218 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

218 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
DAT-Schaub A/S

Mestersvend til aftenhold

Horsens

Motiverer det dig at arbejde med ansvar, optimering af produktion og processer? Vil du samtidig være med til at sikre den højeste effektivitet, kvalitet og leverancesikkerhed?

Du kommer til at indgå i en afdeling bestående af 98 medarbejdere på aftenholdet og 102 medarbejdere på dagholdet.

Dit primære ansvar bliver:

 • løbende opfølgning på optimering og kvalitetssikring af produktionen
 • sikre at lønøkonomien afstemmes
 • sætte klare mål for medarbejderne.
DAT-Schaub A/S
Gem
M&J Recycling

Category Manager, Global Procurement

Horsens

Do you dream of contributing to strengthening the green transition around the world? Would you like to work in a global green-tech company in waste management? Do you want to lead, build, and develop your own category?

You can expect:

 • Flexibility: Ability to work from home up to 2 days a week
 • Focus on daily wellbeing including breaks for exercise and walks
 • Competitive salary and pension scheme
M&J Recycling
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Human Skills søger for ZITON A/S
Gem
Human Skills

HSEQ Manager

Horsens

Som HSEQ Manager får du hovedansvaret for udvikling og vedligehold af vores etablerede systemer for styring og rapportering indenfor kerneområderne:

 • Sundhed og sikkerhed – ISO45001
 • Kvalitet – ISO9001
 • Miljø – ISO14001, ESG
 • Bæredygtighed – ESG
 • Styring, compliance – ESG

Vi tilbyder et spændende og afvekslende arbejdsmiljø, og du får din egen plads på kontoret, frokostordning samt gode muligheder for hjemmearbejde.

Gem
M+ Ejendomme A/S

Ejendomstekniker til M+ Ejendomme med base i Horsens

Horsens

Vi leder efter dig, som elsker at have mange af de der famøse bolde i luften på én gang – og som selv i en travl hverdag giver alle et smil med på vejen. Du vil nemlig gerne hjælpe dem omkring dig, og du sætter derfor en ære i at levere en god service overfor lejerne.

Du er teknisk stærk og kommer formentligt med en håndværksmæssig baggrund. Har du ovenikøbet en uddannelse som ejendomstekniker med i rygsækken, så er det et ekstra stort plus.

M+ Ejendomme A/S
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Frandsen

Teknisk Produktudvikler

Horsens

I udviklingsafdelingen arbejder vi med at udarbejde salgsmateriale som visualiseringer og oversigtstegninger samt produktdokumentation, der er let at fortolke både i indkøb og produktion.

Teamwork, engagement og en professionel tilgang er essentielt i vores organisation, hvor vi har en uformel tone og frihed under ansvar i forhold til strukturering af arbejdsopgaver.

Frandsen
Gem
Signcom Denmark ApS

Intern sælger

Roskilde eller Horsens

Vi søger en person, som brænder for at sælge og skabe relationer til nye og eksisterende virksomheder. Vores nye interne sælger vil arbejde tæt sammen med vores 12 dygtige medarbejdere og refererer til virksomhedens Managing Director.

Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job, med såvel faglige som personlige udviklingsmuligheder i en veletableret virksomhed med korte beslutningsveje.

Gem
Samn Forsyning ApS

Er du klar på et uddannelsesforløb, der betaler sig?

Horsens

Få løn mens du uddanner dig inden for administration og byg en karriere, hvor du både udvikler dine faglige og personlige kompetencer i et stærkt fællesskab.

Vi tilbyder et dynamisk uddannelsesforløb som kontorelev på to år, hvor du lærer alt om administration, kundeservice og meget mere.

Vores team arbejder tæt sammen og værdsætter en god omgangstone.

Gem
Sydbank

Seniorerhvervsrådgiver til Sydbank i Horsens

Horsens

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Danmarks Erhvervsbank, hvor du får ansvaret for at overtage og udvikle en kundeportefølje af større erhvervskoncerner.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af årsagerne til at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Gem
Sydbank

Erhvervsrådgiver til Sydbank i Horsens

Horsens

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i Danmarks Erhvervsbank, hvor du får ansvaret for at overtage og udvikle en kundeportefølje af mindre og mellemstore erhvervskoncerner.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af årsagerne til at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
SMART Rekruttering søger for Klovborg Maskinfabrik A/S
Gem
SMART Rekruttering

Konstruktør/Projektleder til udvikling af interne transportsystemer

Horsens

Har du lyst til at præge design og udvikling af interne transportsystemer og blive en del af et dynamisk og erfarent team?

Hos os arbejder vi dagligt på at skabe en innovativ virksomhed, hvor din ekspertise bliver værdsat.

- Leif Mikkelsen, CEO

Vi specificerer, fremstiller og leverer transport- og håndteringsløsninger til en bred kundekreds. Din opgave bliver at projektere solgte løsninger og følge hele processen fra design, produktion og funktionstest til opstilling og indkøring hos kunderne. Kom og vær med til at skabe fremtidens løsninger!

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Gem
DANISH CROWN A/S

Bliv slagterelev

Sønderborg, Holsted, Rønne, Horsens og Herning

Uddannelsen veksler mellem praktik her hos os i Danish Crown og skoleophold. Når du er i praktik hjemme på virksomheden lærer du at opskære, partere og slagte, samtidig med, at du får en grundlæggende viden om sikkerhed, forarbejdning, kvalitets- og kødkontrol og hygiejne.

Når du er på skole, er du sammen med de elever, som startede på samme tid som dig. Her er der mulighed for at have det sjovt sammen både når I er sammen i skolen og i tiden udenfor undervisninger, hvorfor I får skabt et stærkt socialt fællesskab.

DANISH CROWN A/S
Gem
GF Forsikring

Forsikringsrådgiver til GF Horsens, Silkeborg, Skanderborg

Horsens, Silkeborg
 • Har du erfaringen med rådgivning og salg af privatforsikringer, og gerne erhvervsforsikringer
 • Har du lyst til at servicere og sælge pr. telefon men også have personlige medlemsmøder på kontoret?

Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at rådgive og sælge til nye og eksisterende medlemmer.

Du får mulighed for at få mange spændende udfordringer samt indflydelse på din egen hverdag.

GF Forsikring
Gem
NRGi

GIS-konsulent

Horsens

Vil du være med til at sikre, at NRGi’s GIS-applikationer kører perfekt, så vi kan fokusere på udvikling af grønne løsninger?

Dit primære arbejdsområde bliver GIS herunder de systemer, der integreres med og de forretningsprocesser, der understøttes.

Vi vægter samarbejde og arbejdsglæde højt, og har en uformel og hjælpsom kultur, hvor der tages godt imod nye medarbejdere. Vi står derfor også klar til at tage godt imod dig.

NRGi
Gem
Nine United A/S

Sustainability Communication Specialist

Horsens or Copenhagen

Are you passionate about sustainability and have a natural interest in broadening the understanding and importance of sustainability to colleagues and stakeholders?

Your primary work area will be ensuring communication of our sustainability strategy and achievements. You will also be writing, coordinating, and interviewing for content creation of annual sustainable reporting.

Nine United A/S
HumanTrust A/S søger for AC Horsens
Gem
HumanTrust A/S

Salgschef

Horsens

Er du en ambitiøs, resultatorienteret og sportsinteresseret sælger – og ikke mindst en tillidsvækkende relationsopbygger, leder og holdspiller?

Til at udvide porteføljen af kunder og samtidig sikre mersalg til eksisterende kunder, er AC Horsens på udkig efter en salgschef.

Hvis det er dig, kan du mere konkret se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Motiverende ledelse af salgsteamet bestående af fire medarbejdere, hvoraf tre også har andre opgaver
 • Opsøgende salg samt fastholdelse og udvikling af porteføljen af eksisterende kunder

Du kan i hverdagen se frem til at besøge kunderne med jævne mellemrum og til mindst en årlig udlandstur.

HumanTrust A/S
Gem
Fjernvarme Horsens

Teamorienteret driftsmester til moderne, bæredygtigt kraftvarmeværk

Horsens

Er du til drift og produktion med højteknologisk maskineri, har fagligheden i orden og lyst til at udvikle dig i et godt team?

Hos Fjernvarme Horsens har du rig mulighed for at sætte din faglighed og tekniske kunnen i spil: Vi har overskudsvarmeanlæg, biomasseværk, affaldsværk og mange andre produktionsenheder. Der er nok at holde styr på i kontrolrummet, og hovedet skal holdes koldt, når forbrugerne skal have varmen.

Fjernvarme Horsens
Cruit Consult ApS søger for DSE Test Solution A/S
Gem
Cruit Consult ApS

Chief Operating Officer

Horsens

Er du motiveret for en nyoprettet stilling som COO i en teknologivirksomhed i vækst?

Trives du i rollen med flere ansvarsområder med direkte reference til CEO? Og er du parat til ansvaret for planlægning, implementering og forankring af forretningsunderstøttende IT-systemer?

Du får store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en teknologidrevet virksomhed med en flad organisationsstruktur, som præges af en uformel omgangstone.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV