Jobannonce


Taconic Biosciences A/STil vores Facility Management team søger vi en Servicetekniker

Taconic Biosciences A/S, Lille Skensved og Borup

Du vil indgå i et team på fem medarbejdere. Vores Facility Management team skal varetage vedligeholdelse af vores bygninger, udenomsarealer, produktionsudstyr i form af autoklaver mm., køretøjer, overvågning og alarmsystemer.

Vores produktionsanlæg består blandt andet af dampkedler og avanceret ventilationssystemer som er helt centrale for, at vi kan levere de kvalitetsprodukter vi er kendt for. Det er derfor vigtigt, at det team som skal varetage reparation og vedligeholdelse af dette har et højt fagligt niveau og kan bidrage til, at produktionen kører som den skal.

Du vil skulle stå for reparationer og vedligeholdelse af vores ejendomme og området omkring. Arbejdet vil være varierende og kan bestå af alt fra at klippe hæk, male bygningen, gøre klar til events og til udskiftning af en pære.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!