127 job matcher din søgning 127 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 127 resultater.
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
G4S Security Services A/S
G4S søger Sikkerhedsvagter til Næstved Storcenter / Vestsjællandscentret

G4S Security Services A/S

Kunne du tænke dig, at arbejde som centervagt i et større butikscenter, hvor din tilstedeværelse har en vigtig funktion og stor præventiv effekt.?

Lige nu søger vi sikkerhedsvagter til to af vores store center kunder. Timenormen ligger mellem 40-140 timer pr. måned. er det mon dig?

Som centervagt arbejder du i et større butikscenter, hvor din tilstedeværelse har en vigtig funktion og stor præventiv effekt. Det grundlæggende formål med stillingen er, at skabe tryghed for såvel kunder som for medarbejderne i butikkerne og centervagterne sikrer med synlig tilstedeværelse, at uro, svind og tyveri reduceres ganske betragteligt.

G4S Security Services A/S
Bygma
Ekstern sælger

Bygma, Næstved

I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave er opsøgende salgsarbejde og projektsalg. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Næstved Lægehus I/SKonsultationssygeplejerske

Næstved Lægehus I/S

Vi søger en serviceminded, udadvendt og energisk sygeplejerske, som er glad for at møde mange mennesker i løbet af en arbejdsdag.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt med patienterne samt indgå i et konstruktivt samarbejde med læger og det øvrige personale.

Dine vekslende arbejdsopgaver vil primært være:

 • Visitation per telefon i tidsrummet 8-12
 • Besvarelse af elektroniske henvendelser
 • Kroniker- og ældreomsorg både konsultationer og ude hos patienterne

samt andre opgaver som måtte have din særlige interesse.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

fakta a/s
Souschef, Fakta Næstved (Ringstedgade)

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Region SjællandChefkonsulent med fagligt ansvar på lønområdet

Region Sjælland, Næstved

Vil du medvirke til at videreudvikle Sjællands mest effektive og dynamiske lønfunktion? Har du mange års erfaring med løn- og HR processer og har du strategisk forståelse og evnen til at begå dig i en politisk styret organisation, så har du en mulighed for at blive chefkonsulent i Region Sjællands lønfunktion.

Region Sjælland

I rollen som chefkonsulent vil du få ansvar for, at Region Sjællands ansatte får korrekt løn til tiden, og dit ansvarsområde vil omhandle mange aspekter inden for HR- og lønområdet. Det forventes derfor, at du har en stor viden omkring løn og overenskomster på det kommunale, regionale eller statslige område.

Dine arbejdsområder som chefkonsulent vil blandt andet indeholde:

 • Faglig ledelse
 • Koordinerende rolle i forhold til Løns opgaver og prioritering
 • Sparring/hjælp til specialkonsulenter og lønkonsulenter
Dagrofa Foodservice
Afdelingsleder til Køle-frostafdeling

Dagrofa Foodservice, Næstved

Hos Dagrofa Foodservice i Næstved søger vi en ansvarsfuld og initiativrig afdelingsleder med ansvar for vores køle - og frostafdeling. Har du et godt kendskab til foodservicevarer og varerne i en køle- og frostafdeling, drives du af at sætte nye og endnu højere standarder for dit område, med henblik på at skabe en god kundeoplevelse, så glæder vi os til at høre fra dig.

Du bliver tilknyttet vores køle- og frostafdeling, som din faste afdeling, og det er netop en af de afdelinger, vi har særligt fokus på at udvikle og skabe vækst i, hvorfor det er vigtigt, at du har gejsten til at gennemføre dette.

Vi tilbyder

 • Selvstændigt ansvar for egen afdeling og opgaver
 • Et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive del af et dygtigt team af engagerede kolleger
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiAdministrativ medarbejder til Anklagemyndighedens Sekretariat

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Vil du være med til at sikre, at skyldige bliver draget til ansvar, og at uskyldige ikke bliver retsforfulgt? Er du samfundsinteresseret, serviceminded og god til at skabe resultater? Så har vi en ledig stilling som administrativ medarbejder i anklagemyndighedens sekretariat.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at foretage administrativ sagsbehandling i straffesager, ofte i tæt samarbejde med en anklager. Af arbejdsopgaver kan blandt andet nævnes:

 • Journalisering af ind- og udgående post
 • Oprettelse og journalisering af erstatningssager, høringssager, klagesager, aktindsigtssager
 • Håndtering og journalisering af retsbøger fra retterne
ConcentrixTRAINING & WORKING FROM HOME- Danish-Speaking Customer Advisor

Concentrix

Do you want to be part of the future? Are you our next Customer Service Hero? And do you see yourself working in an international environment wherein diversity and making a difference is part of the daily norms? If you are customer-centric with excellent communication skills and curious from nature to resolve problems/issues then we are looking for you!

We have designed a digital recruitment process, training from home as well as working from home programs for you, just to keep you safe until it is possible to work on-site later on! Don't wait too long, read on!

You will be speaking with their Danish customers, whether that’s via the phone, email or online chat, and helping to resolve any technical issues they may have. This is a great opportunity for someone who enjoys speaking to customers, is technically minded with a head for solving problems and a desire to learn new skills.

Vordingborg KommuneAutismecenter Storstrøm søger omsorgsmedhjælper og rengøringsassistent

Vordingborg Kommune, Næstved

Som omsorgsassistent, skal du give vore beboere en god morgen, hjælpe med personlig pleje, sørge for morgenmad og ledsage beboerne i bussen til dagbeskæftigelse.

Efterfølgende skal du gøre rent i boligen, og hver torsdag foretage lettere rengøring af køkkener, samt være med til at sætte varer på plads.

Stillingen er på 28 timer ugentligt og timefordelingen vil være at, fra mandag til fredag, vil man skulle sige godmorgen til beboerne på Grimstrupvej i tidsrummet 6.30-9.00 hvorefter man gør rent i tidsrummet 9.00-12.00. Torsdag til kl. 12.30

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en studieadministrativ medarbejder til vores team i Næstved

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Har du administrativ erfaring fra uddannelsesområdet? Kan du lide at fordybe dig i driftsopgaver som eksamensplanlægning, indberetning, meritsager, orlov osv.? Er du god til at strukturere og håndtere nye udfordringer? Så er du måske vores nye kollega i Planlægningsteamet i Næstved.

Verden forandrer sig. Det gør vi også. På Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – har vi søsat en større ændring af vores studieadministration, der optimerer processer og styrker service til de studerende. Vi søger en ny kollega til Planlægningsteamet med ansvar for administrative driftsopgaver som eksamensplanlægning, indberetninger osv. for alle vores fuldtidsuddannelser.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
AK Entreprenør Service A/SVi søger til vores team en erfaren maskinfører til anlægsopgaver (primært 14 tons) samt en anlægsstruktør/rørlægger

AK Entreprenør Service A/S, Næstved

Man får til opgave selvstændigt at stå for blandt andet jordforureningsopgaver, anlægsopgaver, kloak og nedrivning af parcelhuse, herunder sortering af fraktioner, bestilling af kørsel mv.

Vi forventer en profil, der:

 • er ansvarsfuld, pligtopfyldende og med et godt overblik
 • arbejder selvstændigt med høj faglig stolthed og som naturligt tager ejerskab for opgaverne
 • er effektiv og samvittighedsfuld i forhold til blandt andet kvalitetssikring, kundeopfølgning og sortering af affald.

Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, pension og rigtig gode arbejdskollegaer. Du bliver en del af et mindre sjak, der udfører opgaver over hele Sjælland. Arbejdstid er 37 timer pr. uge med mødetid kl. 7.00 mandag til fredag.

VejdirektoratetSagsbehandler til myndighedsopgaver ved Vejdirektoratet i Fløng eller Næstved

Vejdirektoratet

Vil du være med til at sikre vejen frem for trafikanter på statsvejnettet – og har du lyst til at samarbejde med fagspecialister, entreprenører og borgere? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil få ansvar for sagsbehandling af ansøgninger om Råden over vejareal i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver og du skal behandle godkendelser af afmærkninger og vilkår ved vejarbejder på statsvejene. Arbejdet vil indeholde beregning og vurdering af kapacitet samt omløbstider for midlertidige signaler, så trafikken bedst muligt kan passere vejarbejderne.

Du skal løse opgaverne i et samarbejde med kolleger i Vejdirektoratet på tværs af Danmark. Du vil få kontakt til alle aktører, herunder entreprenører og borgere, og du skal til dagligt søge at løse opgaverne i et samarbejde med flere forskellige fagligheder.

BAUHAUS
Struktureret og engageret Logistikleder

BAUHAUS, Næstved

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du styr på detaljen og kan du lave kvalitetskontrol samtidigt med at du formår at begejstre andre?

Som Logistikleder bliver din primære opgave at sikre kontrol af vareleverancerne. Derudover er det dig, som får ansvaret i varemodtagelsen ved Varemodtagelseschefens fravær.

Dine opgaver som Logistikleder vil bl.a. bestå af at:

 • Varemodtage og kontrollere vareleverancernes kvalitet
 • Sikre at vi har de rigtige varer på hylderne
 • Udføre styk- og stregkodekontrol for at sikre at de modtagne varer, er de varer, som er bestilt

Som vores nye Logistikleder vil du få en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du får ansvar og indflydelse i dine daglige arbejdsopgaver. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY