92 job matcher din søgning 92 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Chr. Hansen A/S Salesforce Developer to shape Salesforce and the digital future of Chr. Hansen

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

As our Salesforce Developer (potentially Senior Salesforce Developer) you will have a great opportunity to use and enhance your competencies while working closely with the business and the Salesforce Team to build Salesforce solutions.

We are first and foremost looking for someone passionate about Salesforce and one, who already has experience in developing and preparing a CRM platform.

Chr. Hansen A/S
FMC
Laborant søges til mikrobiologi afdeling

FMC, Hørsholm

Vil du være med til udvikle fremtidens biologisk baserede bekæmpelsesmidler til landbruget?

Som laborant i afdelingen, vil du hovedsageligt beskæftige dig med bakterietælling både i hånden men også på vores Tecan Fluent liquid handler som står for seriefortynding og udpladning. Vi modtager, afvejer og forbehandler prøver manuelt.

FMC
Deichmann Planter ApS Servicegartner til servicering af planter hos kunder

Deichmann Planter ApS, Hørsholm

Vi søger en ny kollega til en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.

Har du et stort servicegen i blodet? Har du grønne fingre og elsker natur/design? Er du en teamplayer, der også kan lide at arbejde selvstændigt?

Så er det dig, vi søger til at indgå i vores dygtige team af servicegartnere.

Som kollega i vores serviceteam, vil du passe og varetage planter hos vores kunder ud fra en fast tilrettelagt tur.

Som medarbejder hos Deichmann Planter, bliver du en del af et positivt og humørfyldt team. Du vil opnå velfungerende arbejdsforhold og gode kollegaer, samt få masser af nye spændende udfordringer/oplevelser.

Chr. Hansen A/S Data Analyst eager to highlight new knowledge

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Chr. Hansen has an ambitious innovation agenda and we are growing. We are looking for an Innovation Data Analyst to run high-impact data analysis within our Innovation team, which is part of our R&D.

You will be involved in projects with high commercial potential and strategic value to Chr. Hansen. Through close collaboration across our R&D management and units, commercial development and operations, you deliver solid data analysis for the team and management to act and improve the projects in the portfolio.

Chr. Hansen A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Visiopharm A/S
QA Assistant within IVD Software

Visiopharm A/S, Hørsholm

Are you looking for a purposeful next step in your QA career? Visiopharm aims to solve some of the world's most exciting wealth of machine learning challenges for tissue based cancer research and diagnostics.

You will play a key role in identifying requirements, ensuring requirements are incorporated in the QMS in a simple and effective way, prepare and perform internal audits of the QMS against requirements and participate in organizing and taking part in inspections by authorities. As our Quality Assistant, you will participate in creating and implementing new and efficient ways of working in the quality department.

Visiopharm A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Hørsholm Kommune Sygeplejerske til dagvagt med weekendfri

Hørsholm Kommune

Vi er et team af ambitiøse, dynamiske og fagligt stærke SSH og SSA, som søger en ny kollega, der har en høj arbejdsmoral og har flair for de ældre beboere.  

Vores vision er, at vi skal være den bedste arbejdsplads med fokus på, nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø med høj faglighed. Vi lægger vægt på medarbejderansvar og derved stor indflydelse på eget arbejde. Desuden vægter vi faglig udvikling højt, og der er rig mulighed for refleksion.

Vi er en dynamisk og travl arbejdsplads, hvor gode ideer og nye måder at løse opgaven på altid er velkommen.

ALK
Laborantpraktikant

ALK, Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der producerer medicin mod allergi? Og kunne du tænke dig at blive praktikant i en forskningsafdeling? Så er du måske vores nye laborantpraktikant.

De analyser, vi primært arbejder med i Biotechnology Research, er:

 • SDS-PAGE og Immunoblot
 • BCA til protein målinger
 • HPLC metoder til karakterisering og kvantificering af proteiner i proteinblandinger
ALK
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hørsholm Kommune Serviceminded IT-supporter

Hørsholm Kommune

Som IT-supporter i Hørsholm Kommune hjælper du, sammen med dine 3 nærmeste kollegaer, omkring 1800 medarbejdere fordelt mellem Rådhuset og vores lokationer rundt omkring i kommunen.

Dine arbejdsopgaver spænder fra daglige hands-on opgaver som brugeradministration og fejlfinding til aktiv deltagelse i udviklingsprojekter og implementering på tværs af enhederne. Du bliver en del af en organisation i konstant bevægelse, med turbo på digitalisering og et team i konstant forandring.

Normalt vil du have din gang på Hørsholm Rådhus, som ligger tæt ved Helsingørmotorvejen, men har mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage med god fleksibilitet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Projektchef til markant hotelprojekt på Aarhus Ø

NCC Danmark

Psssst! Vi har lagt i støbeskeen til en vild projektrejse, du ikke vil gå glip af!

Som ansvarlig for aptering på projektet vil du få din daglige gang på byggepladsen i Aarhus, hvor projektet løber de næste ca. 3-4 år. Her får du en naturlig berøringsflade med alle, der arbejder på stedet.

Det placerer dig i en rolle i spændingsfeltet mellem det mere fagligt detaljerede og det overordnede strategiske.

NCC Danmark
VELUX A/S
Kundesupporter

VELUX A/S, Hørsholm

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Bliv vores nye kollega, og vær med til at transformere bygninger og skabe et bedre indeklima samt dagslys for bygninger anvendt i industrien, kontor, undervisning, sundhed og infrastruktur - når de bygger nyt, renoverer eller ombygger.

Med base i Hørsholm indgår du i vores danske Back-Office team med en blandet faglig baggrund. Dit ansvar er, at supportere vores kunder og eksterne kollegaer herunder, at du:

 • Tager ansvar for at kunderne får en god oplevelse fra første til sidste kontakt via telefon eller mail
 • Udarbejder tilbud og håndterer ordre på ovenlys løsninger til vore kunder
 • Supporterer vores udekørende sælgere via telefon og mail
VELUX A/S
Rosendahl Design Group A/S
Salgskonsulent til dansk multibrand designhus

Rosendahl Design Group A/S, Hørsholm

Du arbejder med vores kunder på Sjælland ud fra en defineret kundeliste, og du vil også varetage dialogen med vores oversøiske kunder.

Du vil opnå succes, når du bidrager til vækst og udvikling igennem vores forhandlere.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med gode kollegaer i en virksomhed, hvor vi afholder både team- og værdidage, der samler os som organisation.

Rosendahl Design Group A/S
Hørsholm Kommune Controller/koordinator

Hørsholm Kommune

Borger, Arbejde og Kultur (BAK) søger en controller/koordinator til job- og erhvervsområdet

Du understøtter en databaseret ledelse og hjælper med at holde overblik og fokus på udvikling i en travl hverdag præget af driftsmæssige spørgsmål. Du producerer ledelsesinformation, der supplerer myndighedernes styringsinformation.

Som controller/koordinator vil dine opgaver spænde bredt, og du kommer til at beskæftige dig med:  

 • Tilpasning af registerbaseret ledelsesinformation til lokale behov
 • Forandringsprocesser, afholdelse af workshops og anden facilitering
 • Udarbejdelse af ad hoc ledelsesinformation

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV