Jobannonce


Novo Nordisk Fonden
Redaktør til udvikling af LIFE's undervisningsforløb

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Har du forståelse for sproglig formidling og udvikling i undervisningsøjemed? Vil være med til at sikre, at vores digitale læringsplatform gennem produktion af indhold og indbydende sprog anses som dynamisk, relevant og interessant af både elever og lærere? Så har vi en enestående jobmulighed til dig!

Vi søger en redaktør til at sikre, at vores digitale læringsplatform (MY:LIFE) gennem produktion af indhold og indbydende sprog anses som en dynamisk, relevant og interessant læringsplatform af både elever og lærere.

Du bliver en del af et hold af udviklingskonsulenter med forskellige baggrunde inden for STEM-undervisning. De arbejder sammen om at udvikle og implementere LIFE undervisningsforløb til grundskoler og ungdomsuddannelser. Vi opbygger organisationen, og samtidig er vi i fuld gang med udvikling af undervisningsforløbene.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!