Jobannonce


Chr. Hansen A/SMaskinmester eller ingeniør til utility-support og drift

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Her har du chancen for at blive vores nye maskinmester/ingeniør, som er med til at styrke vores supportfunktion i vores vedligeholdelsesafdeling i Avedøre.

Chr. Hansen står over for nogle omfattende ombygninger og reinvesteringer i en række bygninger og anlæg hen over de kommende år. Kapaciteten på vores anlæg skal forøges, så vi har behov for en maskinmester/ingeniør, der kan styrke supportfunktionen. Ideelt set har du erfaring med store køle-/frost-anlæg.

Du vil blive en del af Utility and Building/Projects. Vores rolle er at yde support til afdelingen og sitet omkring vedligeholdelsesplaner/-strategier, afvigelser, ændringssager og installationskvalificering. Desuden supporterer vi vores vedligeholdssystem (API-PRO) og bidrager til projekter. Vi har endvidere driftsansvaret for de fleste utilityanlæg (køl, damp, HVAC m.fl.).

Chr. Hansen A/S

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!