Jobannonce


Meneta Holding A/SIT- supporter

Meneta Holding A/S, Odense

Til at styrke vores IT-afdeling søges en engageret og dygtig IT-supporter. Har du erfaring med og interesse for IT-support, og har du lyst til at være en del af vores IT- team, der brænder for at sikre stabile og funktionelle IT-systemer, så har du muligheden for at få et alsidigt og spændende job som IT-supporter hos Meneta Holding A/S med mulighed for stor faglig udvikling.

Dit daglige arbejde vil primært bestå af daglig support af vores ca. 250 brugere, derudover vil dine primære arbejdsopgaver være L1 support via telefon og ServiceDesk (OTRS), håndtering af hardwareindkøb samt brugeradgange. Du vil stå for Software- og hardware-installationer inklusiv mobiltelefoner. Derudover vil du have ansvaret for håndtering af brugeradministration samt udarbejdelse af dokumentation. Desuden bliver du en del af at optimere arbejdsprocesserne i IT-afdelingen.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!