Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Bekræft venligst tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig. Der kan gå nogle minutter, før du modtager den.

Tak for dine svar. Vi offentliggør resultaterne inden længe, så hold øje med siden.

Rekrut­tering er som aldrig før …

Meget er forandret på kort tid. Men med det rette fokus på rekrutteringsprocesser, tiltrækning af kandidater og HR i nøglerollen, er vejen til succes der stadig.

Danmark åbner op – det mærkes også på Jobindex

Selvom vi, med hensyn til besøgende, ikke er på niveau med sidste års maj måned, er der grund til optimisme fra kandidatmarkedet. Besøgstallet er vokset betydeligt den seneste måned – og antallet af nye CV’er og Jobagenter slår nu tallene fra sidste år på samme tid. For dig betyder det, at holder du dine rekrutteringer aktive, har du rigtig gode forudsætninger for at få opmærksomhed hos de ønskede kandidater – og tiltrække de bedste til samtale. En search i vores CV-database er den optimale start.

HR & krisetiden

Vi har sat Christian Kurt Nielsen stævne, hvor han, med baggrund i sine mange år hos blandt andet Mercuri Urval, giver sit bud på HRs rolle lige nu. Tag et kig og bliv inspireret.

# 1 – Krisen og rekruttering

# 2 – Krisen og employer branding

# 3 – Krisen, onboarding og kommunikation

Gratis webinar – Få de bedste tips til at skrive knivskarpe jobannoncer

Vil du gerne have mere ud af din jobannoncering? Og ramme de rigtige kandidater spot on i forhold til deres præferencer? Her har du en unik mulighed for at dygtiggøre dig og få den nyeste viden om, hvordan du skriver jobannoncer, der virker. Det ved vi nemlig!

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Coronakrisen påvirker: Giv kandidaterne løbende information

Jobindex har i maj 2020 gennemført en undersøgelse blandt 1.845 kandidater. Hele 81 % svarer, at de ønsker en informationsmail om processen undervejs for at gøre ventetiden kortere. Behovet hos kandidaterne for mere information undervejs er steget markant (68 % i 2018) som følge af usikkerheden omkring krisetiden. Tag vare på kandidatrejsen og efterlad et stærkt indtryk – tilbyd information og respons hurtigt. Krisen har også gjort virksomheder usikre på, om rekrutteringerne skulle fortsætte. Men hvordan ser det ud hos dig – tag vores poll herunder.

Quick poll

Har du sat dine rekrutteringer på hold på grund af krisen?
Hvis du har sat dine rekrutteringer på hold, forventer du at genoptage rekrutteringerne i takt med genåbningen af samfundet?
Hvordan forventer du dit behov for rekruttering for hele 2020 samlet set i forhold til sidste år?

De rette kandidater

Vores rekrutteringsproces får dig helt i mål – optimeret gennem digitale indsatser uden fysiske møder. Få selv gavn af den, se her.

Kundecases

Se, hvilken værdi vores kunder får ud af samarbejdet med Jobindex i annonceringen, rekrutteringen og employer brandingen.

Dansk Jobindex

Se seneste her: Indikator for antallet af jobannoncer i Danmark, der udarbejdes i samarbejde mellem Børsen og Jobindex.

Få nyhedsbrevet med tips og inspiration til HR og ansættende ledere

Ja tak, jeg vil gerne holde mig opdateret indenfor tiltrækning, rekruttering, employer branding og arbejdsmarkedet. Cirka en gang om måneden vil jeg modtage info, fakta, analyser og baggrundsartikler om ovenstående emner. Læs hele samtykkeerklæringen her.