39 job matcher din søgning 39 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Green Care Group ApS Vi søger vikarer til to mindre botilbud i hhv. Svanninge og Sødinge

Green Care Group ApS

Vi søger dygtige og engagerede vikarer, som sætter relationer, nærvær og ordentlighed i højsædet i sit arbejde. Som vikar vil du være med til at spille en vigtig rolle i at opbygge og vedligeholde meningsfulde relationer til vores beboere, som er unge og ældre mennesker med særlige behov.

Du vil være med til at skabe et trygt og omsorgsfuldt miljø, hvor vores beboere oplever sig både set og hørt, og hvor de kan udvikle sig på deres egne præmisser. Du er en ordentlig og pålidelig vikar, som tager ansvar i dokumentationsarbejdet og følger retningslinjer og procedurer for at sikre en professionel og sikker praksis.

SKAKO Concrete A/S
Smed/klejnsmed til svejsning og montagearbejde

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Kunne du tænke dig at være med til at bygge maskiner til betonindustrien?

Ordrerne vælter i øjeblikket ind hos SKAKO Concrete, og vi har travlt i vores værksted med produktion af bl.a. betonblandere og betontransportvogne. Derfor har vi brug for en ekstra svejser, der samtidig kan hjælpe til med at samle vores produkter.

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen med mødetid mandag til torsdag kl. 7.00 – 15.10 og fredag kl. 7.00 – 14.40. Vi er selvfølgelig fleksible omkring arbejdstiderne, når du har behov for det.

SKAKO Concrete A/S
Enghaveskolen - Faaborg Friskole 1 lærer til fastansættelse med start den 1. august 2023

Enghaveskolen - Faaborg Friskole

Har du lyst til en dagligdag med gode kollegaer, skønne elever og masser af hygge og grin, kan du blive vores nye kollega.

Vi ser gerne, at du er uddannet lærer og måske endda også uddannet læsevejleder i faget dansk, eller har mod på at påbegynde læsevejlederuddannelsen.

Du har lyst til at fortælle, synge, være kreativ og være klasselærer i 2 klasser, hvor du skal undervise i dansk og engelsk. Vi vil glæde os til at høre, hvad du ellers kan byde ind med - og måske kan du også undervise i naturfag og billedkunst?

Vi tror på nærhed og tryghed, hvor man bliver en del af et stærkt fællesskab med ansvarlighed i fællesskabet, omsorg for hinanden og fordomsfri samtale om livets store spørgsmål.

Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Miljøstyrelsen
Kemikalieenheden i Miljøstyrelsen søger ny kollega med stærke sundhedsfaglige kompetencer til vurdering af kemiske stoffer

Miljøstyrelsen, Odense

Brænder du for at være med til at sikre, at vores sundhed beskyttes mod uønskede effekter af kemikalier, og er du en dygtig formidler – både i skrift og tale? Så er det dig, vi mangler som sundhedsfaglig medarbejder i vores Kemikalieenhed.

Vi søger en medarbejder til opgaver, som primært omhandler fastsættelse af sundhedsmæssige kvalitetskriterier for kemiske stoffer for drikkevand, jord og luft. Dette arbejde indebærer tæt samarbejde med andre fagkontorer i Miljøstyrelsen med henblik på at prioritere hvilke stoffer, der skal fastsættes kvalitetskriterier.

Miljøstyrelsen
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
UBSBOLIG A/S Vicevært

UBSBOLIG A/S, Odense

Vi søger en erfaren kollega til den daglige drift af kollegiet.

Til kollegiet er tilknyttet et team bestående af dig, en rengøringsmedhjælper, en ejendomsadministrator og en projektleder. Herudover er der en tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere i løsningen af diverse opgaver.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • Brandalarmeringsanlæg.
 • Tekniske installationer, herunder varmecentral, vaskeri m.m.
 • Flyttesyn, vi bruger I-Syn.
 • Vedligeholdelse af inde-og udearealer.
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

JS Danmark A/S Account Manager

JS Danmark A/S

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv.

JS Danmark A/S Annoncesælger

JS Danmark A/S

Er du et konkurrencemenneske, og brænder du for at skabe synlige resultater?

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Servicepartner Faaborg A/S
Vi søger en tekniker/mekaniker til vores team på værksted i Faaborg

Servicepartner Faaborg A/S

Vi er en virksomhed med 10 ansatte som autoriseret mærkeværksted og er det ældste værksted i Faaborg med mere end 60 år hos Volkswagen, vi servicerer person- og varebiler samt andre mærker, vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse.

Du er uddannet tekniker og har gerne erfaring fra en lignende stilling, hvor du sætter en ære i at yde god service til kunderne. Som person er du udadvendt, serviceminded, ærlig og samarbejdsvillig, og trives med at være en del af et team, hvor du bidrage til et solidt samarbejde på tværs.

Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og nytænkende arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde med en af verdens mest attraktive brand.

Servicepartner Faaborg A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Fåborg

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning. Du vil blive en del af et stærkt og professionelt team, der har fokus på, at kundernes oplevelse er helt i top.

Louis Nielsen A/S
Curia Teknisk projektleder (NPI) - Elektronikproduktion - Nyoprettet stilling i vækstvirksomhed

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Gem
Viggo Bendz A/S
Vi udvider og søger sælgere med kendskab til entreprenørbranchen med mere ...

Viggo Bendz A/S

Sætter du pris på medindflydelse, gode kunder, stærke kvalitetsprodukter og en virksomhed, der er i vækst? Og har du relevant erfaring som sælger af teknisk udstyr – gerne i entreprenør- og / eller nedrivningsbranchen?

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Fastholde og udvikle vores nuværende store kundebase
 • Opdyrke nye kundeforhold
 • Give sparring til kunderne omkring udstyret

Vi stiller hjemmekontor til rådighed, og derfor er din geografiske placering mindre vigtig, men du vil naturligvis altid være velkommen til fælles frokost i Høng, hvis din vej kom forbi.

Du har erfaring i at sælge teknisk udstyr i et B2B-miljø (gerne entreprenørbranchen el.lign.) og har måske en teknisk baggrund – eks. mekaniker, smed, tekniker.

Viggo Bendz A/S
FGU Syd- og Midtfyn
Har du hjerte for vores unge og er en engageret underviser i matematik og naturfag?

FGU Syd- og Midtfyn, Faaborg og Ringe

Er du et empatisk menneske og en dygtig underviser? Har du de formelle kompetencer inden for matematik og naturfag i orden?

Du skal kunne undervise i matematik og naturfag på alle niveauer det vil sige: intro, G, E og D niveau. Matematikundervisningen retter sig mod alle vores elever, der nu tæller 40-50 unge på hver skole i alderen 15-25 år. Naturfag er et valgfag.

Vi søger efter en underviser, der har lyst til at undervise en mangfoldighed af unge med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed, og du skal brænde for at skabe og udvikle en ny praksis med helhedsorienteret undervisning sammen med dine kollegaer.

FGU Syd- og Midtfyn
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV