Eksportjob for virksomheder

Ønsker I at få endnu mere succes med eksport? Mangler I specialister inden for eksport, kultur og sprog?

Det er nu blevet nemmere for virksomheder at søge efter højtuddannede med specialviden om lande og kulturer i vores nye CV-database.

I Danmark er der mange højtuddannede med specialviden om lande og kulturer, som enten er nydanskere eller som er uddannet inden for kultur og sprog. De kan via deres viden hjælpe jer på nye vækstmarkeder og øge eksporten. Vi gør det nemt for jer at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, I gerne vil eksportere til.

Søg i Nydansker CV-databasen

Nydansker CV-databasen indeholder CV'er for folk med anden etnisk baggrund.

Gå på opdagelse i Jobindex’ CV-database og find selv den kandidat, der matcher dit behov for en ny medarbejder.

Guide, tips og inspiration

Vil du øge din virksomheds eksport? Vi har samlet relevant viden og information:

  • Nyheder, analyser og rapporter om eksportmarkeder
  • Viden om handelsbarrierer
  • Sektorer, hvor der er potentiale for dansk eksport

Samarbejde om innovation og mangfoldighed

Foreningen Lige Adgang tilbyder gratis rådgivning til virksomheder omkring, hvordan mangfoldighed og integration af nydanskere kan styrkes på arbejdspladsen.

Er du interesseret, så kontakt direktør Muneeza Rosendahl på mr@ligeadgang.dk.

Eksport- og Vækstkonference 2013

Onsdag den 21. august 2013 afholdt Jobindex eksport- og vækstkonference i Udenrigsministeriet. Her blev der sat fokus på eksport og vækst, og vi introducerede vores nye CV- og jobdatabase, eksportjob.dk. Du kan se eller gense oplæggene her:

Kaare Danielsen, direktør i Jobindex, præsenterer eksportjob.dk som eksportens nye dating-site, der matcher nydanskere med virksomheder, som ønsker at øge deres eksport.

Lars Thuesen, direktør for Eksportrådet, fortæller hvorfor der er stor værdi i at parre eksportvirksomheder og nydanskere.

Raimundas Gaizutis fra Novum understreger, at udenlandske talenter er en vigtig ressource i Danmark

Multikulturelle Saxo Bank ved Cathrine Kier: 'It is frikadelle day' in Saxo Bank

Daintel har haft stor succes med at ansætte en brasilianer – det har åbnet døren til det brasilianske marked, fortæller Troels Bierman Mortensen, Chief Operations Officer i virksomheden.

Torben Møller Hansen fra Foreningen Nydansker fremlægger en nylig undersøgelse blandt 50 danske virksomheder med eksportaktiviteter.