67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRAMP Danmark
Teamleder til vores marketingsafdeling

KRAMP Danmark, Skjern

Til vores marktingsteam søger vi en ny leder, der i samarbejde med resten af teamet har til opgave at realisere vores markedsføringsstrategi og omsætte den til lokale planer, der tilgodeser det lokale markedsbehov.

I overensstemmelse med koncernens strategi skal du blandt andet:

 • udvikle og vedligeholde en lokal markedsføringsplan for al kommunikation, online/offline marketingaktiviteter, oplevelsesmæssige begivenheder og produktion af marketingtaktikker for at øge brandbevidstheden og salget
 • Foreslå og administrere marketingsundersøgelser for at generere kundeindsigt og derved forbedre marketingkommunikationen
KRAMP Danmark
KRAMP Danmark
Digital Marketing Specialist

KRAMP Danmark, Skjern

Til vores lokale marktingsteam søger vi en ny specialist, der i samarbejde med resten af teamet skal bidrage til at realisere vores salgs- og marketingstrategi ved at kommunikere med markedet på den mest effektive måde. Dette gøres i et samarbejde mellem det lokale marketingsteam, den lokale salgsafdeling, vores koncerns marketingsafdeling og E-business-afdelingen.

Dine opgaver vil bl.a. være

 • Holde dig opdateret på trends inden for digital markedsføring og hele tiden udvikle dine evner inden for dette emne.
 • Analysere og vurdere kundebehov til de konkrete markedsføringstiltag, herunder at være proaktiv i din tænkning og komme med konkrete forslag til forbedring af marketingsindsatsen.
KRAMP Danmark
KRAMP Danmark
IT-supporter

KRAMP Danmark, Skjern

Du vil fungere som første kontaktpunkt, når der skal ydes teknisk support til vores IT-brugere, som både er kontor- og lager/logistikmedarbejdere. Derudover vil du vedligeholde og konfigurere computerhardware og -software samt deltage i planlagte IT-opgaver.

Din opgave vil blive at supportere og administrere henvendelserne til det lokale IT-team, herunder bl.a.

 • Udføre 1st-level support og løsning af henvendelser, der indløber
 • Fortløbende dialog med slutbrugeren og tilbagemelding på opgaveløsningen
 • Registrere, undersøge og eskalere henvendelser til dine IT-kolleger i Danmark eller Holland
KRAMP Danmark
KRAMP Danmark
IT-applikation supporter

KRAMP Danmark, Skjern

Til vores Nordiske IT-afdeling søger vi en erfaren kollega, der har lyst til at arbejde med at løse vigtige og komplekse IT-udfordringer effektivt og kvalitetsfuldt. Du vil blive en del af vores applikationssupport, der vedligeholder og supporterer Kramps kerne forretningsapplikationer i Norden.

Som IT applikationssupporter vil du bl.a. arbejde med:

 • 2nd-level support af Kramps forretningsapplikationer ved håndtering og løsning af indkomne Incidens og Service Requests
 • Vedligeholdelse af og monitorering af udvalgte applikationer, data integrationer og systemafhængigheder

Systemlandskabet er komplekst og undergår løbende forandringer og standardiseringer, så der bliver med garanti både en masse at lære, og kommende projekter at deltage i de næste mange år.

KRAMP Danmark
Den Selvejende Institution Erhvervsskolen Vestjylland Faglærer til produktionskøkken

Den Selvejende Institution Erhvervsskolen Vestjylland, Skjern

Har du lyst til en stilling med høj involvering og medinddragelse i den daglige produktion, i undervisningen og i udviklingen af linjen?

Vi søger en barselsvikar, der er passioneret i forhold til at arbejde med mennesker, og som kan bidrage til undervisning og beskæftigelse på vores køkken-, butik- og servicelinje. Vi har en flad struktur, derfor er der ikke langt fra idé til handling, og du indgår i et team bestående af tre medarbejdere.

Jobbet:

 • Undervisning, planlægning og gennemførelse af samme
 • Produktion af mad og pasning af butikken
 • Øvrige serviceopgaver.
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Super Dæk Service Administrativ kundemodtager

Super Dæk Service, Skjern

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team, der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job, hvor alle bidrager til det gode arbejdsmiljø og med egne meninger og holdninger om nye tiltag/arbejdsgange. Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Kundemodtagelse i butikken, på mail og telefon.
 • Booking af aftaler.
 • Fakturering af bl.a. leasingkunder.
 • Diverse ad hoc-opgaver.
Super Dæk Service
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Hartmanns A/S Projektingeniør

Hartmanns A/S søger for Skjern Paper A/S

Vil du være med til at videreudvikle og ekspandere Danmarks eneste papirfabrik? Har du en solid baggrund som maskiningeniør og erfaring med projektarbejde? Måske har du allerede erfaring med produktionslinjer og 24/7-produktion? Så kunne denne stilling hos Skjern Paper være noget for dig. På vegne af Skjern Paper søger Hartmanns en projektingeniør til at indgå i projektteamet.

Skjern Paper står over for en større opgradering og udvidelse af fabrikken i Skjern, og i den forbindelse har man valgt at udvide projektafdelingen. Det er hensigten med stillingen, at du inden for en kort årrække bliver den bærende profil i projektafdelingen.

Opgaverne vil ikke udelukkende være knyttet til maskinparken, da der også vil komme projekter rundt om produktionsanlægget. Det kan være intern logistik, fabriksudvidelse samt mindre og større anlægsprojekter.

Boumatic A/S Erfaren indkøber/indkøbsassistent

Boumatic A/S, Skjern

Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed, og brænder du for indkøb?
Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads, som er i en rivende udvikling, og hvor mulighederne er mange?

Så er det måske netop dig, vi søger!

Som indkøber hos BouMatic bliver du del af et team med 7 dygtige kollegaer i indkøbsafdelingen, med en væsentlig berøringsflade bredt i organisationen.
Du vil referere til indkøbschef Bettina Beermann, og dine opgaver vil være af forskellig karakter og bliver bl.a.:

 • Daglig disponering og opfølgning, samt opdatering af systemer
 • Løbende optimering af lagerføring gennem SS
 • Booking af fragt fra leverandører
 • Forhandlinger og indhentning af tilbud fra leverandører og vurdering heraf
 • Disponering af afdelingsbestemte varer
 • Diverse ad hoc-opgaver i indkøbsafdelingen
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.