Jobannonce


Tornbjerg Schou ApS
Production Manager

Tornbjerg Schou ApS søger for Probeco A/S i Chicago

Brænder du for innovation og digitalisering, motiveres du af at sætte standarder for fremtidens niveau, og har du modet og kompetencerne til at starte en helt ny produktion op i Chicago, USA?

For vores kunde Probeco, søger vi en Production Manager. Med en solid kundeportefølje, et efterspurgt produkt og dertilhørende vækst, er tiden nu kommet til at udvide produktionen med en afdeling i USA, og du får i rollen ansvaret for at igangsætte og drifte en produktionslinje til private label-produktion af customized lommer indeholdende en digital trykmaskine samt en special bygget linje til færdiggørelse.

Med reference til virksomhedens ledelse bliver du ansvarlig for den nyopstartede produktion i USA, som foruden ledelse af medarbejdere indebærer fokus på løbende optimeringer af både processer, effektivitet og kvalitet.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!