55 job matcher din søgning 55 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringkøbing Fjord Museer Økonomiassistent

Ringkøbing Fjord Museer, Skjern

Med 12 besøgssteder rundt om Ringkøbing Fjord, er museet en alsidig og travl, men stadig rummelig arbejdsplads med gode muligheder for flekstid og dermed en balance mellem arbejde og privatliv.

Vi søger en økonomiassistent, der kan varetage opgaver i bogholderiet og administrationskontoret som en del af Team Administration.

Som en del af Team Administration vil dine opgaver bl.a. omfatte:

 • Debitor/kreditor bogholderi, bogføring og opfølgning (afstemning, rykning af debitorer, betaling af kreditorer) gennem e-conomic
 • Indlæse kasserapporter fra besøgssteder
 • Hente bilag fra digitale postkasser, samt banker og opfølgning herpå
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark ER DU DEN NYE LEDER PÅ KFUM’S SOLDATERHJEM I BORRIS

Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

Vores nuværende soldaterhjemsleder går på pension. Derfor søger vi i KFUM’s Soldatermission en autentisk og visionær leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og soldater, der er på øvelse ved Borris. Desuden skal du også kunne se soldaterhjemmet som et aktivt forsamlingssted for veteraner, foreninger og samarbejdspartnere.

KFUM’s Soldatermission har til formål at forkynde det kristne budskab til soldater og veteraner gennem ord og handling.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.

VELUX A/S
Technical Manager

VELUX A/S, Skjern

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Are you ready for a leadership challenge with both operational and strategic management?

Then join us and use your skills in leadership, communication and your technical knowledge in this exciting role as our Technical Manager!

Based at our location in Skjern and reporting directly to the General Manager, you will as our Technical Manager be responsible for the Technical Support Team consisting of 13 specialists within mechanical and electronic engineering, analytics and project management, as well as a Maintenance Manager responsible for 10 Maintenance Technicians.

VELUX A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

SMEMEK
Teknisk designer

SMEMEK, Skjern

Som teknisk designer hos os bliver du en del af vores konstruktionsafdeling. Her får du i samarbejde med projektleder, ingeniør og dine kollegaer på tegnestuen ansvaret for at tegne forskellige elementer inden for bygningsstål – altaner, konstruktioner, værn osv. Mere konkret kommer du til at:

 • 3D-modellere på baggrund af kundernes tegningsmateriale
 • Lave arbejdstegninger og lister til produktionen, som er på samme lokation
 • Bidrage til tegnestuens udvikling, og hvordan vi kan gøre tingene endnu smartere
SMEMEK
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor Stilling som speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser, og vi er stolte af at give danskerne en service, de kan stole på. Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje. 

Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret, alt efter dine behov og ønsker.

KRAMP Danmark
Supervisor til vores lager i Skjern

KRAMP Danmark

Har du lyst til at arbejde i en innovativ og voksende virksomhed, der sætter sikkerhed og ergonomi i højsædet? Værdsætter du samarbejde, hvor du som medarbejdende leder skal holde overblikket, koordinere og problemløse og samtidig hjælpe til der, hvor behovet er?

Om stillingen

 • Ansvarsområdet er i manuelt pluk og pak, der sørger for pluk og pak af de mere varierede produkter i størrelse og form.
 • Du vil i samarbejde med supervisorteamet stå for den daglige planlægning og koordinering af effektiv afvikling af teamets opgaver.
 • Som medarbejdende leder er du også en del af de daglige driftsopgaver, hvor der skal plukkes og pakkes på lageret.
KRAMP Danmark
Career
Projektleder

Career søger for VP Villy Poulsen i Skjern

Trives du med veludført præcisionsarbejde, hvor der er fokus på kvalitet, bæredygtighed og arbejdsmiljø? Kan du drive projekter fra A-Z, og motiveres du af at skabe de bedste resultater for vores kunder? VP Villy Poulsen A/S har en stærk position på det danske og europæiske marked – vil du være med på holdet i en bred og alsidig stilling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på opgaverne?

Med reference til ejeren og i tæt samarbejde med planlægningsafdelingen, vil du være ansvarlig for at varetage store som små projekter primært i Midtjylland og på Fyn.

Dine daglige arbejdsopgaver spænder bredt inden for følgende områder:

 • Ledelse og planlægning af strømpeforingsprojekter
 • Økonomistyring, opfølgning af budgetter og slutafregning
 • Løbende dialog med forsyningsselskaber og andre samarbejdspartnere
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Gem
GF Forsikring
Salgschef til GF Hovedstaden

GF Forsikring

Er du en dygtig leder med salgserfaring fra forsikringsbranchen? Kan du motivere og udvikle dine medarbejdere?

Vi søger nu en dygtig salgschef til at lede et af vores teams på 10 medarbejdere bestående af både rådgivere og assurandører fordelt på vores to kontorer på Gammel Kongevej og i Vallensbæk.

Du bliver en del af en travl, dynamisk og lokalt orienteret forsikringsklub med stort fokus på medlemspleje. Vi arbejder godt sammen i forhold til at skabe resultater, og hjælper hinanden på tværs af kontorerne.

GF Forsikring
KRAMP Danmark
IT Consultant/IT Information Analyst

KRAMP Danmark, Skjern

We are looking for someone who has experience in independently specifying, testing and supporting changes and updates to a wide range of systems and applications.

You will help monitor, optimize and support our Nordic IT landscape, which is built on Dynamics AX2009 with integrations to WMS, PIM and webshop solutions.

Kramp offers you an everyday life in an international, growth-oriented, and well-consolidated company with a focus on personal and professional development. We have a competitive salary, pension, health insurance, profit-sharing bonus and you have the possibility to work from home.

KRAMP Danmark
Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S
Er du vores nye kloakmedarbejder?

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Har du hænderne skruet rigtigt på og har erfaring med kloakarbejde, så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af vores team, der kloakerer sommerhusområderne i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Arbejdet består af nedgravning af vakuum-, tryk- og gravitationsledninger, rørsvejsning, sætning af brønde og retablering af grusveje.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kloakarbejde, og det er en fordel, hvis du har rørlæggerbevis eller erfaring som rørlægger.

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV