Gode råd om jobsøgning


Gode råd om jobsøgning

På denne side har vi samlet relevant materiale omhandlende, hvordan du optimerer din jobsøgning. Få viden om, hvad et godt CV bør indeholde, hvordan du laver en ansøgning, der virker - og få gode råd til, hvordan du kan mestre jobsamtalen. Endeligt kan du få tips til strategier, der kan hjælpe dig til at positionere dig selv, så du generelt styrker dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Optimer din jobansøgning

Vil du søge en stilling uopfordret, kan du læse Tips til at sende uopfordrede ansøgninger samt artiklen Uopfordrede ansøgninger til små firmaer

Prøv Jobindex' ansøgningsmaskine. Her får du hjælp til at skrive en jobansøgning ved at vælge forskellige tekstbidder. Bagefter skal du justere ansøgningen, så den passer til det job, du søger.

Gratis online-kursus

ANNAWAY er et gratis online-forløb for jobsøgere. Her får du de redskaber og øvelser, du skal bruge for at kunne trænge igennem til virksomheder og beslutningstagere. Det gør dig i stand til at skabe eller finde det job, du brænder for. Start forløbet i dag, og oplev hvordan du med et professionelt forløb kan skabe dit næste job.

Optimer dit CV

Lav et overskueligt CV

Udarbejdelsen af dit CV kan være altafgørende for dit kandidatur til din næste stilling. I en ansøgning vil dit CV typisk være det første arbejdsgiveren læser, og CV'et vurderes ofte på ca. 1 minut. Et CV fylder typisk mellem 1 - 4 A4-sider.

Det typiske CV er struktureret omvendt kronologisk, hvilket betyder, at man opremser sine seneste erhvervserfaringer og uddannelser først. Se et eksempel på CV.

Målret dit CV

Mange kandidater har et generelt CV, som de vedlægger flere forskellige typer af job. Du kan med fordel fremhæve forskellige erfaringer fra tidligere job afhængig af, hvilken stilling du søger. Søger virksomheden en udadvendt og opsøgende person kan du med fordel lægge vægt på den kundekontakt, som du med succes har haft i tidligere stillinger. Hvis virksomheden søger en struktureret administrator kan du med fordel lægge vægt på alle kontrakterne og det store antal kunder, du holdt styr på.

Lad arbejdsgiverne finde dig

Flere af Jobindex’ kunder bruger Jobindex’ CV-database til at finde kvalificeret arbejdskraft. Andre kunder beder Jobindex om at finde de bedste kandidater for dem. Derfor opfordrer vi dig til at oprette dit CV i Jobindex’ CV-database. Det er gratis og tager ca. 5 minutter. Opret dit CV

Lær at mestre jobsamtalen

Studerende, nyuddannet, elev eller graduate

Andre tips til din jobsøgning

Relevant video

Derfor skal du oprette dit CV hos Jobindex

Annonce: