Jobannonce


Nord Advertising Digital ApSKan du skrive link-artikler og SEO-tekster, som fastholder læseren?

Nord Advertising Digital ApS, Viby J

Hos Nord Digital søger vi netop nu en dreven skribent med sans for det grafiske. Vores virksomhed er i rivende vækst, og derfor mangler vi en femte mand til vores dygtige team, som skal være ansvarlig for at skrive SEO-tekster, artikler og blogindlæg. Er du en passioneret og struktureret historiefortæller, som elsker at formidle gennem det skrevne sprog? Så er det dig, vi søger.

Nord Digital er et digitalt markedsføringsbureau i Aarhus, som hjælper små og store firmaer med digital markedsføring vha. SEO, Google Ads, SoMe og responsive hjemmesider. Vi elsker at levere gode resultater til vores kunder og har mere end 14 års erfaring inden for branchen. En vigtig del af processen er at udarbejde topprofessionelle og fængende tekster til kundernes digitale platforme – og det er her, du kommer ind i billedet.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!