132 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

132 jobannoncer

Human Skills søger for ZITON A/S
Gem
Human Skills

Lønbogholder

Horsens

ZITON A/S er markedsleder indenfor udskiftning af store komponenter til offshore vindmøller, med ambitioner om yderligere vækst. Vi er en udviklingsorienteret organisation præget af en vilje til at få tingene til at ske.

ZITON har i 2023 udvidet flåden med vores 5. fartøj og grundet det stigende aktivitetsniveau har vi behov for yderligere en lønbogholder til økonomiafdelingen bestående af 10 medarbejdere. Du vil indgå i et tæt lønteam med vores anden erfarne lønbogholder, hvor I sammen skal sikre korrekt lønudbetaling og overholdelse af gældende overenskomster og lovgivning.

Human Skills søger for ZITON A/S
Gem
Human Skills

Debitorbogholder

Horsens

ZITON har i 2023 udvidet flåden med vores 5. fartøj og grundet det stigende aktivitetsniveau har vi behov for en ny kollega der kan støtte godt op om forskellige opgaver i økonomiafdelingen.

Du vil få et job i en spændende virksomhed i vækst, hvor du vil indgå i en økonomiafdeling bestående af 9 medarbejdere – og du vil blive en vigtig spiller på holdet. Hverdagen præges af medansvar og indflydelse og du vil få et bredt ansvarsområde der blandt andet består af opgaver indenfor dagligt bogholderi, allround økonomiopgaver, månedsrapportering mv.

Gem
Region Midtjylland

Sygeplejerske til operationsafdelingen på Regionshospitalet Horsens

Horsens

Er du teamplayer og kan du sætte patienten først?

Indrykket:
Byggehuset Danmark
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Lundum, Hansted Kirker
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Lidl Danmark K/S

Butikschef - Fuldtid - Horsens

Horsens

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef i Lidl får du fri bil af udvalgt mærke og en konkurrencedygtig lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt.

Lidl Danmark K/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Makita Elværktøj Danmark
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Erfaren Indkøbsassistent

Horsens

Er du løsningsorienteret og struktureret, og en der tør at træffe en beslutning når det kræves? Har du erfaring med indkøb og er kommunikativ stærk, med øje for kvalitet? Så er du måske den vi søger hos Makita!

Som indkøbsassistent hos Makita vil du indtage en nøglerolle i vores dynamiske indkøbsteam, hvor du vil være ansvarlig for planlægning og eksekvering af indkøb inden for vores omfattende sortiment af el-værktøj og maskiner, især med fokus på reservedele. I samarbejde med dine kollegaer, skal du løfte den daglige kommunikation, hvor du kommer til at arbejde i en flad organisation med uformel tone, hvor høj service er vores primære fokus.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
Gem
Newtronic ApS

Vi søger en teknisk salgskonsulent

Horsens

Har du en stor interesse for design og rådgivning indenfor tekniske løsninger? Ønsker du at bruge din tekniske forståelse i dit arbejde? Kunne du tænke dig at blive en del af et godt team med store ambitioner?

Hos os vil din dagligdag bl.a. indeholde:

  • Design, udvikling, rådgivning og salg af el-tekniske produkter, i tæt samarbejde med kunde og vores europæiske samarbejdspartneres produktspecialister.
  • Teknisk projektstyring.
  • Udarbejdelse af tilbud på tekniske løsninger og / eller projekter.
Enner Mark Fængsel
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
HORSENS MURER SERVICE ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JOBINPLACE A/S

Økonomimedarbejder (15 timer) med flair for IT

Horsens

Har du erfaring med bogholderi og administrative opgaver? Søger du en fast deltidsstilling på 15 timer om ugen med alsidige opgaver inden for økonomi, IT og GDPR?

Som økonomimedarbejder hos JOBINPLACE vil du arbejde tæt sammen med økonomichefen og den øvrige ledelse på vores hovedkontor i Horsens. Du vil blive en del af et team, der servicerer vores afdelinger rundt omkring i landet.

Ud over bogføring vil dine opgaver inkludere administrative opgaver inden for IT og GDPR, samt besvarelse af telefonopkald og ad hoc-opgaver.

JOBINPLACE A/S
Gem
Franck Miljø- & Geoteknik A/S

Boreformand - i moderne virksomhed med gode arbejdsforhold

Horsens

En spændende hverdag med variation i opgaverne, frihed under ansvar og masser af frisk luft er kernen i din hverdag.

Du er med til at sikre fremtidige byggerier, vej m.m. ved at udføre boringer, der giver indsigt i områdets historie.

Jordprøverne bliver efterfølgende testet og analyseret i vores eget laboratorie og danner typisk grundlag for en geoteknisk rapport med anbefalinger til bl.a. fundering og tørholdelse til byggeprojekter.

Franck Miljø- & Geoteknik A/S
Gem
Elbæk Efterskole

Vi søger en ny KOK, til vores fantastiske køkken

Horsens

Er du faglært kok eller har du anden relevant køkkenuddannelse? Drømmer du om mere familievenlige arbejdstider? Har du lyst til at præstere dit bedste hver dag, i et travlt og dygtigt team, og blive en del af en fantastisk efterskole-kultur?

Hver dag sørger vi for fuld forplejning til 150 elever samt 30 medarbejdere. Vi tilbereder maden fra bunden, af gode råvarer, og ønsker at fortsætte vores fokus med mere grønt på menuen. Arbejdet består i både varmt og koldt køkken, bageri, menuplanlægning samt rengøring og opvask.

Gem
Moment

Tømrer til serviceopgaver søges

Horsens

Moment Construction søger på vegne af en samarbejdspartner, en tømrer til et længerevarende projekt i Horsens med henblik på fastansættelse.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Indrykket:
Gem
Indrykket:
Gem
Moment

Projektmedarbejder til Netto

Beder, Brabrand, Hinnerup, Horsens, Malling, Odder, Skødstrup, Viby J, Åbyhøj, Aarhus C, Aarhus N

Ved du hvad en hyldeforkant er?

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV