
Kostfaglig - ernæringsassistent, kok eller cater - Ildsjæl, der brænder for maden og måltidet
Arbejdssted: Børnehuset Ved Åen, Engstien 5, 6000 Kolding
Arbejdstid: 30- 37 timer pr. uge
Ansættelsestidspunkt: 1. august 2025
Åbningstid: kl. 6.45-16:45
Ansøgningsfrist: 12. juni 2025.
Børnehuset Ved Åen består af en vuggestue med 90 børn og en børnehave med 110 børn placeret i en skøn gammel bygning i Kolding midtby. Den centrale beliggenhed gør det muligt, at benytte naturen omkring Kolding Ådal og kulturinstitutionerne i byen. Børnegruppen i institutionen er mangfoldig og afspejler alle samfundsgrupper.
Køkkenteamet i Børnehuset ved Åen Kolding søger en dygtig ernæringsassistent eller lign. med stor faglighed og interesse for maden og måltidet til børn i vuggestue og børnehave. Du får mulighed for, sammen med køkkenteamet på 5 medarbejdere, at fortsætte den igangværende rejse i den bæredygtige retning.
I Børnehuset har vi et køkken med høje standarder for maden der tilberedes, vi ligger stor vægt på økologi, kvalitet og smag, samt følger vi anbefalingerne fra Fødevarestyrelsen til målgruppen. Udover arbejdet i poduktionskøkken, er der forskellige praktiske opgaver i huset, som varetages af køkkenpersonalet.
Køkkenet tilbereder mad til alle vuggestue/børnehave børn, ordningen i Børnehuset ved Åen er forældre betalt, og har været del af Børnehuset siden 2011. Maden og måltidet er højt pædagogisk prioriteret i Børnehuset, og udover tiden i og omkring måltidet, inddrages maden i pædagogiske projektuger, som maddage og båldage, hvor køkkenteamet har en aktiv rolle.
Vi søger derfor en kost faglig der:
- Er faglært, fleksibel, stabil, engageret, ansvarlig.
- Er god til at indgå i et team og en god kollega.
- Er god til at samarbejde i teamet og på tværs af faggrænser.
- Er desuden god til at arbejde selvstændigt.
- Kan arbejde med og anerkender økologi samt bæredygtighed.
- Har erfaring med alle opgaverne i et poduktionskøkken.
- Har god kendskab til råvarernes egenskaber og sætter pris på kvalitet.
- Kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket i perioder med fart på.
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Køkkenleder Mette Sandvei Kjær på telefon 21 66 55 13
Leder Gitte Vesterskov Sørensen på telefon 20 12 79 60
Samtaler forventes at forgå den 17. juni 2025 fra kl. 12.00