Jobannonce


FA09ERFAREN HR PARTNER TIL BARSELSVIKARIAT

FA09, Glostrup

Vi er en professionel administrationsorganisation i konstant udvikling. I tæt relation med vores samarbejdspartnere og med stort drive, arbejder vi sammen hver dag for at gøre en forskel for vores beboere, bestyrelser og kollegaer. Til at understøtte ledere og medarbejdere og til at videreudvikle HR-funktionen, søger vi en erfaren HR Partner, der kan indgå i vores stærke kollegaskab i Ledelses- og Udviklingssekretariatet.

I Ledelses- og Udviklingssekretariatet får du 7 fagligt dygtige kollegaer og en chef, som alle lægger en ære i at løse opgaver med høj kvalitet og service.

Som vores eneste HR Partner bliver du ansvarlig for hele HR-paletten. Du driver udviklingsprojekter, personalesager og styrer de driftsmæssige processer. Du har en stærk sparringspartner i afdelingens chef, og størstedelen af det administrative omkring kontraktvilkår varetages af lønfunktionen.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!