Jobannonce


Frederikshavn Forsyning A/SEngageret og løsningsorienteret ingeniør til projektlederstilling

Frederikshavn Forsyning A/S

Er du ingeniør eller generalist med interesse for fjernvarmesektoren – og vil du være med til at skabe rammerne for Frederikshavn Varme? Vi søger snarest muligt en projektleder, der har kendskab til forsyningsområdet og anlægs- og udviklingsprojekter inden for varme, og som brænder for at arbejde med bæredygtighed og innovation i en ambitiøs organisation.

Som medarbejder i Forsyningen med placering i varmeadministrationen vil du møde en spændende, varieret og travl hverdag med engagerede og sociale kollegaer. Vi samarbejder på tværs af fagligheder og har en uformel omgangstone i et fleksibelt arbejdsmiljø.

Du kommer til at indgå i et team i en professionel projektledelsesorganisation, hvor nøgleordene passion, relationer, ambition og motivation er helt centrale. Opgaverne omfatter alt inden for projektering og gennemførelse af anlægsprojekter på fjernvarmeområdet.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!