Jobannonce


Dansk MagisterforeningIT-medarbejder

Dansk Magisterforening, Frederiksberg

Har du den tekniske flair og viden til at sikre stabil drift for medarbejderne i Dansk Magisterforening (DM) samt derigennem understøtte servicen overfor vores 50.000 medlemmer? Og samtidig bidrage til den digitale transformation, vi har påbegyndt med at optimere vores forretning både internt og rettet mod vores medlemmer?

DM er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at udskifte vores kernesystemer over til Microsoft Dynamics CE365 for en mere dynamisk platform, hvor vi selv kan konfigurere ny funktionalitet og på sigt arbejde mere med automatisering.

Som it-medarbejder vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af:

  • Dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
  • Understøtte vores it-sikkerhedspolitik og persondatapolitikker samt være udførende på opgaver relateret til it-sikkerhed og GDPR-aktiviteter

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!