Jobannonce: Socialfaglige medarbejdere med skarp faglighed og højt ambitionsniveau søges til nyetableret særforanstaltning

Botilbudet LindholmSocialfaglige medarbejdere med skarp faglighed og højt ambitionsniveau søges til nyetableret særforanstaltning

Botilbudet Lindholm, Aalborg

Særforanstaltningen etableres som selvstændig projektorganisation under Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm og er et enkeltmandsprojekt for en kvinde i 30erne, der er diagnosticeret med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (borderline). Som det er gældende for borgere generelt i særforanstaltninger, er det også for denne borger sådan, at der er tale om komplekse problemstillinger og behov for intensiv støtte.

Med dette særlige arbejde vil du få mulighed for:

  • At bringe din faglighed i spil og ikke mindst hele tiden få den udviklet (både supervision og kompetenceudvikling prioriteres højt).
  • At være med til at skabe en professionel kultur med fagligt funderede værdier, hvor der sigtes klart mod, at den kvindelige borger ender ud med en høj grad af selvstændighed og en markant forbedret livskvalitet.

Andre relevante job