Jobannonce


Region MidtjyllandSundhedsfaglig visitering af akutte patienter i AMK (Akut Medicinsk Koordinering) Vagtcentralen

Region Midtjylland, Aarhus

Vi søger to sygeplejersker eller paramedicinere til sundhedsfaglig visitation af 1-1-2 opkald samt vores meldingsmodtagelse på Præhospitalets AMK Vagtcentral i Region Midt, da vi har en kollega, som går på efterløn, og en kollega, der er gået på barsel. Der er tale om henholdsvis en fast stilling samt et 12-måneders barselsvikariat.

AMK Vagtcentralen består af Vagtcentralen, Meldingsmodtagelsen og Kørselskontoret. Vagtcentralen vil være din primære arbejdsplads, og derudover vil du skulle varetage meldingsmodtagelsen, som modtager opkald fra hospitaler, vagtlæger og praksislæger.

Den sundhedsfaglige visitator arbejder tæt sammen med AMK-lægen og de tekniske kørselsdisponenter, der disponerer ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikoptere i hele Region Midt. Vi tager udgangspunkt i patienten og i at give rette hjælp i rette tid til alle patienter.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!