53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kolding KommuneEr du lederen, der får følgeskab, så har vi verdens bedste plejehjemsleder job til dig

Kolding Kommune

Er du lederen, der kan stå i spidsen for at skabe selvværd og sammenhæng for beboere både i hverdagen, men også mens vi sammen laver stolegymnastik, stoledans, ribbegolf og meget meget mere? Brænder du for kompetenceudvikling og for at sikre et god miljø at leve, bo og arbejde i?

Hvis JA, så står vi klar med verdens bedste lederjob med masser af kompetente medarbejdere og skønne plejehjembeboere, hvor frihed under ansvar og sund fornuft med afsæt i Borgerens Centrum, sætter rammen for dig som leder.

Du er en synlig, erfaren og nærværende leder, der tør sætte dig selv i spil og gå forrest med energi, entusiasme og organisatorisk tæft. Du er uddannet sygeplejerske, gerne med erfaring fra ældreområdet, måske har du en lederuddannelse eller lyst til at tage en.

Kolding KommuneCenterleder til at udvikle en ny, ambitiøs retning for nyetableret Center for Bostøtte og Væresteder

Kolding Kommune

Vil du være med til at opbygge et nyt fagcenter, hvor du samler ledere og medarbejdere om en ny og ambitiøs fælles retning for vores bostøtte og væresteder?

Er du drevet af at udvikle den bedst mulige støtte til borgere i eget hjem, så de kan leve gode og aktive liv, hvor de oplever at være en del af meningsfulde fællesskaber med andre?

Du bliver en del af en ny centerledergruppe og et ledelsesfagligt fællesskab, hvor I sammen med voksenchefen skal sætte den strategiske retning for Voksenområdet i Kolding Kommune. Du får direkte reference til Voksenchefen, sparring i din ledelsesfaglighed og gode muligheder for at udvikle dig som leder.

Som leder i vores organisation vil du opleve, at der er stor tillid til dig og god opbakning oppefra. Vi vægter arbejdsmiljø højt, og hos os gælder work-life balance også for ledere.

Gem
Kolding KommuneAktivitetskonsulent, der brænder for at gøre en forskel for seniorerne gennem frivillige initiativer

Kolding Kommune

Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen i Kolding Kommune søger en aktivitetskonsulent, der brænder for at understøtte meningsfulde fællesskaber, sociale miljøer og aktiviteter for seniorer gennem blandt andet de 20 frivillige brugerråd.

Vi leder efter en aktivitetskonsulent, der går foran med en relationsbaseret tilgang til frivillige og borgere. En konsulent der understøtter og ideudvikler med de frivillige, men som ikke tager over på opgaven.

I starten vil du blive tilknyttet et aktivitetshus, som netop er renoveret. Huset skal åbnes op for seniorer, og der skal iværksættes aktiviteter samt nytænkes i forhold til at inddrage det omliggende samfund mest muligt. Opgaven kalder på organisering, koordinering, ledelse af de frivillige, at skabe grobund for en god samarbejdskultur på tværs af frivillige grupper/seniorer.

Kolding KommuneEntrepriseleder inden for gravetilladelser og naturområdet (barselsvikariat)

Kolding Kommune

Som entrepriseleder i Kolding Kommunes Entreprenørafdeling med ansvaret for afdelingerne Fælles Drift og Gravetilladelser, vil du få ansvaret for behandlingen af graveansøgninger og rådighedsansøgninger på kommunens arealer. Du skal arbejde tæt sammen med vores tilsynsførende i marken, som du også skal assistere i spidbelastningsperioder. Du har også ansvaret for vedligehold af eksisterende skilte og færdselstavler, samt salg af kommercielle skilte og firmaskilte.

Derudover har du ansvaret for entrepriserne inden for vandløbsvedligehold, bekæmpelse af kæmpebjørneklo og pileurt samt disses økonomi.

Du vil være leder for tre medarbejdere + de medarbejdere som hjælper på dine entrepriser løbende i sæsonen.

Funktioner:

  • Behandling af gravetilladelser og rådighedstilladelser
  • Tilsyn med eksterne graveaktører
  • Behandling af diverse skilteopgaver bl.a. kommercielle skilte
Kolding KommuneSkoleleder til Fynslund Skole og Børnehus – en velfungerende og traditionsrig landsbyordning

Kolding Kommune, Jordrup

Fynslund Skole og Børnehus står over for et generationsskifte, da skolelederen går på pension. Den nye skoleleder får en spændende mulighed for at stå i spidsen for en landsbyordning, hvor der er både stabilitet, traditioner, visioner og faglighed i tæt parløb med et aktivt og engageret lokalsamfund og forvaltning.

Fynslund Skole og Børnehus er landsbyordning med ca. 180 børn i vuggestue, børnehave, sfo og skole fra 0.-6. kl, der er beliggende i Kolding Kommunes nordvestlige hjørne. Et lille lokalsamfund med et stort opland.

Vi prioriterer at skabe stærke børnefællesskaber, da de for os er et vigtigt element i børnenes trivsel og sociale dannelse. Vi gør meget ud af at arbejde tværfagligt med de 0-13-årige, samtidig vægter vi at lade barnets historie bevæge og udvikle sig.

Kolding KommuneLokalplanlægger (tidsbegrænset 3 år)

Kolding Kommune

Kolding Kommune er inde i en spændende udvikling med store visioner for udvikling af de fysiske rammer. Vi arbejder med omdannelse- og udviklingsprojekter i Kolding by, hvor vi har fokus på et unikt campusmiljø, omdannelse og fortætning, herunder bl.a. en ny bydel Kolding Å.

Vi kan tilbyde en 3-årig stilling som lokalplanlægger i et fagligt stærkt miljø, hvor der produceres mange lokalplaner. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

Dit primære arbejdsområde bliver lokalplanlægning i aktivt samarbejde med kollegaer, bygherrer og andre interessenter. Men du kan forvente at få fingrene ind i mange af de forskellige store og små opgaver, der løses i afdelingen.

Kolding KommunePlejehjemsleder til Kirsebærhaven - der evner at se det hele menneske og arbejde med relationer, der gør en forskel

Kolding Kommune

Er du lederen, der kan stå i spidsen for at skabe selvværd og sammenhæng for beboere og deres pårørende på Plejehjemmet Kirsebærhaven? Brænder du for at udvikle medarbejdernes kompetencer og sikre et god og naturligt miljø at leve, bo og arbejde i?

Du skal sammen med dine to gruppeledere danne ledelsesteamet for +70 medarbejdere, bestående af SSH/SSA´er, to sygeplejersker, en aktivitetsmedarbejder og en vagttilrettelægger.

Du kan både tage og delegere ansvar, samt involvere medarbejdergruppen i at skabe høj faglighed, arbejde ud fra den personcentret tilgang, og være medskaber af en kultur, hvor målet er at plejehjems beboere og medarbejdere stor trives.

Kolding KommuneViceskoleleder til Kongsbjergskolen, der kan skabe sammenhæng mellem drift, udvikling og læring

Kolding Kommune

”Kongsbjergskolen vil være blandt de bedste i landet til at sikre elevernes udvikling fagligt og socialt, så de bliver kompetente verdensborgere.”

Vi søger en teamorienteret og inspirerende viceskoleleder med et børnesyn, som siger, at børn gør det bedste, de kan. Vores nye viceskoleleder motiveres af at skabe sammenhæng mellem drift, udvikling og læring, og fastholder samtidig fokus på kerneopgaven gennem en god struktur i de administrative dele af skolens drift. Der skal være overblik, helhedssyn og fokus på de vigtige detaljer.

Som en del af ledelsesteamet på tre vil du være med til at varetage den strategiske ledelse og den forsatte udvikling af skolen. Vi søger en viceskoleleder, der sammen med ledelsesteamet og i tæt samarbejde med medarbejderne vil være med til at sætte retning for en fantastisk skole med et godt fagligt læringsmiljø og en unik kultur.

Gem
Havevært, tidsbegrænset stilling i 2 år
Arbejdssted: Geografisk Have, Chr. 4.
Den Geografiske Have, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagogmedhjælper til Børnehuset Søbo
En spændende og udfordrende hverdag, med mulighed for personlig og faglig udvikling.
Børnehuset Søbo, Vamdrup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Dagplejer Sdr. Vang/Bakke
Vi mangler en dagplejer i Sdr.
Dagplejen, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Birkebo Plejehjem i Christiansfeld søger SSA eller SSH til fast aftenvagt på 30 timer fra 1. december 2021
Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har en demenssygdom?
Plejehjemmet Birkebo, Christiansfeld
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Virksomhed i Kolding søger lagermedarbejder, gerne med malings erfaring
Rekrutteringsservice, Virksomhedskontakten, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagogvikar
Vi søger en pædagog til et 25 timers vikariat, der omfatter både SFO samt understøttende undervisning i en 2. klasse i skoledelen.
Sjølund-Hejls Skole, Sjølund
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Planlægger/disponent til kørselskontoret
Vi søger en dygtig medarbejder, til vores kørselskontor på Prangervej 7, 7000 Fredericia.
Trekantbrand, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog til Bo- og støttetilbud Centervej
Vi søger dig der er uddannet pædagog og ligesom os brænder for arbejdet med mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.
Bo- og Støttetilbud Handicap - Centervej, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Dagplejer til Gæstehuset Dyrehaven
Vi mangler en dagplejer på 32 timer til ansættelse snarest muligt eller senest 1/12.2021 til dagplejens gæstehus beliggende på Dyrehavevej 108, 6000 Kolding.
Dagplejen, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Hjemmehjælpen City søger SSH´er til dag og aftenvagt
Ansættelsestidspunkt efter aftale.
Hjemmehjælpen City, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Planlægger til hjemmehjælpen i City
Evner du at arbejde struktureret og har du flair for IT?
Hjemmehjælpen City, Kolding
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pædagog til vuggestue
Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".
Midtbyens Børnehus - børnehaven, Kolding
Jobcenter
Indrykket: