Grænseoverskridende adfærd

Jobindex følger tæt jobglæden i Danmark – med analyser, jobglædekonferencer, lanceringen af evalueringer og meget meget mere. En undersøgelse fra Jobindex viser, at 84 % af os har oplevet grænseoverskridende adfærd fra vores chef. Er du en af dem, der kommer til at overskride grænser i dit forsøg på at udøve dit lederskab? Så stop. Ifølge kommunikations- og ledelsesrådgiver Vibeke Hartkorn er det at udvikle tillid løsningen.

5 råd: Sådan undgår du at blive en chef, der går over grænsen

En undersøgelse fra Jobindex viser, at 84 % har oplevet grænseoverskridende adfærd fra deres chef. Er du en af dem, der kommer til at overskride grænser i dit forsøg på at udøve dit lederskab? Så stop. At udvikle tillid er løsningen, ifølge kommunikations- og ledelsesrådgiver Vibeke Hartkorn.

Ønsker du mere jobglæde i dit team? Sæt stemningen med disse 6 råd

God ledelse, en god stemning og en god relation mellem leder og medarbejder er vejen til mere jobglæde, siger kommunikations- og ledelsesrådgiver Vibeke Hartkorn. Her giver hun 6 gode råd til at skabe mere jobglæde i dit team.

Har du fået overskrevet dine grænser?

Det kan være fatalt for jobglæden, hvis du oplever, at en kollega eller din leder overskrider dine personlige grænser. Men du har ret til at sige fra, hvis noget føles ubehageligt.