Eksportjob

Ny jobdatabase kan skaffe flere nydanskere i arbejde

Jobindex har lavet en særlig job- og CV-database for eksportjob. Ideen med jobdatabasen er, at højtuddannede jobsøgende med specialviden om lande, kultur og sprog kan finde og søge job, hvor deres baggrund er en klar fordel.

Samtidig er det nemt for virksomheder at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, de gerne vil eksportere til og dermed øge eksporten. På den måde bygger vi bro mellem virksomheder og højtuddannede med specialviden om lande, kultur og sprog.

Virksomheder

  • Få gang i din virksomheds eksport!
  • Ansæt en specialist inden for eksport, kultur og sprog

Nydanskeres specialviden kan være nøglen til din virksomheds succes på eksportmarkedet. Vi gør det nemt for dig at finde medarbejdere, der har en særlig viden om de lande, din virksomhed ønsker at eksportere til.

Jobsøgere

  • Vil du arbejde med eksport?
  • Er du højtuddannet med indgående kendskab til lande, kultur og sprog?

Så har vi gjort det nemt for dig at finde job via vores eksportjob-database. Databasen gør det nemt at finde job, hvor din baggrund og specialviden er en fordel.

Din udenlandske medarbejder kan modtage gratis danskundervisning

Alle undersøgelser viser, at en hurtig og effektiv tilegnelse af basal danskkundskaber er en af de vigtigste faktorer for, at udenlandske arbejdstagere får succes med jobbet i Danmark.

Danskkundskaber og viden om dansk kultur og samfundsforholds sikrer, at den udenlandske arbejdstager får lettere ved at falde til at på arbejdspladsen og i det sociale liv i fritiden.

I Danmark har alle udlændinge et retskrav på at modtage gratis og målrettet undervisning i sprog, kultur og samfundsforhold i tre år efter ankomsten til landet ved et af landets sprogcentre. Nærmere oplysninger om tilbuddet fås ved dit nærmeste sprogcenter, se dedanskesprogcentre.dk.