Jobannonce


Aarstiderne
Aarstiderne.com søger en Senior Kategoriansvarlig/Produktudvikler

Aarstiderne, Humlebæk

Vi søger en dygtig og ambitiøs kollega til at udvikle og finde de mange nye økologiske produkter og råvarer, som skal indgå i fremtidens måltidskasser, vores webshop og give vores kunder de bedst tænkelige råvarer og madoplevelser.

Du får ansvar for opsøge nye leverandører og finde de helt rigtige komponenter til et mangfoldigt sortiment, der spænder fra den mest smagfulde olivenolie over det helt rette udvalg af mejeri til den helt rigtige kødudskæring og et væld af andre komponenter, som skaber det spændende måltidsunivers, vores kunder møder hver uge.

Vi skal have hundredvis af nye produkter på hylderne de kommende måneder og der er brug for dig, som har drive, trives med både udadvendte udviklingsopgaver og struktureret planlægning. Du har i dit virke samarbejde med en bred vifte af leverandører og alle afdelinger i Aarstiderne – særligt indkøb, kvalitet, pakkeri og opskriftsudvikling.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!