Jobannonce


People ExecutiveSpecialist, Payroll & HR- operations

People Executive søger for kunde

Nyoprettet stilling, IT-konsulentvirksomhed i rivende vækst Er din faglige metier hands-on HR-administration med alt hvad det indebærer? Kan du etablere en effektiv lønfunktion og samle trådene mellem løn, HR-administration, juridisk HR-support samt udvikling af dit team understøttet af procedurer, processer og systemer inden for dit område? Så er du den vi leder efter.

Det HR-administrative ansvarsområde flyttes fra HR til den nyligt tiltrådte CFO, som du referer til. I dag er lønfunktionen outsourcet, men i takt med virksomhedens vækst og dermed tiltagende kompleksitet ønsker man at etablere en stærk in-house lønfunktion. Samtidig ønsker man en øget professionalisering i den HR-administrative support til organisationen. Det hele bundet sammen i et effektivt og fremtidssikret systemlandskab, som i dag er fragmenteret og med en række manuelle håndteringer.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!