Jobannonce


LEGO HouseTeam Lead, Food & Beverage

LEGO House, Billund

LEGO® House er det eneste af sin slags i hele verden. Og nu får DU muligheden for at stå i spidsen for at levere verdensklasse madoplevelser i vores Restaurant- & Caféområde - som i lighed med resten af LEGO House er helt særligt.

Vores Food & Beverage-område er en oplevelse i sig selv. Her servicerer vi en kaffebar, to restauranter og et par mobile salgsenheder. Men. Vi er under forandring. Nu, med to års drift og erfaring i bagagen sætter vi F&B-klodserne sammen på nye og spændende måder.

Som Team Lead i F&B bliver du selvstændigt ansvarlig for ét af vores F&B-serviceområder med alt fra forretningsdrift til servicelevering. Du er nøglen til kvalitet, kreativitet og service - både for vores gæster og for LEGO House i sin helhed. En verdensklasse oplevelse kan kun blive leveret af højt motiverede medarbejdere, hvorfor arbejdsglæde, -trivsel og teammotivation er en afgørende del af rollen.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!