98 jobannoncer matcher din søgning 98 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Hørsholm

Hørsholm

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Du behøver ikke have tidligere erfaring fra branchen, vores onboarding program skal nok lære dig det hele.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver.

Gem

Serviceleder til kasse, post og kiosk - MENY Dalgaard Hørsholm

Hørsholm

MENY Dalgaard søger en smilende og udadvendt serviceleder til vores kiosk, post ogkasselinie.

Du vil blive ansvarlig for vores team af ca. 35 medarbejdere (fuldtids og deltids), så det er vigtigt at du har overblik og kan varetage planlægning af vagtskema.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og varieret job i en dynamisk virksomhed
  • Gode arbejdsforhold og kolleger
Meny
ALK
Gem
ALK

Lead LIMS Specialist for Operations at ALK

Hørsholm
Do you want to take lead in the digitalization of the QC Lab and help drive the development of LIMS within the operational area? In this position you will have the opportunity to have a key role in the organization both globally and cross-functional.

Some of your responsibilities will be:

  • Responsible for the validated state of LIMS operational in Product Supply Hørsholm site.
  • Responsible for the LIMS User Requirement Specification (URS).
ALK
ALK
Gem
ALK

Vice President, Drug Discovery

Hørsholm

ALK is the world leader in allergy immunotherapy and has for a century provided allergy vaccines to children and adults. We are looking for an enthusiastic leader who wants to shape ALKs future by discovering new innovative drugs that will benefit patients.

Your primary objective will be to lead the identification, evaluation, and selection of novel drug candidates that have the potential to address unmet medical needs. You will be responsible for an organisation of approximately 22 scientists and technicians covering the functional areas molecular biology, pharmacology and immunology.

ALK
Cheval Blanc Kantiner A/S

Køkkenchef til kantine i Hørsholm

Har du lyst til at lede et godt og velfungerende team? Lave fantastisk mad fra bunden, og videreudvikle kantinens koncept i samarbejde med kunden og gæsterne? Og brænder du for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvalitet er i højsædet?

Så er muligheden her – alt sammen i et lækkert køkken, skønne omgivelser og med fantastiske gæster og kolleger.

Cheval Blanc Kantiner A/S
Visma e-conomic a/s

Go-To-Market Advisor

Hjemmearbejdsplads

Visma Group is on the lookout for a new colleague with go-to-market competence and a strategic mindset – is that you?

As a crucial part of our dynamic team, you'll be instrumental in elevating companies to new heights through our three levels of support:

  • Train the Trainer - Develop competence of the companies through self-serve training material, facilitating academies and peer groups.
  • Guide & Advice - Support company leaders with go-to-market strategy and operations within the different areas of commercial strategy.
Visma e-conomic a/s
ALK
Gem
ALK

Procesoperatør, med lyst til at gøre en forskel for allergipatienter

Hørsholm

Er du engageret og omhyggelig? Interesserer du dig for produktion af API på større tekniske produktionsanlæg?

Jobbet som Procesoperatør i API Produktion er et afvekslende job, da vi håndterer mange forskellige enhedsoperationer såsom ekstraktion, filtrering, ultra-/dia filtrering mm. Du vil indgå i en afdeling bestående af kemikere, supportere og operatører, hvis funktion er oprensning af proteiner fra ekstrakter af naturlige råvarer fra husstøvmider og pollen til produktion af allergivacciner i tabletform til allergi patienter.

ALK
Bjarne Nielsen A/S

Energisk erhvervskonsulent i Nordsjælland

Birkerød, Hillerød og Hørsholm

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Har du erfaring med at sælge varebiler? Og vil du være med til at skabe det bedste og mest foretrukne erhvervscenter i Nordsjælland? Så har vi stillingen til dig!

Bjarne Nielsen A/S
Rosendahl Design Group A/S

Økonomiassistent til dansk multibrand designhus

Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i en anerkendt designvirksomhed, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger i økonomiafdelingen, holder styr på de administrative opgaver?

Dine primære opgaver:

  • Bogføring af datterselskaber
  • Håndtering af rejseafregninger og firmabiler
  • Håndtering af systemet for elektronisk godkendelse af leverandørfakturaer
Rosendahl Design Group A/S
Coor Service Management A/S

Kok til vores FOOD By Coor-kantine hos VELUX i Hørsholm

Hørsholm

Er du en kreativ kok og vil bidrage til en bæredygtig hverdag?

Du må meget gerne være en mad-nørd ligesom os. Om du tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på kalven, så er det altid med kreativitet og reduktion af madspild i fokus.

Du kan ofte sætte dit eget præg på retterne og opdage dine styrker og kreativitet, kombineret med bæredygtige råvarer.

Coor Service Management A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Gubra A/S

Principal Scientist with drug substance knowledge for development projects

Hørsholm

Gubra is looking for an experienced Principal Scientist with CMC project manager skills, preferably combined with strong drug substance knowledge to fill a newly established position in our growing drug development department.

As our new colleague, you will primarily focus on establishing and driving collaborations with CDMOs, supporting one or more clinical trials with API peptide manufacture and drive the delivery of accompanying documentation.

XO CARE A/S

Montør til produktion af tandlægeudstyr

Hørsholm

Du bliver en del af Produktionsafdelingen, og dine nøgleopgaver vil være montage og test af forskellige typer mekaniske delsamlinger samt deltage i ”final test & inspection”. Derudover vil du stå for løbende kvalitetsinspektion af diverse mekaniske dele, samt færdigmelding af produktionsordrer.

Der vil naturligvis være fuld oplæring i alle interne processer, der er relevant for de opgaver, du skal udføre.

XO CARE A/S
XO CARE A/S

Lager- og logistikmedarbejder

Hørsholm

Vi er på udkig efter en ny kollega til vores team af 4 medarbejdere, der varetager forsendelser og logistikopgaver på vores lager, og som kan hjælpe os med at udføre de daglige opgaver på lageret – herunder varemodtagelse, pluk af produktionsordrer, intern transport samt varetagelse af daglige forsendelser og øvrige transportopgaver.

Du vil i vores lagerafdeling indgå i en uformel organisation, hvor du sammen med vores team af 4 lagermedarbejdere – og i samspil også med vores kundeservice- og produktionsafdeling – medvirker til at opnå højest mulige resultater for kundetilfredshed.

XO CARE A/S
Jobindex søger for RAW IT
Gem
Jobindex

AV-Montør søges til virksomhed i vækst

Hørsholm

Elsker du at rode med teknik, og vil du arbejde med TV, lyd og streaming for vores mange kunder samt bringe vores service til det næste niveau?

Som AV-montør får du primært ansvar for montering, installation, opsætning og vedligehold af forskelligt AV-udstyr for vores kunder.

Der er flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling med AV-løsninger, TV-løsninger og TV-montering samt -installation. Men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du bare har hænder og hoved godt skruet på og lyst til at lære ny teknologi – vi skal nok sørge for grundig oplæring i alle fagets discipliner.

Interesseret?

Jobindex
Bjarne Nielsen A/S

Erfarent værksted i Hørsholm søger dygtig tekniker/automekaniker

Hørsholm

Til vores værksted i Hørsholm søger vi en ny kollega til at indgå i vores erfarne mekanikerteam. Vi er autoriseret Ford-værksted, og alle vores mekanikere har derfor mange års erfaring med Ford.

Som mekaniker på værkstedet i Hørsholm bliver du en del af et velfungerende performanceteam, der er sammentømret og næsten betragtes som en familie.

Bjarne Nielsen A/S
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

ALK
Gem
ALK

Equipment Professional - Kemiker til Drug Substance Production

Hørsholm

Er du motiveret af kvalificering og support af driftsudstyr? Har du lyst til at gøre en forskel for allergipatienter verden over?

Vi søger dig, der har mod på en spændende hverdag med fokus på vores produktionsudstyr, og dine opgaver relaterer sig til både den daglige drift samt projekter. Sammen med 9 andre kollegaer bidrager du til support af driftsudstyr, implementering af nyt udstyr samt håndtering af kvalitetsopgaver.

ALK
ALK
Gem
ALK

Facility Coordinator til byggeprojekter og administrative opgaver

Hørsholm

Har du erfaring med koordinering af byggeprojekter og administrative opgaver? Brænder du for at gøre en forskel? Er du erfaren og struktureret med ambitioner om at koordinere velgennemførte byggeprojekter?

Som Facility Coordinator vil du varetage og drive spændende og innovative byggeprojekter samt flere administrative opgaver indenfor FM. FM består af 3 områder herunder; reception, kantine og Facility.

ALK
Gem
Evida

Technical Specialist Lead Operation, Maintenance & Digitalization - build up infrastructure on CO2

Hørsholm

Se video om Evida som arbejdspladsDenmark's energy system is facing a major transformation. A transformation where hydrogen, CO2 and biogas will play key roles in the success of the green transition.

As a Technical Specialist Lead O&M and Digitalization, you will be responsible for overseeing and coordinating the delivery of technical projects within our CO2 program. The main target of the role is to deliver to operation an asset and supporting digital solutions that meets the functional specification.

Evida

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV