142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 142 resultater.
ØregangenLægesekretær/klinikassistent i privat speciallægeklinik

Øregangen, Næstved

Vi er en privat øre-næse-halspraksis, der søger en ny kollega. Klinikken er beliggende i Næstved i bygning med andre lægepraksis. Vi er et lille team, der sammen med dig udgør 3 medarbejdere: En læge samt to lægesekretærer/klinikassistenter. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en professionel men hyggelig og humoristisk tone. Vi er serviceorienterede og ynder at give vores patienter en tryg og behagelig oplevelse i mødet med os.

Dit job kommer til at bestå i:

 • at booke patienter ved telefon og fremmøde
 • at udføre konkrete arbejdsopgaver som høreprøver, allergitest, instrumentrengøring, assistance ved mindre operationer m.m.
 • meget begrænset skrivearbejde
KvicklyDelikatesseassistent, Kvickly Næstved

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Næstved

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
NOVENCO Building & Industry A/S
Technical Sales Support

NOVENCO Building & Industry A/S, Næstved

Kan du lave tekniske tilbud, som sidder lige i skabet? Er teknisk support din hjemmebane? Og får du et kick ud af at hjælpe kunder og kollegaer med at få et projekt eller teknisk salg i mål? Så vil vi gerne høre fra dig. Vi leder nemlig efter en ny Technical Sales Support.

Der er flere og flere, som efterspørger grønnere og mere energieffektive ventilationsløsninger. Det betyder, at vi har rygende travlt, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for en Technical Sales Support, så vi kan blive ved med at give vores kunder en god oplevelse.

Som Technical Sales Support kan du samle alle trådene i et teknisk salg, og du kan godt lide at være i kontakt med kunderne og vores salgskontorer rundt om i verden. Du er lidt af en troldmand eller -kvinde til at lave gode og gennemarbejdede tekniske tilbud, og du kan lave tekniske beregninger, der stemmer ned til sidste decimal.

NOVENCO Building & Industry A/S
Herlufsholm Skole og GodsProfessionsbachelor i Ernæring og Sundhed på Herlufsholm

Herlufsholm Skole og Gods, Næstved

Vi søger en erfaren og velkvalificeret Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed til vores køkken.

Køkkenet producerer sund og velsmagende mad til skolens 573 elever, heraf 253 kostelever samt medarbejderkantine. Køkkenets normale åbningstid er fra 6.30-20.00. Kan fravige ved arrangementer. I køkkenet er der tilknyttet 22 medarbejdere.

Dine primære opgaver er bl.a.:

 • Opskriftberegning og renskrivning af menuplaner.
 • Specialkost.
 • Ekspedere bestillinger fra bestillingssystemer.
Jobindex A/S
Svane Køkkenet Næstved søger to køkkensælgere

Jobindex A/S søger for Svane Køkkenet Næstved A/S

Svane Køkkenet Næstved har forrygende travlt. Derfor er vi på udkig efter én erfaren køkkensælger, og én sælger som har lyst til at blive en dygtig køkkensælger.

Hos Svane Køkkenet i Næstved bliver du en del af et team, der er bestående af 3 dygtige kolleger - vi deler vores passion og interesse for køkkenbranchen, hvor Svane Køkkenet skiller sig ud ved at være i førersædet når det gælder klassisk og elegant design.

Du bliver tilbudt fast løn efter kvalifikationer, kombineret med en meget attraktiv provisionsordning. Derudover sørger vi løbende for at udvikle dine kompetencer – du får mulighed for efteruddannelse, og vi sender dig løbende på kurser i Svane-kædens interne kursusprogram.

Læs mere om stillingen her.

Jobindex A/S
ZBC
Uddannelses- og erhvervsvejleder med undervisningskompetencer til kursuscenter i Slagelse og Næstved

ZBC

Brænder du for at vejlede både individuelt og kollektivt? Har du erfaring med projektarbejde samt kompetenceafklaring, og kender du til uddannelsessystemerne? Så er du måske vores nye medarbejder.

I ZBC kompetenceudvikling arbejder vi bl.a. med afklaring af kompetencer mod uddannelse. Vi vejleder både unge og voksne mod job og uddannelse.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring i at vejlede unge og voksne i en uddannelses- og arbejdsmarkedspolitisk kontekst.
 • Besidder kompetencer til at motivere vores deltagere mod job og uddannelse.
 • Er uddannet vejleder eller har tilsvarende kompetencer.
AffaldPlus5 genbrugsvejledere til Rønnede og Næstved Genbrugsplads

AffaldPlus

Trives du med at arbejde udenfor og være i kontakt med mange mennesker hver dag?

Generelt stiller vi krav til vores medarbejdere - og det gør vi også på genbrugspladsen, og vi kræver medarbejdere med engagement, vilje og uddannelse. Vi forventer, at vores genbrugsvejledere har initiativ, trives med udendørs arbejde, er opsøgende over for vores kunder på genbrugspladsen og behandler alle kundehenvendelser seriøst, med viden og smil.

Efter endt oplæring vil dit arbejde bl.a. bestå af:

 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på genbrugspladsen
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Visuel A/SBygningskonstruktør

Visuel A/S, Næstved

Er du bygningskonstruktør og en haj til revit?

Vi søger endnu en dygtig, struktureret og engageret bygningskonstruktør til at indgå i vores tegnestue-team i Næstved, hvor alle vores arkitekttegnede huse projekteres.

Du bliver en del af Visuels tegnestue i Næstved med fire projekterende. Her får du ansvaret for selvstændig projektering af byggesager fra start til slut med reference til virksomhedens direktør.

Konkret betyder det, at du:

 • udarbejder komplet tegningsmateriale til udførende og leverandører
 • har kontakten til bygherre, entreprenører, leverandører
 • opmåler og bestiller materialer til egenproduktion og underentreprenører
Souschef - Næstved Storcenter - Herre Afd.

NIELSENs

Er du vild med at tage ansvar, lede og har du tjek på moden? Så har vi jobbet til dig! Som souschef fungerer du som butikchefens højre hånd. Sammen skaber I et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, hvor butik og kundeservice vægtes højt.

Dine personlige arbejdsopgaver vil være salg, planlægning, kundeservice samt ansvaret for nogle af vore leverandører. Du skal sammen med de øvrige medarbejdere sikre, at NIELSENs fortsætter som byens bedste tøjbutik.

HVAD TILBYDER VI?

 • Et attraktivt job – hvor mennesker, mode og udvikling er i centrum
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Attraktiv løn
 • Fornuftig arbejdstidsplanlægning
NIELSENs
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiProjektkonsulenter

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Har du lyst til at arbejde med projekter, og kan du lide at arbejde med mennesker? Så bliv en del af politikredsens projektenhed.

Som konsulent i projektenheden skal du understøtte gennemførelsen af kredsens mange små og mellemstore projekter af forskellig karakter, hvoraf nogle på forhånd er givet fra Rigspolitiet, mens andre projekter bygges op fra bunden.

Du skal yde støtte til projektleder eller selv agere projektleder, samt udarbejde alt skriftligt materiale i forbindelse med dine projekter, lige fra projektdokumenter til beslutningsoplæg, der sendes til styregruppen eller den øverste ledelse. Herudover skal du sikre koordination, fremdrift og opfølgning af den samlede projektportefølje samt gennemføre relevante analyser i tilknytning til projekterne.

Købstædernes Forsikring Forsikringskonsulenter til vores Bankpartner på Sjælland og Fyn

Købstædernes Forsikring, Næstved eller Odense

Som Forsikringskonsulent til vores Bankpartner er evne, vilje og lyst en selvfølge. Og så brænder du for det gode salg og for at give kunden den bedste løsning.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Afholdelse af møder henvist fra banken.
 • Proaktiv tilstedeværelse i banken ved bl.a. morgenmøder og til generel sparring og hjælp.
 • At være ambassadør både for banken og Købstædernes Forsikring over for kunden.

Du bliver en del af en kundeorienteret og innovativ kultur i en virksomhed med højt engagerede og dedikerede kollegaer, hvor nærvær, nysgerrighed og interesse for hinanden er vigtigt for vores samarbejde. Vi lægger vægt på en hverdag, hvor vi har medindflydelse på planlægningen af egne opgaver og projekter.

Købstædernes Forsikring
SkattestyrelsenFagligt stærk personaleleder til Større Erhvervsvirksomheder i Skattestyrelsen i Næstved

Skattestyrelsen

Vi søger nu en fagligt kompetent funktionsleder til Større Erhvervsvirksomheder, der kan motivere medarbejderne til at yde deres bedste og samtidig have stort fokus på at sikre, at I som enhed opnår de mål, der er sat.

Dit primære ansvar som funktionsleder er at lede 16 medarbejdere og sikre den daglige drift. Det er din opgave at understøtte en effektiv opgavevaretagelse med høj kvalitet, og samtidig skal du være i stand til at have det store overblik på dit eget område, og dermed skabe sammenhæng mellem overordnede strategier og daglig drift. Du har endvidere en vigtig rolle i at agere sparringspartner for dine specialiserede medarbejdere og samarbejdspartnere i faglige såvel som processuelle spørgsmål.

Skattestyrelsen
ZBC
Underviser til afsætning C og det uddannelsesspecifikke fag kontor

ZBC, Næstved

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du være med til at uddanne de bedste elever? Så har ZBC i Næstved måske jobbet til dig. Vi søger en dygtig og engageret underviser til at undervise i afsætning på de merkantile uddannelser med tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. maj 2021.

Vores elever skal blive så dygtige, som de kan, og de skal opleve, at hvert eneste minut i deres uddannelse er vigtigt. Derfor er din indsats som underviser på ZBC synlig og afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning skal være udviklende, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker.

Du vil i samarbejde med teamet omkring de merkantile uddannelser være med til at udvikle undervisningen, pædagogikken og uddannelsesmiljøet, og således stræbe mod det bedste læringsmiljø.

Region SjællandChefkonsulent til at arbejde med planlægning søges til Økonomi- og Planlægningsafdelingen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus er midt i en spændende udvikling som blandt andet handler om implementering af vores strategi – Sammen er vi bedst, hvor fokus er på den akutte patient, højere faglig kvalitet samt mere effektiv udnyttelse af ressourcer og kapacitet.

Region Sjælland

Som chefkonsulent i Økonomi- og Planlægningsafdelingen med fokus på planlægningsområdet vil dine væsentlige fokus- og ansvarsområder blive faglig sparring og koordinering inden for planlægning internt i afdelingen, at understøtte økonomi- og planlægningschefen med faglig indsigt og koordinering af opgaveløsning, at samarbejde og skabe relationer med sygehusledelsen, sygehusets kliniske afdelinger, analyser og oplæg til sygehusledelsen samt selvstændig styring af processer og tværgående initiativer med den øvrige organisation.

Bygma
Ekstern sælger

Bygma, Næstved

I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave er opsøgende salgsarbejde og projektsalg. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvaret for at vedligeholde og udbygge din egen kundeportefølje, som indeholder flere af vores helt store kunder. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren.

Bygma
TD-K A/S2 Account managers der kan skabe værdi for vores kunder

TD-K A/S, Vejle, Næstved eller Lille Skensved

Med branchens bedste produktpalette er TD-K A/S klar til at udvide salgsafdelingen med to løsningskonsulenter til vores koncept inden for tele-, internet- og IT-løsninger. Vi søger derfor to profiler, der kan bidrage til at hjælpe flere potentielle kunder. Vi søger én konsulent til vores kontor i Vejle og én til vores kontor i enten Næstved eller Lille Skensved

Er du sælgeren, som indtager en rådgivende rolle og sammen med kunden finder netop den løsning, som kan bidrage positivt til kundens forretning? Kan du skabe overblik over kundens tele-, internet- og IT-løsninger? Så mangler vi dig.

Din hverdag hos os vil typisk indeholde:

 • Booking af egne møder
 • Afholde kundemøder med bred behovsafdækning, identifikation af samarbejdsområder, med mere
 • Præsentation af løsningsforslag, aftaleforhandling og afstemning af leverance
ZBC
ZBC10 Næstved søger lærer til matematik, idræt og fysik/kemi

ZBC, Næstved

Vi søger pr. 3. maj 2021 en lærer, der har lyst til at være med til at gøre 10. klasse til et fantastisk år for vores elever – et år, de aldrig glemmer og et år, hvor der sker noget helt nyt.

Du har kompetencer til at undervise folkeskoleelever i matematik, idræt og fysik/kemi. At være lærer for 10. klasse på ZBC indebærer stærk faglighed samt ønsket om at møde eleverne, hvor de er og derigennem skabe gode relationer. Det indebærer at skabe lyst til at lære hos vores elever ved at engagere sig samt ved at give og modtage feedback.

Du tænker helhedsorienteret og ser dig selv som facilitator af læring. Du sikrer, at alle vores elever bliver mødt, hvor de hver især er og dermed lærer så meget, som de kan.