Jobannonce


EDC Poul Erik BechUnderdirektør til Bolig (Midt- og Nordjylland)

EDC Poul Erik Bech

Vi søger en forretningsorienteret underdirektør til Midt- og Nordjylland, der i hverdagen skal være en motiverende sparringspartner for boligbutikkerne i området og være med til at skabe yderligere vækst.

Du bliver kontaktperson for boligbutikkerne i Midt- og Nordjylland og skal hjælpe og motivere dem til at nå deres mål. I hverdagen er du dels i en boligbutik nær din bopæl, hvor du har en fast arbejdsplads og dels ude i butikkerne, hvor du skal hjælpe med at identificere forbedringsmuligheder, sikre deling af ”best practice”, sparre med den lokale partner om indsatser, marketing, økonomi, personale mv.

For at få succes i en boligbutik skal man have det rette hold. Du skal derfor som underdirektør også hjælpe aktivt med at få sat holdet i de enkelte boligbutikker og være opsøgende i forhold til mulige kandidater i samarbejde med HR-afdelingen.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!