47 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

47 jobannoncer

Gem
KRAMP Danmark

Lager- og logistikelev

Skjern

Som lager- og logistikoperatørelev bliver du en del af et større team, og du vil få arbejdsplads på vores lager i Skjern. Her får du en hverdag med fart på, hvor vi sikrer, at vores kunder får de korrekte varer til tiden. Hver dag.

Vi tilpasser dine praktikplan i forhold til, hvor langt du er i din uddannelse, og i forhold til den erfaring du opnår. Du vil prøve kræfter med forskellige dele af vores lager- og logistikarbejde i løbet af uddannelsen, hvor vi samtidig lægger vægt på, at du udvikler dig.

KRAMP Danmark
Gem
FGU Midt-Vest

Underviser til Byg, bolig og anlæg

Skjern

Som underviser på Byg, bolig og anlæg vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende faglærer om at planlægge og undervise i fagområdet BBA, hvor der arbejdes med forskellige håndværksmæssige produktionsopgaver – interne som eksterne.

Udover den praktiske undervisning skal eleverne også undervises i teoretiske emner i tilknytning til faget Byg, bolig og anlæg og eventuelt valgfag samt PASE (Privatøkonomi, arbejds-, samarbejds- og erhvervslære).

Du vil blive kontaktlærer for nogle af eleverne på Byg, bolig og anlæg, og her vil du i samarbejde med vores vejledere være tovholder på elevernes faglige progression og udvikling.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
HydraSpecma A/S

Research & Development (R&D) Manager

Skjern and Silkeborg

As our R&D Manager, you will:

  • Play a pivotal role in our Technology organization.
  • Be part of a collaborative and professional R&D team, driving innovation and improvements at every level.
  • Good opportunities for personal and professional development in an international corporate environment.

Embrace this opportunity to become a key player in an international company where your skills in leadership, creativity, and innovation can flourish.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
HydraSpecma A/S

Product Data Management (PDM) Supporter

Skjern

Er du erfaren i produktdatahåndtering og brænder du for at udvikle og optimere processer til datakvalitet- og vedligehold? Så læs med nedenfor!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et innovativt og internationalt firma, hvor du vil have en nøgleposition i forvaltningen og håndteringen af vores produktdata.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du vil have rig mulighed for personlig og faglig udvikling, i en organisation der værdsætter kreativitet, samarbejde og kvalitet højt.

Gem
KRAMP Danmark

Purchase Order Specialist, global funktion

Skjern

Har du erfaring med at lede og overse end-to-end indkøbsprocesser? Trives du med tæt kommunikation med interne stakeholdere og eksterne leverandører?

Du vil blive ansvarlig for dine egne leverandører i kategorien: Shop & Workshop. I denne rolle vil du samtidig opbygge relationer med vores andre salgsafdelinger på tværs af hele Kramp. Det vil være mulighed for at arbejde hjemmefra efter oplæringsperioden.

KRAMP Danmark
Gem
Guntex A/S

Medarbejder til intern salg og indkøb

Skjern

Vi er i gang med en fantastisk rejse, og vi har store ambitioner og knokler hver eneste dag for at nå vores mål. Du får medansvar fra dag ét, og vi forventer, at du arbejder sammen med os for at nå de personlige og fælles mål. Du kommer til at arbejde med alle vores kunder og du bliver en firmaets telefonstemmer og første kontakt udadtil.

Vi tilbyder spændende og varierende arbejdsopgaver med egne ansvarsområder samt bred indsigt i virksomheden og produkter gennem oplæringsforløb

Gem
Danske Andelskassers Bank A/S

Kunderådgiver til Andelskassen i Skjern

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for kunderne og rådgive dem der, hvor de er i livet?

I vores rådgivningscenter i Skjern er vi et team på ni gode kolleger med et stærkt sammenhold og en høj medarbejdertilfredshed. Vi er en veletableret og aktiv bank i Skjern, hvor byens kunder kender os for vores nærvær og rådgivning i øjenhøjde, og det er vi stolte af.

Den ledige stilling som rådgiver for privatkunder er til dig, der drømmer om at arbejde med gode relationer på begge sider af skrivebordet, for relationer er det, der driver alle os i Andelskassen og får os til at sige, at vi er mere end en bank.

Danske Andelskassers Bank A/S
Gem
KRAMP Danmark

Produktspecialist til Hydraulik

Skjern

Er du glad for at tale med mennesker og brænder for at levere kompetent og teknisk rådgivning til kunder? Er du en person, der godt kan lide at yde lidt ekstra for kunden? Så bliv en del af vores KRAMP-familie som Produktspecialist!

Du vil få ansvaret for produktrådgivning, tilbudshåndtering, forespørgsler og ordrer fra kunderne indenfor hydraulik. Primært Hydraulikslanger og fittings – et område i stadig vækst hos Kramp, så har du erfaring fra et værksted med produktion af disse vil det være et plus.

Vi tilbyder en konkurrencepræget lønpakke, spændende arbejdsopgaver og en arbejdsplads med god mulighed for personlig og faglig udvikling.

KRAMP Danmark
Gem
Applus Danmark A/S

Vil du sikre, at bilerne kommer sikkert på vejen? I Skjern søger vi dig

Se video om Applus Danmark A/S som arbejdsplads

Er du uddannet mekaniker, bilsagkyndig eller drømmer du om at blive det?

Du bliver en del af Team Varde med 5 synshaller og 5 kollegaer. Du bliver ene ansvarlig for din ”helt egen” synshal, som er en lille hal med stort potentiale, lokalt beliggende i Skjern.

Du vil blive en del af noget større og en arbejdsplads, som har fokus på miljø, sundhed og medarbejdertrivsel.

Applus Danmark A/S
Gem
Imerco

Salgsassistent til Skjern

Til vores Imerco Home Skjern søger vi en salgsassistent. Stillingen er en fast stilling på 30 timer ugentligt. Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks største kæde indenfor køkken, gaver og bord?

Så tilbyder vi dig en stilling som salgsassistent hvor du:

  • får en uforudsigelig hverdag med masser af udfordringer
  • bliver en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team
  • skal sælge nogle af Danmarks stærkeste brands.
Imerco
Gem
KRAMP Danmark

Marketing Specialist (Hybridarbejde)

Skjern

Er du klar til at være en vigtig del af vores dynamiske marketingteam hos Kramp? Trives du i et samarbejdende miljø, hvor dine indsigter og kreativitet kan gøre en reel forskel? Så har vi en spændende mulighed til dig!

Som Marketing Specialist hos Kramp vil du spille en afgørende rolle i at drive brand-alignment, håndtere brandplaner og udføre taktiske marketingkampagner for at opnå vores operationelle mål. Fra udvikling af overbevisende indhold til print og web til analyse af data og overvågning af kampagners præstation vil du være i front for vores marketingindsatser.

KRAMP Danmark
Gem
KRAMP Danmark

Junior Operations Excellence Specialist

Skjern

Har du indsigt i supply chain på bachelor niveau og er du lidt geeky med value stream og end2end processer? – så er her en fantastisk mulighed for dig, der ønsker en international karriere.

Jobbet er en ny position, så der vil være gode muligheder for selv at skabe den rigtige ramme på sigt. Det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og helt naturligt tager ordet og initiativet i dine projekter. Projekterne vil alle fokusere på, at skabe excellence i alt hvad vi gør, på tværs af operations og i fuld alignment med vores øvrige primære funktioner i supply chain og commerce.

KRAMP Danmark
Gem
VELUX A/S

Mechanical Development Engineer

Skjern

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads Do you bring a relevant degree within Mechanical Engineering, and do you want to work with all aspects of mechanical development from the early concept phase over prototyping, documentation, until release for mass production?

As an integral part of a cross-functional unit, you will team up with other colleagues within hardware and software as well as technical project managers. Also, you will be in touch with our Value Streams, Quality, Global Procurement, Workshops and Manufacturing.

VELUX A/S
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Career søger for Solid Energy
Gem
Career

Kvalitetsansvarlig med fokus på udvikling, optimering og bæredygtighed

Skjern

Brænder du for kvalitetssikring, og har du erfaring med at udvikle og implementere procedurer og processer? Hvis du tilmed har kompetencer og færdigheder inden for kvalitetsstyring og kendskab til ISO 9001, er denne stilling hos Solid Energy A/S i Skjern måske den næste spændende udfordring for dig!

Som kvalitetsansvarlig vil du få en helt central rolle i virksomhedens kvalitetsstyring, og du skal naturligt kunne påtage dig ansvaret for at forme, forbedre og optimere på kvalitetsarbejdet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV