Jobannonce


Kereby ApSAdvokat inden for fast ejendom

Kereby ApS, Nordhavn

Vil du være med til udviklingen af den juridiske afdeling i en vækstvirksomhed indenfor ejendomsinvestering til at være Danmarks bedste? Og ønsker du en unik berøringsflade med verdens største kapitalfond samt at blive en del af Blackstones verdensomspændende netværk? Så har vi måske jobbet til dig.

Hos Kereby søger vi en ambitiøs og erfaren fast ejendomsadvokat med et højt drive og med speciale inden for fast ejendom til vores juridiske afdeling. Her vil du være med til at udvikle et professionelt og unikt ejedomsinvesteringsselskab.

Som vores nye advokat vil du blandt andet skulle beskæftige dig med erhvervslejeret og entrepriseret i form af udarbejdelse af kontrakter, deltagelse i forhandlinger, sagsstyring og juridisk sparring på et højt niveau. Desuden vil du skulle bistå i forbindelse med afdelingens øvrige opgaver.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!