Jobannonce


Amalie Search & Selection
Business Researcher/Project Manager - Search & Selection

Amalie Search & Selection, Hørsholm

Amalie Search & Selection ApS er et succesfuldt konsulenthus, som beskæftiger sig med executive search og selection. Kunderne er fortrinsvis danske, mellemstore virksomheder, datterselskaber af udenlandske selskaber i Danmark, opstartsvirksomheder samt offentlige myndigheder.

Som følge af vores vækst søger vi nu endnu en Business Researcher, som skal indgå i vores velfungerende team af erfarne medarbejdere.

Som Business Researcher/Project Manager får du et spændende og ansvarsfuldt job med en stor kontaktflade til kandidater og klienter. Dit primære jobansvar er screening af markedet og kandidater i forbindelse med search og rollen som overordnet projektleder i samspillet mellem konsulent, klienter og kandidater. Du deltager i salgs- og kundemøder, hvor stillings- og kandidatprofilen fastlægges og lægger efterfølgende en searchstrategi i samarbejde med konsulenten.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!