27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 27 resultater.
Dansk Træemballage A/SSliber

Dansk Træemballage A/S, Faaborg

Dansk Træemballage A/S søger en sliber til vedligehold og slibning af rund- og båndsavklinger.

Oplæring tilbydes og for den rette kan fast arbejde påregnes.

Arbejdsstedet er Banevej 3, Haastrup, 5600 Faaborg

Tiltrædelse snarest og løn efter aftale.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
ELEVER TIL NIELSENS BUTIKKER MED START 1. SEPTEMBER

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUX Business med kvalifikationer til detailhandelsuddannelsen med specialer – alternativt STX, HF, HTX inkl. 10 ugers EUS-forløb eller HHX inkl. 5 ugers grundforløb.

NIELSENs
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Miljø- og FødevareministerietAC-medarbejder til naturområdet

Miljø- og Fødevareministeriet, Faaborg

Trives du med kombinationen af feltarbejde og arbejdet bag PC’en? Og har du lyst til at arbejde med naturplanlægning? Så er dette måske jobbet for dig!

Hos Miljøstyrelsen Fyn løser vi på naturområdet primært opgaver i relation til Habitatdirektivet. Vi overvåger naturens tilstand, hvor registreringer af naturtyper og arter bidrager til forvaltningsindsatser i Natura 2000-områderne. Opgaverne løses i tæt samspil med Miljøstyrelsens øvrige enheder og i dialog med forskningsinstitutioner, interesseorganisationer og andre myndigheder.

På enheden i Sollerup arbejder vi også med en række overvågnings-og planlægningsopgaver i relation til implementeringen af Havstrategidirektivet og Vandrammedirektivet. Vi søger en kollega med brede naturvidenskabelige kompetencer inden for naturområdet.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Diernæs MenighedsrådOrganist til Diernæs kirke

Diernæs Menighedsråd, Faaborg

Da vores organist har søgt nye udfordringer, er stillingen ledig til besættelse pr. 01.09. 2020 eller snarest derefter.

Stillingen er på 7 timer/uge. Der afholdes gudstjeneste hver søndag, heraf aftenmusikgudstjeneste en gang om måneden og gudstjeneste på Prices Havecentret en gang om måneden. Der vil også forekomme anden kirkelig handling som dåb, vielse og begravelse/bisættelse. 4-6 gange årligt vil der være fællessang ved arrangementer i kirken og Kirkeladen hvor organisten medvirker.

Derfor søger vi en person, der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med vores 4 præster, kirkesanger, kirketjener og menighedsråd. Fælles for os alle er, at vi er engagerede, har lyst til og er glade for at arbejde sammen og skabe et godt fundament for at virke som et aktiv for Den danske Folkekirke.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Applus Danmark A/SBilsagkyndig i Faaborg – med lokalt syn for sagen søges!

Applus Danmark A/S

Du skal være noget særligt, have biler og kundeservice i blodet, pondus og rygrad, for kunderne og kollegaerne er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.

Først og fremmest er du uddannet helt ud i de klassiske automekaniske dyder. Du har dit svendebrev i orden, og har arbejdet som mekaniker i en årrække. Hvis du allerede uddannet bilsagkyndig er det en stor fordel, men bestemt ikke et krav.

Vi søger en ny kollega, så vi kan åbne vores nye synshal i Faaborg. Du skal være med til at opbygge synshallen og udbygge vores forretningsområde med dit positive sind og store gåpåmod. Du skal trives i dit eget og kundernes selskab, da du er eneste Applus bilsagkyndige mand/kvinde i synshallen. Du skal have gyldigt kørekort og kunne lide at arbejde i forskellige IT-systemer.

Aabo-Ideal A/SLeder til el og automation

Aabo-Ideal A/S, Faaborg

Har du det gyldne overblik og kan du drive hands on-ledelse og samtidig styre projekter og et team af kompetente specialister. Vil du være med til at udvikle en virksomhed til best in class. Vi har brug for en faglig dygtig leder, der samtidig trives med faglige opgaver.

Afdelingen skal lykkedes med at supportere et velstruktureret projekt-setup i forhold til kundeprojekter og opbygningen af lakeringsanlæg (programmering, el-konstruktion, indkøb, test, support og dokumentation samt manualer). Samtidig skal afdelingen deltage i opstart af anlæg hos kunden. Og sidst men ikke mindst skal der ydes support i forbindelse med service.

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Lede og fordele arbejdet af el- og softwareopgaver til kolleger og samarbejdspartnere
 • Ansvarlig for kompetenceudviklingen i afdelingen
 • Sikre at opgaver bliver prioriteret og gennemført i forhold til deadlines og rette kvalitet
Vil du være din egen chef indenfor byggebranchen på sydfyn?
JobTeam Vil du bruge din faglige kompetencer på en ny måde indenfor byggebranchen med en stærk samarbejdspartner?
Assens, Faaborg, Middelfart, Nyborg, Svendborg
JobTeam
Tømrer
Vi får mere og mere travlt i Johnsen Byggeservice, og søger derfor tømrersvende.
Johnsen Byggeservice, Faaborg
Jobcenter
Erfaren revisor med kompetencer udover det sædvanlige
Til vores afdeling i Faaborg, søger vi en kompetent og udviklingsparat revisor.
RéVision+ Regnskab, Rådgivning og SKAT Statsautoriseret Revision, Faaborg
Jobcenter
Elektriker Søges
Vi har travlt og søger derfor en kollega mere.
EL-INSTALLATØR HENNING MADSEN, Faaborg
Jobcenter
Leder til to velfungerende Børnehuse/døgninstitutioner
Vil du stå i spidsen for udviklingen og driften af vores døgninstitutioner, børnehusene Fjelleruphus og Damtoften?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Faaborg
Faaborg-Midtfyn Kommune