Jobannonce


Fyns Almennyttige Boligselskab
Kunderådgiver

Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Vi søger en engageret og initiativrig kunderådgiver til vores dynamiske udlejningsteam i FABs kundeservice, som i alt tæller 14 medarbejdere og 2 elever.

Som kunderådgiver hos os får du en afvekslende hverdag med masser af kontakt til mennesker og vigtige opgaver i en moderne boligadministration, hvor ingen dage er ens.

Sammen med det øvrige udlejningsteam skal du lægge dig i selen for få lejet FABs mange forskellige boliger ud på en god måde - med blik for kundens behov. Din opgave bliver at rådgive, støtte og vejlede vores kunder gennem deres boligskifte og vores ventelister, så kunderne føler sig trygge og i gode hænder. Dit mål skal være at finde den bedste bolig til kunderne, hvad enten de er studerende, seniorer eller børnefamilier. I FAB tror vi, at en god bolig er vejen til et godt liv – og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at vejlede og hjælpe vores kunder.

Fyns Almennyttige Boligselskab

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!