Jobannonce


RockpanelArea Sales Manager

Rockpanel

Har du byggeteknisk flair og masser af gåpåmod? Er du på udkig efter et salgsjob, hvor du kan bruge og udvikle dit talent for salg og samtidig bidrage til ROCKPANELs vækst og succes? Så har du muligheden for at blive vores nye Area Sales Manager.

ROCKPANEL oplever stærk vækst og søger derfor en selvstændig og målrettet kollega til at varetage salgsansvaret for vores tømmerhandlere og entreprenører. Du er skarp, ser muligheder og løsninger og lader dig ikke begrænse af 'vi plejer'.

Rockpanel har facademateriale til mange forskellige segmenter, dit fokus vil ligge i at udbrede kendskabet og salget primært hos tømmerhandlerne. Dine samarbejdspartnere er entreprenører og forhandlere men kan også være en arkitekt, ingeniør eller tømrermester. Dit mål er at sikre, at ROCKPANELs løsninger bliver anvendt i flest mulige byggeprojekter.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!