Jobannonce


FORCE Technology
LCA-specialist til miljøvurderingsområdet

FORCE Technology, Brøndby

Har du dokumentations- og rådgivningskompetencer inden for miljøvurdering? O

Du bliver en del af det team, der arbejder med LCA, cirkulær økonomi, grønne indkøb, miljømærk-ning (EPD), totalomkostninger (TCO), ecodesign og risikovurdering. Kunderne spænder fra offentlige myndigheder henover store og små industrivirksomheder til brancheorganisationer.

Din primære opgave bliver at være projektleder på alle typer projekter på miljøvurderingsområdet. Du får ansvaret for at sikre, at alle interessenter bliver involveret på de rette tidspunkter i projektets for-skellige faser, og at dokumenter, projektplaner og rapporter holdes opdaterede.

Som projektleder går du forrest og tager ansvar for både dine kollegaers og hele opgavens succes. Derfor forventer vi, at dine kernekompetencer er at have og beholde overblikket over helheder og at kunne håndtere de udfordringer, der måtte opstå undervejs.

FORCE Technology

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!