7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology

Koncernregnskabschef

Brøndby

Har du solid regnskabsmæssig ekspertise? Og er du typen, som motiveres af kompleksitet med et forkromet overblik, analytisk sans og dybdegående forretningsforståelse?

Du vil få et stort og vigtigt ansvar både i forhold til regnskabsrapporteringen (ikke business finance og budgettering) og processerne, og ikke mindst får du ledelsesansvaret for to mindre, men meget dedikerede teams af regnskabs- og bogholderimedarbejdere, som ser frem til, at du indtager kontoret.

FORCE Technology
FORCE Technology

Teknisk dygtig NDT-inspektør til svejseinspektion

Aalborg Øst

Har du solid teknisk forståelse, og er du certificeret i en eller flere relevante NDT-prøvningsmetoder? Så er 100 NDT-kolleger klar til at byde dig velkommen på holdet!

I afdelingen arbejder vi primært med fremstillings- og tilstandskontrol og svejseinspektion - fortrinsvist på vindmøller, platforme, kedler, beholdere og røranlæg.

Du får en meget alsidig hverdag med servicebesøg på spændende kundesites i både Danmark og lejlighedsvist i udlandet.

FORCE Technology
FORCE Technology

Fødevareauditor, der brænder for at arbejde med FSSC 22000 og ISO 22000

Brøndby, Vejen, eller Aarhus

Brænder du for at arbejde med ledelsessystem-standarder indenfor fødevaresikkerhed? Vil du være auditor og konsulent i et team, hvor du har indflydelse, frihed til at planlægge eget arbejde, og hvor aktiviteterne fortsætter med at udvikle sig?

Dit primære arbejdsområde bliver certificeringsaudits indenfor fødevaresikkerhed (FSSC 22000 og ISO 22000). Har du erfaring med andre ledelsessystem-standarder, kan de også bringes i spil i jobbet.

FORCE Technology
FORCE Technology

Finance Business Partner

Brøndby

Er analyse og fokus på optimering blandt dine toptalenter? Og kan du let se dig selv som frontløber i vores business partner program, hvor du har stor indflydelse på at sætte standarderne i vores kommercielle organisation?

I dit nye team omsætter finansielle indsigter og analyser til reelle strategiske og operationelle handlinger, og dit fokus bliver at drive performance og økonomisk forståelse, så din erfaring og store indsigt, forplantes i tankegangen i vores kommercielle organisation.

FORCE Technology
FORCE Technology

Dygtig tekniker til automatiseret prøvningsudstyr

Brøndby

Vil du bruge din specialviden om mekanik, elektronik og fiberoptik på at løse avancerede on-site inspektionsopgaver?

Teamet består af ca. 20 specialister, der bl.a. udfører automatiseret inspektion af stålkonstruktioner primært ved hjælp af ultralyd.

Vi udfører opgaverne offshore, både over og under vandet, på kemiske fabrikker og på kraftværker, konventionelle, vind og nuklear anlæg og inspektionerne udføres med fjernbetjent udstyr primært magnethjulsscannere på lokationer i hele verden.

FORCE Technology
FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
FORCE Technology

HS Coordinator

Vejen

Er du interesseret i at arbejde med det gode arbejdsmiljø i en lærende organisation med fokus på optimering af arbejdsprocesser og flow?

Som koordinator indenfor optimering af person- og processikkerhedsprocesser samt driftstekniske processer bliver du en del af et team, der supporterer alle vores laboratorier indenfor kalibrering af gasmålere, lige fra lavtryk til højtryk, fra mindre gasmålere til verdens største målere.

Vi er med til at sætte standarden indenfor sporbarhed og nøjagtighed, og f.eks. er den europæiske reference for en kubikmeter gas etableret i samarbejde med os.

FORCE Technology

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV