Teamledere til Familieafdelingen og tværprofessionelt team
Gladsaxe Kommune har brug for dig, der kan lede på myndighedsområdet og i et tværprofessionelt samarbejde, hvor vi sammen finder nye veje til løsninger for børn og familier i udsatte positioner.
Vi tror, du leder efter et job, hvor der er plads til at skabe nytænkende løsninger for sårbare børn, unge og familier. Et job hvor den ledelse, du skal bidrage til, er et fælles anliggende. Og hvor dine gode evner til at bygge broer mellem institutioner og professioner kan komme i spil. De muligheder finder du her.
I Familieafdelingen på rådhuset skal du lede børne- og ungerådgivere, når de varetager klassiske myndighedsopgaver i Familieafdelingen. Du arbejder tre dage om ugen på Rådhuset. Der er lige nu cirka 70 børne- og ungerådgivere fordelt på fem teamledere. Du bliver leder for et af disse teams, og koordinerer og samarbejder med de fire andre teamledere i Familieafdelingen.
Teamleder 1
- Team af børne- og ungerådgivere på 3 skoler
- Team af forebyggelseskonsulenter
Teamleder 2
- Team af børne- og ungerådgivere på 4 skoler
- Sikkerhedsplansteam
I et distrikt skal du, to dage om ugen, stå i spidsen for et tværprofessionelt team, som samarbejder om at finde løsninger, der med en tidlig indsats sikrer sårbare børns trivsel og fortsatte tilknytning til de almene fællesskaber på tværs af dagtilbud, skole og familie. Det gør I gennem såvel forebyggelse som behandling. Vi kalder det ”Deltagelsesmuligheder for alle.”
Derfor skal du søge jobbet
- Du får mulighed for være både monofaglig og tværprofessionel i din ledelsesopgave og være en del af flere frugtbare ledelsesfællesskaber.
- Du får lov til at udføre dit arbejde så tæt på barnets hverdagsliv som muligt.
- Du får mulighed for at udfolde din faglige kreativitet, da du ikke er bundet af bestemte former for indsatser.
- Du vil opleve reel tværprofessionel opgaveløsning.
- Du træder ind i en organisation, der arbejder med en fælles meta-metode, nemlig FIT (Feedback Informed Treatment). Vi arbejder systematisk med FIT, så vi sikrer, at vores indsatser gør en positiv forskel for børn og familier.
- Du får en leder, der er tilgængelig og giver dig plads, og som insisterer på FIT og på barnets perspektiv. Du kan forvente en leder, som tror på dig. Og som nogle gange skal ”sove på det” når der ikke er svar på rede hånd.
- Her er plads til frustration - det vi vil, er ikke altid let – men feedback-kulturen rækker også ind i vores egen ledelses-og samarbejdskultur.
Din baggrund og dine styrker
- Du har en solid faglig baggrund inden for myndighed.
Du har indgående kendskab til lovgivning og praksis inden for rammerne af Barnets Lov. Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftlig, og er en sparringspartner, der kan bygge tilsvarende kompetencer op hos andre - Du kan tænke og handle kreativt.
Du har overskud og en ballast, der gør dig i stand til at få teamet til at tænke og handle selvstændigt og kreativt. Du har modet til at igangsætte tiltag, som måske ikke er prøvet før, fx for at få børn med langvarigt fravær tilbage i fællesskabet. Vi søger dig, der er vant til at gribe muligheden for at sætte nytænkende præg på opgaveløsningen, fx ved at benytte og udvikle deltagelsesformer. - Du er garant for dokumentation, systematik og overblik.
For dig er nytænkning og systematik er ikke hinandens modsætninger. Du kan formidle og præge rammer og metoder, og medarbejderne oplever at blive støttet i at udfolde sig i deres opgaver. Du kan sikre skarp dokumentation af indsatserne og understøtte at dokumentationen bliver formidlet relevant, fordi det er en hjørnesten i forandringsarbejdet. Du kan formidle erfaringer fra prøvehandlinger, også når det ikke er gået som ønsket. - Du må meget gerne have ledelseserfaring.
Ledelseserfaringen handler både om de klassiske ledelsesopgaver og om at lede i fællesskaber på tværs af organisatoriske og faglige grænser. Du kan lede sammen med fx ledere fra dagtilbud, skoler, PPR, udførere og kan insistere på ledelses-samarbejde på en måde, der knytter jer sammen. Det ledelsesmæssige samarbejde er et afgørende fundament for, at de voksne, som er tættest på børnene, kan finde løsninger sammen – uanset disse fagpersoners faglige afsæt.
Du bliver en del af en spændende udvikling
Vi prøver som organisation noget nyt af og du vil opleve, at vi, i de kommende år, tilpasser organiseringen af ”Deltagelsesmuligheder for Alle”. Når du træder ind ad døren som teamleder, skal du lede opgaveløsningen i et tværprofessionelt team der har til huse på hhv. Enghavegård Skole eller Vadgård Skole. Du bliver formelt personaleleder for socialrådgiverne i dit eget distrikt mens medarbejdere fra PPR, familiebehandling og udfører-enheder har personaleledere med disse faglige baggrunde. Lisa Romlund, som er leder af Familieafdelingen, er din leder i begge roller. Med andre ord en lederstilling med mange facetter, som vi også lønmæssigt honorerer.
Ansættelsesforløbet
Vi har hele to stillinger ledig som teamleder, som vi gerne vil have besat 1. august 2025.
Hvis du har en kollega, der også synes, det her job lyder spændende, så har I her mulighed for at fortsætte samarbejdet. Bare husk at skrive det i ansøgningen, så vi er opmærksomme på det. Og fortæl gerne om det, I sætter pris på ved jeres nuværende samarbejde.
Yderligere oplysninger
Vi er i gang med noget, der ikke er helt traditionelt. Og derfor vil vi også meget gerne i dialog med dig, hvis du bare er lidt interesseret. Du må næsten have spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe blot for en uformel snak. Kontakt Lisa Romlund på mail soflrn@gladsaxe.dk eller telefon 21 30 87 45. Lisa er lettest at fange på hverdage kl. 7.30-8.30 eller tirsdag-fredag efter kl. 17.00.
Frist
Vi skal bede om din ansøgning senest søndag 15. juni og holder samtaler fredag 20. juni og mandag 23. juni.
Du tiltræder efter sommerferien 2025.
I din ansøgning må du gerne specifikt komme ind på, hvad du bringer ind i jobbet i forhold til de fire kompetencer, der er beskrevet i afsnittet ”Din baggrund og dine styrker”. Det vil vi glæde os til at læse om.
Her kan du fodre din nysgerrighed yderligere
- Gladsaxe Kommunes hjemmeside om Deltagelsesmuligheder for alle
- Hvad er ”Deltagelsesmuligheder for alle”?
- TPT-møder på Enghavegård Skole
- Tværprofessionel sparring på Enghavegård Skole
I Gladsaxe tager vi udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes behov og trivsel i alt, hvad vi gør. Bæredygtig velfærd og udvikling er en mærkesag for os og vi arbejder for både social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Med FN’s verdensmål som ramme ser vi en bæredygtig fremtid som noget, vi skaber sammen – med borgere, virksomheder, foreninger og lokalsamfundet. Du kan læse mere om vores mål i Gladsaxestrategien.
Ingen ansatte i Gladsaxe Kommune må ryge eller bruge tobaksrelaterede produkter i arbejdstiden, som for eksempel snus og vapes.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex