
Horsens Kommune
Beskæftigelsesrådgiver søges til Arbejdsmarkedsfastholdelse, Jobcenter Horsens

Horsens Kommune

Brænder du for at være med til at iværksætte en tidlig og virksomhedsrettet indsats, som understøtter, at sygdomsramte vender hurtigt og kvalificeret tilbage til arbejdsmarkedet? Brænder du for samarbejdet med arbejdsgivere og for at tage på virksomhedsbesøg? Er du helhedsorienteret i din tilgang, og har du et beskæftigelsesrettet fokus? Så er du måske vores nye kollega i Arbejdsmarkedsfastholdelse.

Som beskæftigelsesrådgiver vil dine opgaver bestå af:

 • Tidlig opsøgende kontakt til de sygemeldtes arbejdsgivere
 • Opfølgningsmøder med sygemeldte ude på virksomhederne, hvor du agerer mødeleder
 • Opfølgningsmøder med sygemeldte på jobcentret og ved samarbejdspartnere m.fl., hvor du agerer mødeleder
FDM
Medarbejder til indtjekning af leasingbiler i Horsens

FDM

Har du erfaring fra autobranchen og stor interesse for og viden om biler og deres udstyr? Og kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk organisation, hvor kvalitet og service er i højsædet? – Så søger vi en ny medarbejder til indtjek af leasingbiler til vores nye afdeling hos BMC-leasing i Horsens.

FDM

Som indtjekker bliver din primære arbejdsopgave indtjekning af leasingbiler med kosmetisk gennemgang for skader og at udfærdige en rapport, men derudover også salg af FDM medlemskaber og motorvejsmærkater.

Du har erfaring fra autobranchen og måske en baggrund som klargøringsmand eller pladesmed, men dette er ikke et krav, og vi sørger for en grundig oplæring.

FDM
EY
Praktikant – Finansøkonom/Financial Controller (januar – marts 2021)

EY, Horsens

Vil du have indblik i, hvad det vil sige at være revisor i en af verdens største revisions- og rådgivningsvirksomheder? Så grib chancen for en praktikplads hos EY. Et praktikophold hos os giver dig en unik mulighed for at finde ud af, om en fremtid som revisor er noget for dig.

Som praktikant hos EY får du en dedikeret praktikpartner og en praktikplan, som overordnet guideline til din praktikperiode. Vi er også åbne over for en gensidig sparring og inspiration til dit projekt, så du får mulighed for at arbejde med en opgave, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling fra branchen.

Efter endt praktikophold kan du få tilbudt en fast stilling som revisortrainee, hvis både du og vi er interesseret. Her vil du sideløbende med din ansættelse læse HD 2. del, samt følge vores interne uddannelsesforløb. Læs mere om vores traineeforløb her.

EY
ALDI DanmarkSalgselev

ALDI Danmark, Horsens

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Igennem dit 2-årige forløb vil du i vores butik i Horsens få masser af kundekontakt og lære rytmen i en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • arbejder i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
 • prøver dine leder-skills af i ALDI-ugen, hvor du og andre elever får nøglerne til jeres egen ALDI-butik.

Når du er færdigudlært efter dine 2 år, vil du have alle de værktøjer, du har brug for.

DSV
Salgssupporter

DSV, Horsens

Vil du spille en vigtig rolle i digitaliseringen hos Danmarks største speditør?

Så bliv en del af vores backoffice-funktion i DSV Road, der skal sikre vores rejse mod en endnu mere effektiv håndtering af vores tilbudsgivning, så vi forbliver ”best in class”.

Helt konkret kommer dine arbejdsopgaver primært til at være at:

 • Opbygge nye prisaftaler i Quote Tool og sikre konvertering af tilbud til videre til vores TMS (Transport Management System).
 • Lave skabeloner i prissætningsværktøjet Quote Tool via CRM-systemet.
 • Standardisering af eksisterende prisaftaler.
DSV
HumanTrust A/S
Financial Controller

HumanTrust A/S søger for VOLA i Horsens

Kender du flowet i en produktionsvirksomhed, og vil du arbejde med alt fra regnskab og controlling til priser og bogføring? Så har du mulighed for at blive en del af det internationale designikon, VOLA, der er kendt for sine eksklusive armaturer. Det bedste fra dansk design

Arla Foods

I over 50 år har VOLA produceret og solgt eksklusive armaturer samt tilbehør til hele verden. Virksomheden er kendt for dens høje kvalitet og unikke design, der har rødder i et samarbejde med Arne Jacobsen – et samarbejde der fortsat tegner stregerne i den skandinaviske enkelthed, der præger VOLA-serien.

Som VOLA’s nye Financial Controller skal du fortsat udvikle økonomifunktionen til at være effektiv, agil og proaktiv sparringspartner, hvad angår controlling, rådgivning og rettidig finansiel information til koncernen og dens interessenter.

HumanTrust A/S
Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Eventyrsport
Branchens bedste deltidssælger!

Eventyrsport, Horsens

Du er ambitiøs og fuld af eventyr. Du elsker at sælge og kan begejstre andre i jagten på Eventyrsports fælles succes. Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof. Vi søger branchens bedste deltidssælger, til vores butik i Horsens, hvor du skal arbejde nogle hverdage, og ca. hver 2. weekend. Timeantallet pr. uge vil være ca. 8. I ferieperioder og højsæsoner, er der også mulighed for flere timer. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, hvor du fortæller hvorfor du er den helt rigtige til holdet!

Du har:

 • Salgs- og butikserfaring
 • Højt servicegen og kundetække
 • Erfaring med friluftsliv og udstyr er en fordel
Eventyrsport
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Genitor ApS
Skolechef

Genitor ApS søger for Horsens Kommune

Holder du af hverdagen? Tror du på betydningen af den daglige pædagogiske praksis og på, at blikket på elevernes læring, trivsel og personlige mestring skal fastholdes som et helt centralt fokus – også for en chef?

Vil du træde ind i en velfungerende organisation, hvor et tydeligt fundament er lagt, hvor retningen og de store linjer er besluttet, og hvor resultaterne nu viser sig til gavn for kommunens skoleelever?

Kan du tage handsken på og videreudvikle et skolevæsen fra god til excellent? Så læs videre og søg eventuelt jobbet som skolechef i Horsens Kommune.

Skolechefen bliver chef for kommunens uddannelsesområde og får det fulde ansvar for kommunens skoler, skoleledelser og mange dedikerede medarbejdere – 9.500 elever, 1.300 årsværk og et budget på 820 millioner.

ABUS Nordic A/SSalgsassistent

ABUS Nordic A/S, Horsens

ABUS Nordic A/S søger en salgsassistent med flair for de nordiske markeder til vores afdeling for elektronisk og mekanisk sikring. Du indgår i et dynamisk team i back office med 6 andre kolleger, hvor du primært arbejder med salg i hele norden samt support til vores kontor i Sverige og eksterne sælgere i flere nordiske lande.

Stillingen omfatter bl.a. opgaver som:

 • Ordrebehandling af ordrer fra webshop, e-mail, EDI eller via telefonisk kontakt
 • Support til vores kontor i Jönköping – heriblandt Navision, produkter og ordrer
 • Support til vores sælgere i Danmark, Sverige, Norge og Finland
 • Vareoprettelse i Navision
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Horsens

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, fællesskab, gode kollegaer og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor der er mulighed for ansvar, hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Horsens

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselev-uddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
HAY ApSHead of Logistics & Procurement

HAY ApS, Horsens

We are currently looking for a Head of Logistics and Procurement to head and further strengthen our Logistics and Procurement departments.

You will lead a team of 3 dedicated and independent managers, each responsible for their own areas and departments consisting of around 25 employees.

As Head of Logistics and Procurement in HAY, you will be responsible for operating and optimizing the process regarding the physical flow of goods, from an order is received until it is delivered to our customers. You will take ownership of the supply base, and ensure a high degree of supply chain reliability and cost effectiveness. You will utilize your sourcing skills to further develop and strengthen the current supply base and drive optimization projects. Securing a high degree of process efficiency, by the intelligent use of relevant IT-tools, to ensure a robust and scalable platform for growth, is a natural part of what you do.

Teknisk Kollegium Horsens
Driftsleder til kollegium

Teknisk Kollegium Horsens

Teknisk Kollegium Horsens søger en driftsleder med teknisk- og håndværksmæssig snilde og med lyst til omgangen med unge mennesker.

Vi råder over 300 boliger, fordelt på 7 blokke, dertil kommer fællesaktiviteter ude og inde. Alle faciliteter er løbende vedligeholdt og i fin stand.

Du skal:

 • Stå for ledelsen af kollegiet, heriblandt tilrettelæggelse af daglige opgaver.
 • Foretage almindelige vedligehold, ude og inde i samarbejde med vores pedel.
 • Koordinere opgaver med eksterne håndværkere, samt opfølgning.

Øvrige arbejdsopgaver tilrettelægges ud fra ideer og kompetencer.

føtexSlagtersvend - Horsens

føtex

Hos føtex har vi høje kvalitetskrav. Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, fisk og delikatesseretter. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, krogmodnet oksekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver er blandt andet

 • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
 • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
 • forberedelse og tilberedning.
TEMP TEAM A/SLageroperatør søges

TEMP TEAM A/S søger for Hatting A/S i Horsens

TEMP-TEAM søger på vegne af Hatting A/S en arbejdsom lageroperatør til virksomhedens ornestation og hovedkontor ved Horsens. Stillingen er som lageroperatør på fast aftenhold, med udgangspunkt i en fire dages uge. Du arbejder fortrinsvist mandag til torsdag. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver kan fremhæves således:

 • Ordrehåndtering samt pluk og pak af lagervarer
 • Vareforsendelse og gaffeltruckkørsel
 • Optælling, opfyldning og ajourføring af lagerbeholdning samt færdigvaremodtagelse
Horsens Kommune
Sygeplejerske til Hjemmesygeplejen Vest

Horsens Kommune

Vi søger sygeplejerske til fast stilling som aftenvagt 28-32 timer/uge. Vi arbejder som udgangspunkt 4. weekend. Andet er muligt.

Der er andre faste aftensygeplejersker ansat i både vores Vest- og Øst-gruppe, og hermed god mulighed for faglig sparring i det daglige.

Sygeplejerskerne i Horsens kommune visiterer selv ydelser til borgerne efter gældende Kvalitetsstandarder. Vi arbejder sundhedsfremmende og støttende i sygeplejeindsatserne og vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ressourcer og behov.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor:

 • Vi arbejder med borgeren i centrum
 • Vi har stort fokus på faglig udvikling og høj kvalitet i kerneopgaven
 • Patientsikkerhed vægtes højt
CASA A/S
Business controller til byggeprojekter Jylland/Fyn

CASA A/S

CASA er én af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling og opførelse af fast ejendom. Vores byggevirksomhed har landsdækkende aktiviteter, en årlig omsætning på omkring DKK 2,6 mia. og er i fortsat høj vækst. CASA har kontor i Horsens og Storkøbenhavn.

CASAs økonomifunktion består af et team på pt. 9 personer. Din base bliver på CASAs kontor i Horsens. Du vil primært skulle supportere projektcheferne på de forskellige byggepladskontorer, som er beliggende i hele Danmark dog med geografisk hovedvægt i Jylland og på Fyn.

Som business controller bliver du en yderst vigtig samarbejdspartner for den økonomiansvarlige projektchef: Du fungerer som dennes sparringspartner på økonomiområdet, og sammen har I altid styr på den økonomiske status i projektet og sikringen af det skriftlige aftalegrundlag. Jo større projekt, jo tidligere vil du blive involveret.

CASA A/S