10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
SPAR

Butikschef til SPAR Stubbekøbing

Er du klar til at tage styringen som butikschef i SPAR Stubbekøbing, beliggende i hjertet af denne charmerende by?

Vi søger en dedikeret og ambitiøs kollega med et selvstændigt mindset til vores nyeste butik, som åbner i Q3 2024. Vil du være med til at åbne en ny butik og være frontfigur for byens nye SPAR?

SPAR
Gem
SPAR

Selvstændig købmand til SPAR Stubbekøbing

Er du kommercielt tænkende? Har du værdierne og fokus rettet direkte mod kunderne og dine kollegaer? Hvis du kan svare ja til ovenstående, har du nu muligheden for at få markedets største ledelsesmæssige frihed og et ubegrænset indtjeningsloft.

Som selvstændig købmand i SPAR driver du et forretningskoncept på vegne af en veletableret kæde.

SPAR
Gem
XL-BYG

DETAIL-trainee til XL-BYG Stubbekøbing

Stubbekøbing

Se video om XL-BYG som arbejdspladsDrømmer du om at arbejde med salg – og vil du udvikle dig i trygge rammer med fokus på fællesskab?

Vi er på udkig efter passionerede talenter, der ønsker at kickstarte en karriere inden for salg til gør-det-selv kunder, og hvor rådgivning og kundeservice er i højsædet. Vi kan tilbyde dig en 2–årig uddannelsesaftale, så du bliver faglært Salgsassistent.

XL-BYG
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
XL-BYG

Attraktivt job som sælger

Stubbekøbing

Da vi har travlt i XL-BYG P. W. WULFF søger vi en dygtig trælastsælger, som kan servicere vores nuværende kunder samt hjælpe med at udbygge vores kundekartotek yderligere.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag og en attraktiv lønpakke, som indeholder både pension, fritvalgskonto, feriefridage og sundhedsforsikring, samt faglig sparring og samarbejde på tværs af Wulffgruppen.

XL-BYG
Gem

Engageret lærer til udvikling af mellemformer i Landsbyordning Stubbekøbing

Stubbekøbing

Vi søger en engageret lærer til vores inkluderende mellemform Flex, der har en bred interesse i skolens fag samt i tværfaglig undervisning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV