Jobannonce


Testmanden ApS
Driftsleder - til grøn forsyningsselskab i vækst

Testmanden ApS søger for Middelfart Fjernvarme

Du er maskinmester eller fagligt udd. med teoretisk overbygning. Meget gerne med kendskab til fjernvarme-/kraftvarmeområdet.
Nu er du parat til at tage ledelsen af drift og vedligehold af alle produktions- og transmissionsanlæg på fjernvarmeværkerne i Middelfart, Nr. Aaby og Ejby.
Vi byder dig velkommen hos et grønt forsyningsselskab i kontinuert vækst og snarlig udflytning til nybyggede administrationslokaler i Middelfart.

Med din centrale rolle skal du sikre god ledelse og faglig support af produktionsteamet, samtidig med du går foran og deltager i driften samt vagtordning hver 6. uge.

Dit team har ansvar for driften af 5 varmecentraler, 5 pumpestationer, 2 vandværker samt bygningsvedligehold. Ydermere bidrager driftslederen som sparringpartner for driftschefen, med den strategiske udvikling af virksomheden og løbende udbygning af produktionsapparatet

Testmanden ApS

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!