kvikI 29 år har Kvik leveret dansk design til lave priser. Kvik revolutionerede køkkenbranchen med innovativt design, hurtig levering og overraskende lave priser. Det koncept fastholder og udvikler vi til stadighed, så vi kan levere designkøkkener til meget lave priser.


BRYDER MED VANETÆNKNINGEN

Nytænkning hos Kvik har gennem tiderne ført til introduktion af en lang række innovative tanker, der har inspireret mange kunder – og kollegaer. For Kvik har altid udfordret vanetænkning. For eksempel i måden vi sælger køkkener på og i vores idéer om indretning og funktionalitet.

Således køber vi stort ind hos vores leverandører. Det betyder, at vi altid har de mest populære og eftertragtede varer på lager. Derfor kan vi levere hurtigt, i den bedste kvalitet – og lige efter kundernes drømme og ønsker. Vores fokuserede sortiment er en af grundene til, at Kvik leverer det nyeste design til så lave priser.


DEL AF EN STOR KONCERN

Kvik er en del af den svenske koncern Ballingslöv Int. AB, der i Danmark også ejer Multiform, JKE Design, bordpladevirksomheden DFI-Geisler samt garderobeproducenten 3BO. Koncernen er en af de førende indenfor køkken og bad i Skandinavien og Storbritannien.

Kvik afsætter køkkener, bad og garderober via franchise. Der er p.t. 124 butikker i Danmark, Færøerne, Sverige, Norge, Finland, Holland, Belgien, Spanien og Thailand og snart også i Frankrig.