23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Trucklageret ApSUdekørende servicemontør med bopæl i eller omkring Esbjerg, Grindsted eller Skjern

Trucklageret ApS

Brænder du for at hjælpe andre, ved at levere branchen bedste service? Så er det måske dig vi står og mangler!

Vi lover dig et spændende job med både ansvar og udfordringer, og hvor du selv kan være med til at planlægge din arbejdsdag. Her er der højt til loftet og tillid er en vigtig del af vores arbejdsgang.

Som udekørende montør er du i tæt kontakt med vores kunder og bliver derfor en vigtig brik i hele vores servicesystem. Du er vores ansigt udadtil og vi forventer derfor, at du er åben og imødekommende samt motiveret til at yde den ekstra indsats der gør, at vi altid har tilfredse kunder.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
KRAMP DanmarkFinancial Controller til €100M business

KRAMP Danmark, Skjern

Har du en stærk faglig viden inden for økonomi? Søger du nye udfordringer med en meningsfuld hverdag og opgaver, der er alsidige og afvekslende? Og kan du se dig selv udvikle dine kompetencer i en international vækstvirksomhed? Så har du nu muligheden for at blive en del af Kramp som vores nye Financial Controller.

Som Financial Controller har du medansvaret for at drive den finansielle agenda. Dine primære arbejdsopgaver vil være at udarbejde og analysere måneds- og årsrapporter og eksekvere den månedlige afslutning efter koncernens retningslinjer – herunder deltage hands-on sammen med teamet. Du bliver en del af Finance & Control, der er et team med 10 engagerede og dygtige kolleger.

Indrykket: 
VELUX A/S
Test Engineer – Accessories products for roof windows

VELUX A/S, Skjern

Are you an Electrical Engineer with a burning interest for performing tests of mechatronic products? Are you experienced within electrical performance, EMC, lifetime and climate tests? Do you thrive working in a dynamic and international company?

Velux A/S This is your opportunity to document and influence the quality of the Accessories product for VELUX Roof Windows. You will be part of taking it to the next level when it comes to quality and functionality. Our focus is on mechatronic products containing e.g. electronic circuits, radio receiver and transmitter, mechanical components, software, rechargeable batteries, solar panels and textiles. An area in VELUX that are getting increased attention.

You will primarily be driving the following tasks:

  • Performing tests and support our development department.
  • Test planning and documentation of test results.
  • Maintenance of and optimisations of test equipment.
VELUX A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

HR navigatorDynamisk Controller. Business Improvement

HR navigator søger for HydraSpecma A/S i Skjern

Som Business Improvement Controller refererer du til Group CFO, og indgår i et stærk team på i alt 5 medarbejdere. I din hverdag vil du med dine analyser og beregninger agere som business partner og yde støtte og sparring overfor interne nøglefigurer og afdelingsledere.

I din opgaveløsning vil du deltage i udvalgte forretningsmæssige projekter, som f.eks. tager udgangspunkt i optimering af processer i hele værdikæden, bl.a. med henblik på Net Working Capital Reduction, og andre optimeringer i virksomheden.

I perioder vil du ad hoc aflaste CFO’en ligesom du kommer i indgreb med ledelsen. Der er lagt op til en interessant stilling, hvor du bliver udfordret på dine kompetencer og samtidig kan have en sjov og spændende hverdag med dygtige og dedikerede kolleger.

Indrykket: 
VELUX A/S
Product Development Engineer - Accessories

VELUX A/S, Skjern

Do you have a technical mindset and are you driven by continuous optimisation and development? Do you like interacting with a variety of stakeholders?

This is your opportunity to deliver an extraordinary effort, taking VELUX Accessories to the next level when it comes to quality and functionality. The Product Development Engineer will develop solutions to optimise our existing products, with input from customers, technical teams, procurement, production and our innovation centres. You understand product development and design, and therefore able to improve our products – ensuring an even higher quality and performance for our customers.

Your focus will be to ensure continuous optimisation and development of our product portfolio within Accessories, which is growing rapidly. You will deliver into the growth strategy with upgrades and facelift of products for incremental growth.

VELUX A/S
Indrykket: 
Gravermedhjælper ved Stauning Kirke
En stilling som gravermedhjælper ved Stauning Kirkegård er ledig pr. 01.03.2021.
STAUNING KIRKE OG KIRKEGÅRD, Skjern
Jobcenter
Indrykket: 
Er du til kabler og spænding?
JobTeam Erfaren elektriker søges til fastansættelse.
Skjern
JobTeam
Indrykket: 
1 m/k lager Skjern
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!
Skjern, Harald Nyborg, Skjern
Jobcenter
Indrykket: 
Salgsassistent, Skjern
Drømmer du om at arbejde i en butik, hvor fællesskab og samarbejde kommer i første række?
Skjern, Harald Nyborg, Skjern
Jobcenter
Indrykket: 
Souschef butik Skjern
Få nye udfordringer i en stor virksomhed med et stærkt fællesskab!
Skjern, Harald Nyborg, Skjern
Jobcenter
Indrykket: 
Køletekniker
Vi er en virksomhed som arbejder rigtig meget med varmepumper, og satser meget på varmepumper fremadrettet.
Hanning VVS ApS, Skjern
Jobcenter
Indrykket: