40 jobannoncer matcher din søgning 40 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRAMP Danmark

Junior Operations Excellence Specialist

Skjern

Har du indsigt i supply chain på bachelor niveau og er du lidt geeky med value stream og end2end processer? – så er her en fantastisk mulighed for dig, der ønsker en international karriere.

Jobbet er en ny position, så der vil være gode muligheder for selv at skabe den rigtige ramme på sigt. Det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og helt naturligt tager ordet og initiativet i dine projekter. Projekterne vil alle fokusere på, at skabe excellence i alt hvad vi gør, på tværs af operations og i fuld alignment med vores øvrige primære funktioner i supply chain og commerce.

KRAMP Danmark
Gem
VELUX A/S

Mechanical Development Engineer

Skjern

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads Do you bring a relevant degree within Mechanical Engineering, and do you want to work with all aspects of mechanical development from the early concept phase over prototyping, documentation, until release for mass production?

As an integral part of a cross-functional unit, you will team up with other colleagues within hardware and software as well as technical project managers. Also, you will be in touch with our Value Streams, Quality, Global Procurement, Workshops and Manufacturing.

VELUX A/S
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Career søger for Solid Energy
Gem
Career

Kvalitetsansvarlig med fokus på udvikling, optimering og bæredygtighed

Skjern

Brænder du for kvalitetssikring, og har du erfaring med at udvikle og implementere procedurer og processer? Hvis du tilmed har kompetencer og færdigheder inden for kvalitetsstyring og kendskab til ISO 9001, er denne stilling hos Solid Energy A/S i Skjern måske den næste spændende udfordring for dig!

Som kvalitetsansvarlig vil du få en helt central rolle i virksomhedens kvalitetsstyring, og du skal naturligt kunne påtage dig ansvaret for at forme, forbedre og optimere på kvalitetsarbejdet.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Korsholm A/S

Salgsassistent – gerne jæger eller outdoor-entusiast. Er det dig, vi søger?

Skjern

Hos Korsholm A/S har vi travlt, og vi søger derfor en passioneret salgsassistent til vores jagt og outdoor-afdeling.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Vejledning af kunder, såvel passionerede, dygtige jægere og outdoor-entusiaster som nybegyndere
  • Formidling af viden med fokus på detaljen
  • Give kunden en personlig og indlevende oplevelse

Det vil være en fordel, at du er butiksuddannet, men det er ikke et krav. Du besidder en naturlig flair for salg og er udadvendt med et godt humør.

Career søger for VELUX A/S
Gem
Career

Erfaren specialist i kvalitet til globalt team

Skjern

Vil du være garant for, at kvaliteten er i top på forretningsområderne inden for indvendig og udvendig solafskærmning, vinduer, fjernbetjeninger og elektriske motorer til alle VELUX’s produkter, og har du lyst til at være en del af et globalt team bestående af 6 dedikerede kollegaer?

Dine primære opgaver vil være at:

  • Sikre fremdrift og aktivt deltage i kvalitetsaktiviteter/-leverancer i projekter og ændringer
  • Sikre design for kvalitet – i produkt og proces
  • En central del af teamet som specificerer og godkender emner, nyt udstyr og processer
FGU Midt-Vest

Underviser til Byg, bolig og anlæg

Skjern

Som underviser på Byg, bolig og anlæg, vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende faglærer om at planlægge og undervise i fagområdet BBA, hvor der arbejdes med forskellige håndværksmæssige produktionsopgaver – interne som eksterne.

Udover den praktiske undervisning skal eleverne også undervises i teoretiske emner i tilknytning til faget Byg, bolig og anlæg og eventuelt valgfag samt PASE (Privatøkonomi, arbejds-, samarbejds- og erhvervslære).

Du vil blive kontaktlærer for nogle af eleverne på Byg, bolig og anlæg, og her vil du i samarbejde med vores vejledere være tovholder på elevernes faglige progression og udvikling.

HydraSpecma A/S

Project Data Assistant

Skjern

Vil du være med til at forme fremtiden for datahåndtering og projektsupport i vores Teknikafdeling?

Vi tilbyder en spændende og varieret stilling, hvor du bliver en nøglespiller i vores stræben efter at optimere vores indsamling og analyse af produktdata, tekniske dokumentation, og vores projektprocesser.

Du får rig mulighed for personlig og faglig udvikling i en international organisation, der opererer efter værdier såsom købmandskab, fleksibilitet og integritet.

Ringkøbing Fjord Museer

Værtskoordinator!

Skjern

Har du flair for god service, og kender du værdien af et godt værtskab for at skabe mindeværdige oplevelser for museumsgæster? Så er du måske vores nye værtskoordinator!

Arbejdsopgaverne kan bl.a. være:

  • At “tage gæstebrillerne på” og sikre, at gæsteoplevelsen får primært fokus
  • Daglig dialog med hovedværter og værter på besøgsstederne

Vi tilbyder dig en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi hver dag vil blive endnu bedre til gæsteservice.

KRAMP Danmark

Purchase Order Specialist for Group Function

Skjern

Do you have experience in managing and overseeing end-to-end purchase order processes? Are you ready for new and exciting challenges?

At Kramp you will be a part of an international team with 14 other Purchase Order Specialists in the categories: Forest & Grass care, Machinery and Tractor and Vehicle Parts. You will be responsible for your own suppliers in the category: Tractor and Vehicle Parts.

KRAMP Danmark
Østertoft Smykker og Ure

Butiksassistent – bliv en del af et fantastisk team

Skjern

Vil du have et job på 25-30 timer om ugen, hvor du betjener alle slags mennesker i en travl hverdag med mange forskellige opgaver og har du lyst til at være en del af et fællesskab med plads til jokes og grin?

Som butiksassistent er det dit ansvar at sørge for, at kunderne altid får den bedste service og går fra butikken med den bedste oplevelse.Du bliver grundigt oplært, så du har helt styr på de forskellige opgaver, der bl.a. vil være at:

  • Betjene kunder
  • Pyntning i butikken
  • Fylde op og sørge for, at butikken altid ser pæn og ren ud
  • Tage del i den daglige drift af butikken
  • Indkøb
HydraSpecma A/S

Research & Development (R&D) Manager

Skjern and Silkeborg

As our R&D Manager, you will:

  • Play a pivotal role in our Technology organization.
  • Be part of a collaborative and professional R&D team, driving innovation and improvements at every level.
  • Good opportunities for personal and professional development in an international corporate environment.

Embrace this opportunity to become a key player in an international company where your skills in leadership, creativity, and innovation can flourish.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

EDC Skjern & Tarm

Er du en erfaren salgskoordinator?

Skjern

Motiveres du af selvstændigt at administrere før- og eftersagsbehandling ifm. bolig salg?

Det primære arbejdsområde er selvstændigt at drive sagsbehandling fra start til slut. Der er tale om en spændende stilling for den, som brænder for at strukturere, administrere og skabe en god kundeoplevelse.

Du vil opleve et uhøjtideligt samt uformelt arbejdsmiljø. I teamet går vi op i at bibeholde en professionel hverdag med kunden i fokus, men hvor der samtidig er plads til alle medarbejdere og sociale relationer.

EDC-gruppen a/s

EDC Skjern & Tarm søger ejendomsmægler/sælger

Skjern

Vi søger en topmotiveret ejendomsmægler eller sælger, der brænder for at sælge boliger, skabe resultater, vækst og succes.

Vi tilbyder et job med mulighed for meget selvstændigt arbejde og en stor grad af fleksibilitet og egen indflydelse på arbejdsdagen. Der vil også være gode karrieremuligheder og mulighed for stor faglig og personlig udvikling.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
HydraSpecma A/S

Product Data Management (PDM) Supporter

Skjern

Er du erfaren i produktdatahåndtering og brænder du for at udvikle og optimere processer til datakvalitet- og vedligehold? Så læs med nedenfor!

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et innovativt og internationalt firma, hvor du vil have en nøgleposition i forvaltningen og håndteringen af vores produktdata.

Vi tilbyder et udfordrende job, hvor du vil have rig mulighed for personlig og faglig udvikling, i en organisation der værdsætter kreativitet, samarbejde og kvalitet højt.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV