Jobannonce


RetrieverSocial Media Product Manager

Retriever, Oslo, Stockholm eller København

Brænder du for at udvikle nye digitale services til sociale medier? Retriever søger en Social Media Product Manager, der får ansvaret for at sikre, at Retriever får en førende position internationalt inden for området.

Retriever er Nordens ledende leverandør af medieovervågning, mediearkiv og medieanalyse. I mere end 20 år har vi overvåget og analyseret mediebilledet og stillet resultaterne til rådighed for vores kunder i avancerede digitale platforme.

Vi søger en kommerciel og innovativ produktchef med dyb indsigt og forståelse for, hvilken rolle sociale medier spiller i professionelle organisationers dagligdag samt hvilke muligheder, der ligger i en aktiv brug af sociale medier. Dette er et vigtigt og voksende område for Retriever, og vores mål i 2020 er at finde gode løsninger, der gør, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste digitale redskaber til deres arbejde med sociale medier.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!