159 job matcher din søgning 159 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Herlufsholm Skole og Gods Sygeplejerske til Herlufsholms trivselsteam med fokus på børn og unge

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Ønsker du at arbejde med unges sundhed og trivsel? På Herlufsholm har du mulighed for at få en hverdag tæt på børn og unge, hvor du med din erfaring og indsats kan gøre en forskel for skolens mere end 500 elever.

Unge i Danmark har i dag i højere grad end tidligere trivselsudfordringer knyttet til fx sociale medier, ensomhed samt præstations- og perfekthedskultur. Derfor omdanner vi vores nuværende sygehus til et trivselshus.

Her kan eleverne få omsorg, hjælp og behandling af sundhedspersonalet eller vores ungerådgivere, hvis de har brug for det af fysiske eller psykiske årsager.

Næstved Kommune Personalekonsulenter med flair for rådgivning og service - Center for Koncernservice

Næstved Kommune

Som personalekonsulent vil du få tildelt ”dine egne” virksomheder, som du i dit daglige arbejde skal rådgive, understøtte og servicere.

Opgaverne spænder bredt over hele den personalejuridiske pallette og kan for eksempel være personalejuridisk rådgivning til ledere, forhandling med de faglige organisationer, vanskelige samtaler, rådgivning om sygefravær og deltagelse i fraværssamtaler, udarbejdelse af senioraftaler og forhandling af forhåndsaftaler.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for op til to ugentlige hjemmearbejdsdage, når du er klar til at blive ”sluppet løs”.

Professionshøjskolen Absalon
Fleksjob til teknisk servicemedarbejder med gode IT-kompetencer

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Har du en høj teknisk forståelse og tidligere arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift? Er du derudover klar til at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen? Så skal du læse videre. 

Til vores serviceteam på Campus Næstved søger vi en kollega i fleksjob.

Du skal som teknisk servicemedarbejder i Facility Service bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af høj kvalitet, at der er styr på bygningerne og ikke mindst teknikken heri.

Dine arbejdsopgaver

  • Kvalitetssikring
  • Support, når opgaven kræver det
  • Projektarbejde på tværs af campus
Ungdomskriminalitetsnævnet En til to fuldmægtige til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved

Ungdomskriminalitetsnævnet

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig jurist med interesse for nævnsbetjening og sagsbehandling i komplekse sager med mange aktører? Så er du måske vores nye fuldmægtig i Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved.

Din vigtigste opgave er at betjene Ungdomskriminalitetsnævnet. Det betyder, at du løbende forbereder og kvalitetssikrer sagerne, som nævnet skal behandle, og at du under nævnsmøderne – som afholdes løbende i alle politikredse – fungerer som nævnssekretær.

En af dine opgaver i nævnsbetjeningen er bl.a. samarbejde med forebyggelsesenhederne i politiet, kommunerne og ungekriminalforsorgen om at forberede og formidle nævnets afgørelser.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Har du lyst til at være Praktikkoordinator?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Næstved

Vi søger en dygtig barselsvikar for vores praktikkoordinator i Næstved. Som praktikkoordinator er din primære opgave at understøtte studerende i at finde praktikplads som del af deres uddannelse. Du kommer desuden til at være Zealands ansigt udadtil og være i dialog med lokale virksomheder omkring praktiksteder.

Zealand er en organisation i udvikling, og du kommer til at få indflydelse på arbejdsopgaverne og løbe med gode idéer.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Afholde arrangementer for studerende, der klæder dem på til at søge praktik
  • Afholde individuelle samtaler med studerende og sparre omkring CV og ansøgning
  • Etablere og vedligeholde gode kontakter med virksomheder omkring praktik
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Civile efterforskere til afdelingen for Økonomisk Kriminalitet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Er du typen, der kan knække koden, skabe overblik og se sammenhænge i et ofte kompliceret materiale? Vil du være med til at efterforske og bremse fremtidens kriminalitetsform?

Dit primære arbejdsområde vil være sager vedrørende skatte- og momsunddragelse, som vi modtager fra Skattestyrelsen. Du vil skulle indgå i et team med en skatterevisor og en politiassistent, hvor I sammen vil stå for kredsens skattesager.

Du kommer til at indgå i sektionen på lige fod med dine kollegaer og oplæres i politiets sagsbehandlingssystemer, hvorefter du selvstændigt eller som en del af et team er ansvarlig for opklaringen af en given sag.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dansk Klima Center ApS Teknisk supporter med VVS-baggrund til Samsung klimaprodukter

Dansk Klima Center ApS, Næstved

Vi søger en teknisk supporter som kan supportere, SERVICERE og skabe relationer, hvilket danner grundlag for et tæt samarbejde med vores forhandlere. At være yderst SERVICEMINDED ligger naturligt til dig og du brænder for at gøre en forskel for vores forhandlere.

Du vil blive en del af vores fantastiske B2B-team som består af kørende teknikere og vores salgsafdeling. Her skal du være behjælpelig med teknisk viden og support til vores forhandlere i samarbejde med vores teknisk ansvarlige, egne teknikere samt salgsafdelingen og i samarbejdet med teamet levere et SERVICENIVEAU udover det sædvanlige.

For den rette person vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Gem
Tryg Forsikring A/S
En helt unik mulighed som elev i Næstved

Tryg Forsikring A/S

Vi leder efter dig, der kan lide at hjælpe og supportere mennesker. Lyder det som noget for dig?

Som elev i Tryg vil du blive en del af et af Nordens største skadeforsikringsselskaber, hvilket giver nogle helt unikke karrieremuligheder. Det betyder, at selvom du begynder, i en af vores Salgs- eller Skadeafdelinger, er du ikke bundet til at lave det samme resten af din karriere. Tværtimod. Hvis du er motiveret og gør en god indsats som elev, hjælper vi dig med at indfri dine ambitioner i koncernen, når din elevtid er slut. 

Tryg Forsikring A/S
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye underviser på fuldtids- eller timelønsunderviser til vores finansielle uddannelser

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge, Næstved og Holbæk

Vi oplever stor søgning til vores finansielle uddannelser. Vi søger derfor nye kollegaer, som vil være med til at uddanne vores finansøkonomer både i Næstved, Køge og Holbæk samt professionsbachelorer i Næstved.

Som underviser får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med en fleksibel arbejdstid. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for uddannelsernes område i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Hööks Hestesport ApS
Butikschef

Hööks Hestesport ApS, Næstved

Vi søger lige nu en engageret, salgsorienteret og serviceminded butikschef til vores butik i Naestved , som kan lide at nå sine salgsmål og har lyst til at inspirere flere til et aktivt og dejligt liv med hesten i fokus.

Vi tilbyder dig mulighed for en spændende stilling i en virksomhed med et meget stærkt varemærke og et stærkt drive. Du kommer til at arbejde med et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der deler din passion for salg, heste, hunde og et aktivt liv.

Er du vores næste kollega?

HTH
Koordinator-/Projektleder

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Koordinator-/Projektleder kommer du til at indgå i vores montageafdeling, hvor du sammen med erhvervsteamet, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved, skal være med til at koordinere og projektstyre i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Der er tale om et selvstændigt job med bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH
HTH
Udadvendt og serviceminded Floor Manager

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser?

Jobbet som Floor Manager er et alsidigt job, hvor din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores kunder får en unik oplevelse både i butikken og pr. telefon.

Hos os vil du få et selvstændigt job, en bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH
Arkil A/S
Serviceminded kontorassistent til Næstved

Arkil A/S

Er du en serviceminded og erfaren kontorassistent, der er engageret og god til at holde mange bolde i luften? Så har vi et spændende job til dig i en landsdækkende entreprenørvirksomhed, lokalt forankret i Næstved.

Du skal i samarbejde med vores nuværende kontorassistent løse administrative opgaver i relation til driften af kontoret samt igangværende entreprisesager.

Dine arbejdsområder og opgaver vil bl.a. være:

  • Lønkørsel for timelønnede medarbejdere og formænd
  • Debitorbehandling
  • Kreditorregistreringer
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/afløser til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved og Roskilde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Kan du periodisk afsætte 20-30 timer/ugen på en anderledes arbejdsplads?

For at udfylde stillingen kræves ikke, at man har kendskab til branchen. Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du måske delvist har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Vi er åbne for, at du kan have mange forskellige tilgange til dette job og diskuterer gerne muligheder, der passer ind i din øvrige tilværelse.

Danske Stenhuggerier A/S
Curia Projektleder til direktionen

Curia søger for Lokal Forsikring G/S i Næstved

Har du en stor procesforståelse for projekteringsforløbet, nemt ved IT, og er du en stærk formidler? Vi leder efter en profil, der kan styre store projekter for og med direktionen.

Du får stort ansvar og indflydelse på projekterne

Denne nyoprettede stilling bærer en nøglefunktion i målet om at gennemføre de strategiske udviklingsprojekter, som direktionen i Lokal Forsikring har vedtaget.

Med reference til forretningspartneren har du det overordnede ansvar for planlægning og gennemførelse af store projekter i tæt samarbejde med relevante stakeholders.

Lægerne Købmagergade Farmakonom søges

Lægerne Købmagergade, Næstved

Har du mange års erfaring, som farmakonom, og ønsker at trappe ned med arbejdstiden? Du skal have en bred og god erfaring indenfor faget.

Vi er en lægeklinik i Næstved som ønsker en farmakonom med års erfaring til at visitere og rådgive vores patienter om medicin og sygdomsforløb.

Udover rådgivningen kommer du til at skulle varetage administrative opgaver passe telefonerne, så du skal også gerne være en god kommunikator og have en smilende stemme i telefonen.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud

Vordingborg Kommune, Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved søger engagerede tilkaldevikarer. Du får her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores aktivitetshus er et dagtilbud til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne i huset har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV