Jobannonce


Aalborg Lufthavn
Salgsassistent til Duty Free

Aalborg Lufthavn, Nørresundby

Værdsætter du et godt salg samt ekstraordinær service? Har du passion for det, du laver og besidder du evnen til at overskue et bredt produktsortiment? Drømmer du om at blive en del af et stærkt team i Danmarks bedste lufthavn? Så er det måske dig, vi leder efter.

Aalborg Lufthavn

Vi søger en dygtig salgsassistent med ovenstående kvaliteter til Duty Free i Aalborg Lufthavn. Som salgsassistent er det din primære opgave at sikre, at vores gæster får en god kundeoplevelse, når de besøger vores Duty Free område.

Som salgsassistent skal du derfor være opsøgende og proaktiv i forhold til kunderne, så de får god vejledning og rådgivning.

Vi har et bredt produktsortiment, der bl.a. omfatter kosmetik, parfume, cremer, spiritus, tobak, smykker, slik, tasker, sko og tøj. Hele dette produktsortiment skal du i samarbejde med dine kolleger hjælpe kunderne med. Du bliver medansvarlig for, at salgsområdet altid er up to date og fremstår indbydende.

Aalborg Lufthavn

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!