Jobannonce


Oxfam IBIS
Projektleder for Oxfam IBIS’ Callcenter

Oxfam IBIS, København

Oxfam IBIS søger en engageret barselsvikar til ledelse og udvikling af vores callcenter og medlemsservice. Oxfam IBIS er en udviklingsorganisation, som bekæmper ulighed i verden, arbejder for kvalitetsuddannelse til alle og bekæmper skattely. Den indsats skal vi have endnu flere danskere engageret i. Derfor har vi brug for dig til at køre vores inhouse callcenter og medlemsserviceprogram samt styre vores brug af eksterne callcentre.

Vi søger en kompetent og erfaren fundraiser til privatgiverområdet, der har solid ekspertise i at håndtere, udvikle og drive et callcenter i det daglige, og samtidig være projektleder for vores loyalitetsskabende medlemsservicearbejde og styre samarbejdet med eksterne callcentre. Du skal have en sikker forståelse for telemarketing-fundraising, opgradering og loyalitetsbyggende aktiviteter, inklusiv fastholdelse, og brug af CRM med henblik på dette.

Oxfam IBIS

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!