82 jobannoncer matcher din søgning 82 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hørsholm Kommune

Social- og sundhedsassistent søges til dagvagt på De Midlertidige Pladser

Hørsholm
  • Du har lyst til at være en del af vores skibsbesætning af forskellige fagligheder.

  • Du trives i komplekse og alsidige borgerforløb med fokus på rehabilitering og livskvalitet og har lyst til læring og udvikling for at sikre et højt fagligt niveau.

Vi har 22 døgnpladser, hvoraf 2 pladser fungerer som aflastningspladser for Hørsholm kommunes borgere.

Vores borgere kommer enten fra hospitalet eller fra eget hjem, og visiteres til genoptræning, observations- eller palliationsophold hos os. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er 3-4 uger.

Børnehaven Ahornhuset

Vi søger en dygtig pædagog, til vores skønne private børnehave Ahornhuset

Hørsholm

Sammen med børn, forældre og en samarbejdsvillig bestyrelse udgør vi fællesskabet Ahornhuset. Vi bor i et dejligt hus med en stor legeplads og gode udearealer. Huset er tæt på naturen og vi har stort fokus på udelivet.

Vi har 3 børnehavegrupper med plads til 65 børn i alderen 3-6 år. Personalet består af 11 dygtige medarbejdere – både kvinder og mænd, unge som ældre.

Som pædagog i Ahornhuset er du tilknyttet et stueteam, der samarbejder og planlægger med hele personalestaben om pædagogik, struktur og aktiviteter. Vi arbejder ud fra en årsrytme, der er baseret på et alsidigt fundament af aktiviteter og traditioner.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

ALK
Gem
ALK

Senior Vice President, Global Chief Medical Office

Hørsholm

We are seeking a highly experienced and dynamic medical executive to join our Global Research & Development organisation in a newly established senior leadership role as SVP, Global Chief Medical Office (GCMO).

In this role, you will act as scientific advisor to the EVP of R&D and the Global R&D leadership team, and your primary objective will be to ensure “one global medical voice” for ALK internally and represent the medical voice of ALK externally.

ALK
ALK
Gem
ALK

Køkkenchef til personalerestaurant

Hørsholm

Er du en knivskarp køkkenchef med ledelseserfaring fra en større personalerestaurant? Brænder du for dit fag? Er du en handlekraftig og motiverende leder, der skaber resultater gennem dine medarbejdere?

I april åbnede vores anden personalerestaurant med et helt nyt og moderne køkken, og den oprindelige personalerestaurant står overfor en renovering. Der er mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vores personalerestauranter skal indrettes og driftes.

ALK
DGC
Gem
DGC

Maskinmester, måletekniker, måleingeniør søges til laboratorium

Hørsholm

Har du kompetencer inden for flere af disciplinerne måleteknik, dataopsamling, tekniske anlæg eller energiteknik?

Lige nu står vi og mangler assistance til vores laboratorium, hvor din primære opgave vil være udførelse af test/analyser on-site hos vores kunder samt i vores testfaciliteter ved DGC i Hørsholm.

DGC
DGC
Gem
DGC

Ingeniør eller maskinmester til reduktion af metanemissioner

Hørsholm

Vi søger en teknisk ekspert, herunder en dedikeret ingeniør eller maskinmester til at styrke vores team hos Dansk Gasteknisk Center (DGC) i samarbejde med Evida.

Som en central del af vores team vil du være med til at sikre opfyldelsen af vores ambitiøse målsætning om at reducere metanemissionerne med mindst 30%. Derfor vil dine primære opgaver bl.a. omfatte:

  • Tekniske beregninger vedrørende udluftninger, kompression til re-injektion og afbrænding
  • Udvikling af krav og procedurer i samarbejde med Evida

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer samt en pensions- og sundhedsordning. Hos os får du mulighed for personlig og faglig udvikling i et stærkt fagligt miljø.

DGC
Hørsholm Kommune

Pædagog eller pædagogmedhjælper i Børnehuset Skovvænget

Hørsholm

Nu har du alletiders mulighed for at blive del af et stærkt fagligt fællesskab.

Børnehuset Skovvænget er et integreret børnehus med en stabil og udviklingsparat personalegruppe, med en høj andel af uddannede og erfarne pædagoger. Så hos os har du rig mulighed for at få pædagogisk sparring og derved udvikle din enten nyere eller allerede etableret praksiserfaring.

Vores ambition i Børnehuset Skovvænget er, at her skal man have lyst til at være barn – ligesom man også skal have lyst til at være ansat her.

Gem
Mfs ApS

Rengøringsassistenter

Vi søger dygtige servicemedarbejdere til forskellige lokationer – stillingerne er IKKE fuldtidsstillinger.

Du skal have rengøringserfaring og erfaring med brug af gulvvaskemaskiner.

Vi tilbyder følgende:

  • God løn.
  • Fast plads.
  • Frihed under ansvar.
  • Ordnede arbejdsforhold.
FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med fokus på Private Banking kunder

Hørsholm

Vi søger dig, der allerede har erfaring med rådgivning af virksomhedsejere og formuende kunder, eller dig som er motiveret for at udvikle dig til rådgiver inden for de mere komplekse og eksklusive kunder.

Uanset erfaring, så engageres du af at levere kvalificeret rådgivning og levering af høj kundetilfredshed, hvor du er på forkant og på den måde skaber værdi – ikke mindst for kunden.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver for privatkunder

Helsingør, Allerød eller Hørsholm

Vi har brug for en serviceminded bankrådgiver, der motiveres af at have tilfredse kunder og dagligt arbejder for at finde netop de løsninger, der hjælper kunderne bedst på vej.

Du får stor fleksibilitet til selv at forme, hvordan du bedst løser opgaven. Det gælder både i forhold til at booke møder og til, hvordan du tilrettelægger din arbejdsuge.

Jyske Bank
Bjarne Nielsen A/S

Erfarent værksted i Hørsholm søger dygtig tekniker/automekaniker

Hørsholm

Til vores værksted i Hørsholm søger vi en ny kollega til at indgå i vores erfarne mekanikerteam. Vi er autoriseret Ford-værksted, og alle vores mekanikere har derfor mange års erfaring med Ford.

Som mekaniker på værkstedet i Hørsholm bliver du en del af et velfungerende performanceteam, der er sammentømret og næsten betragtes som en familie.

Bjarne Nielsen A/S
Gem
CIM A/S

Data Engineer for Condition Monitoring and Machine Optimization

Hørsholm

Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data?

Se video om CIM A/S som arbejdsplads

You will implement our CATCH.AI data platform at our customers’ production sites and help them turn data into tangible actions and value.

You are the expert on what makes you happy and efficient. So, whether that entails a 4-day work week or working in the evening or from home that is simply how you will be working.

CIM A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

VKR Holding A/S

Head of Accounting

Hørsholm

Are you a professionally strong individual within accounting disciplines who also promotes an inclusive work environment? Do you thrive in a diverse workday, where you both act operationally and ensure smooth processes and workflows, resulting in satisfied customers across the organisation?

You have a strong background in internal accounting and the various disciplines related to it. You understand the value of a well-functioning accounting department, as many colleagues rely on timely deliverables and responsive support.

Gem
VELUX A/S

Executive Personal Assistant – for Executive Vice President in VELUX

Hørsholm

Are you seeking a position that allows you to harness your capabilities in a company with a worldwide presence? Would you like to be the primary support to one of our Executive Vice Presidents in VELUX?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

In addition to operating at a highly professional level, our organization is characterized by an informal tone and a healthy sense of humor. We work as one team to reach our targets. We believe in empowering people, and we support this through sharing knowledge, delegating responsibility, and investing in people who wish to make a difference.

VELUX A/S
Gem
Novonesis

Laborantpraktikant søges til kemisk analyselaboratorium i Novonesis

Hørsholm

Til Biochemical Assays søger vi en dygtig og engageret laborantstuderende, som er ivrig for at lære nyt og som vil tage del i vores daglige kemiske analysearbejde.

Som laborant hos Novonesis kan du hver eneste dag være med til bidrage til en mere bæredygtig fremtid, baseret på gode mælkesyrebakterier og fermentering. Du får lov til at arbejde selvstændigt, med stor indflydelse på hverdagen.

Novonesis
Gem
Plantorama

Medarbejder til Restorama & Espresso House, Plantorama Hørsholm

Er du en haj til at lave lækker kaffe og servere lækre retter? Vil du desuden være med til at skabe en kundeoplevelse udover det sædvanlige?

I denne stilling, vil din primære opgave være at servicere vores gæster, så de får den bedste oplevelse i vores kaffebar og restaurant. Du bliver en del af et dygtigt team, som alle lægger vægt på kvalitet og sætter en ære i at skabe en god atmosfære, der giver kunderne lyst til at komme igen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV