Jobannonce


HTH
Erhvervskonsulent

HTH, Slagelse

HTH

Hos HTH Slagelse søger vi en erhvervskonsulent til vores erhvervsafdeling, som har erfaring fra branchen.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med kundeopfølgning, møder, tilbudsgivning, ordreopfølgning og gennemgang af økonomi. Du rådgiver og inspirerer kunderne om indretning af køkken, bad og garderobe, samt afdækker deres ønsker og behov. Du kommer til at skulle tegne skitser, præsentere løsninger, lave opmålinger, styre leverancer og koordinere montage. Derudover kommer du til at have mange opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du kan håndtere at have mange bolde i luften på samme tid.

Du vil bruge en del af din tid ved computeren, hvor du blandt andet udarbejder tilbud, laver tegninger og i det hele taget følger salget tæt. Derudover kommer du også til at afholde mange kundemøder for at sikre dig at alle kundernes ønsker til indretningen og funktionaliteten af deres nye hjem, bliver drøftet og imødekommet.

HTH

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!