Jobannonce


Tornbjerg Schou ApS
Account Manager

Tornbjerg Schou ApS søger for kunde i Hadsten

Er du motiveret af kundekontakt, salg og rådgivning? Vil du være en del af et dynamisk og løsningsorienteret team med alsidige opgaver? Trives du med ansvar og kvalitet og arbejder du resultatorienteret med fokus på løsninger frem for begrænsninger? Så er du den, vi søger.

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse – og med reference til salgsledelsen – bliver du en del af et team, der på tværs af landet løbende driver projekter med Danmarks største detailkæder.

Du bliver projektansvarlig for hele forløbet fra site survey, kundedialog, myndighedsdialog, interne processer frem til den færdige løsning. Undervejs i forløbet sikres i samarbejde med det interne tekniske bagland udarbejdelse af den rigtige løsning, hvilket indebærer løbende afklaring og opfølgning med kunden – egenskaber som teknisk forståelse og grafisk visuel sans er vigtige kompetencer i denne proces.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!