Jobannonce


Mogens Daarbak A/S
BUSINESS DEVELOPERE

Mogens Daarbak A/S

– med handlekraft og god energi

Grundet stor vækst og fortsat potentiale søger vi stærke Business Developere til flere distrikter i Danmark. Som Business Developer hos Mogens Daarbak A/S er det dit job ved opsøgende indsats at sælge vores koncept til både eksisterende og nye kunder med afsæt i den fastlagte salgsstrategi. Business Developeren har specielt fokus på kontorartikler, promotion, firmagaver, emballage, aftørring samt lager- og logistikløsninger.

Som Business Developer er det dit primære ansvar at opsøge og implementere større erhvervskunder i dit distrikt. Kontaktpersonen hos kunden er ofte højt placeret i organisationen, da argumentationen drejer sig om kundens interne indkøbs- og logistikprocesser inden for flere indkøbsområder. Vigtige kompetencer i arbejdet med nye kunder er, at du formår at få kunden til at erkende og indse behovet for en værdibaseret løsning fremfor produktbaserede argumenter.

Mogens Daarbak A/S

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!