17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Materialeingeniør med speciale i coatings

FORCE Technology, Brøndby

Har du en passion for materialer, kompositter og coatings? Lyder ord som rådgivning, skadesopklaring og materialeanalyser spændende? Så er du måske vores nye materialespecialist på coatingområdet.

I afdelingen Materials consultancy er vi ca. 20 højt specialiserede ingeniører, der arbejder med rådgivning, materialeanalyser og opklaring af fejl og skader for vores kunder i fremstillings- og procesindustrien og på energiområdet. Opgaverne løses primært i Danmark på vores hovedkontor i Brøndby eller ude hos kunderne. Du må derfor forvente et par rejsedage om måneden. Dine nøgleopgaver bliver at:

 • gennemføre inspektions- og analyseopgaver i samarbejde med teknikere og specialister
 • gennemføre rådgivningsopgaver på egen hånd eller sammen med dine dygtige specialistkolleger
 • tilpasse ydelser og tilbud til kundernes behov og udfordringer
 • deltage i formulering og afvikling af udviklingsprojekter.
FORCE Technology
Force Technology
Udadvendt og relationsbegavet audiolog til specialistteam i audiotest

FORCE Technology, Hørsholm

Om det er små industrivirksomheder eller de allermest anerkendte teknologibrands i verden, så er det os, de kommer til, når de skal have testet deres lydkvalitet. Din rolle er at tage ansvar for disse tests og sikre et sikkert og pålideligt resultat hver eneste gang. Lyder det som dig? Så læs videre.

Som audiolog får du en afgørende rolle i et af de vigtigste aspekter af vores opgave – selve testafviklingen. Du bliver en vigtig ressource i vores lille team, da du er ansvarlig for klargøring af opstillinger og gennemførelse af de forskellige tests. Vi arbejder konstant med den nyeste audioteknologi, ofte inden det er kommet på markedet, og dine opgaver vil derfor være meget varierede.

FORCE Technology
Force Technology
Passionate and ambitious Sound Quality Specialist

FORCE Technology, Hørsholm

Not only are you an authority on sound quality, you are also able to transform complex concepts into concrete test plans. Now you can use your expertise to help shape the future of acoustics technology. Interested?

As a specialist in SenseLab, you take charge of the analytical work, which is at the heart of FORCE Technology. You will be in direct contact with our clients, both in the lead-up to and aftermath of our testing efforts. Our projects last anywhere from a few weeks to several months, and you will often oversee several projects at a time.

In your daily work, you can expect to be:

 • Corresponding with clients, estimating the scale of the project and associated costs, setting timetables and scheduling tests
 • Taking part in test preparation, selecting test population, evaluating material needs, defining methodical approaches and the like
FORCE Technology
FORCE Technology
Studentermedhjælper til digital markedsføring

FORCE Technology, Brøndby

Vil du omsætte teorien fra din uddannelse til praktisk erfaring med contentkoordinering, -produktion og -distribution på web, e-mail og LinkedIn? Vi søger en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen.

Du kommer til at arbejde i vores kommunikations- og marketingteam på hovedkontoret i Brøndby. Kommunikation og marketing fungerer som in-house bureau. Her bliver du en del af vores marketing-supportteam, der spiller en kæmpe rolle i at få dagligdagen i afdelingen til at glide.

Du vil få mange hands-on opgaver inden for digital markedsføring og god mulighed for at komme i dybden med marketing automation, e-mailmarketing, web og LinkedIn organisk og sponsoreret – og naturligvis med de forskellige marketingsystemer.

FORCE Technology
FORCE Technology
Dataarkitekt til teknisk projektledelse med IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Har du en passion for at identificere hvordan data kan hjælpe virksomheder med at skabe værdi og efterfølgende bygge proof-of-concept? Så er det måske dig, vi søger!

Force Technology

Hvad nu hvis du kunne være med til at gøre Danmark til det sted i verden, der er bedst til at udvikle IoT-løsninger? Tænk hvis du havde adgang til den nyeste forskning og de dygtigste specialister in-house?

Dit primære ansvar vil være projektledelse og eksekvering af vores demonstrations- og innovationsprojekter. Du vil også identificere og definere nye projekter - samt løbende sørge for at du og vi er på forkant med teknologien. Du vil ofte være den som identificerer de korrekte projekter og organiserer de rigtige partnere.

FORCE Technology
FORCE Technology
Maskinkonstruktør

FORCE Technology, Vejen

Har du en god teknisk baggrund? Og kender du til tryk og rør? Så er du måske vores nye maskinkonstruktør.

Du bliver en del af det team, der arbejder med at udføre gaskalibreringerne. Vi arbejder i teamet med mange forskellige redskaber og teknologier, fx hjælpeværktøjer, kompressorer, kølevand, løfteredskaber, pneumatik, roterende maskiner, trykbærende rørsystemer og trykluft. Dine nøgleopgaver bliver blandt andet at:

 • vedligeholde og opgradere maskiner
 • konstruere mekaniske løsninger
 • designe rørelementer og -systemer
FORCE Technology
FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk snilde og forståelse for måledata? Og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien.

Dine arbejdsopgaver vil føre dig ud til kunder, der oftest er industri- og energianlæg i Danmark og udlan-det, men som også kan være offshoreanlæg. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

Din primære opgave er at opsætte måleudstyr og måle mængde og sammensætning i emissioner fra skorstene. Det er typisk standardmålinger af røggas, støv, dioxin og tungmetaller, vi laver. Under opga-vens udførelse skal du kunne aflæse, forstå og vurdere måledata.

FORCE Technology
FORCE Technology
Hands-on-ingeniør til test og certificering af redningsudstyr

FORCE Technology, Brøndby

Finder du certificering af livredningsudstyr spændende? Har du hænderne skruet rigtigt på? Er dit mindset analytisk, og trives du med mange bolde i luften? Så er du måske vores nye produkttester!

I samarbejde med FORCE Certification tilbyder FORCE Technology test, godkendelse, rådgivning og certificering af en lang række produkter. I vores produkttestteam tester og certificerer vi bl.a. personlige værnemidler og redningsudstyr. Det er alt lige fra store redningsflåder til redningsveste, flydedragter og badevinger. Vi arbejder internationalt og godkender udstyr til både Europa og USA.

Som produkttester træder du ind i et nicheområde og driver unikke projekter for kunder i alle tænkelige brancher. Du får ansvar for det samlede testforløb i tæt kontakt med mange forskellige kunder. Du bliver en del af vores produkttestteam, som primært arbejder med mekaniske test.

FORCE Technology
FORCE Technology
Erfaren kvalitetsingeniør

FORCE Technology, Vejen

Hvis du kan gå forrest i en proaktiv kvalitetskultur, brænder for procesoptimering og vil bruge din erfaring med kvalitetssystemer til at sikre ensartede arbejdsgange, er du måske vores nye kollega.

Som kvalitetsingeniør bliver du en del af et team, der supporterer alle vores laboratorier inden for kalibrering af gasmålere: Fra lavtryk til højtryk og fra mindre gasmålere til verdens største målere. Vi er med til at sætte standarden inden for sporbarhed og nøjagtighed, fx er den europæiske reference for en kubikmeter gas etableret i samarbejde med os.

Du brænder for at arbejde med procesoptimering, og det er vigtigt, at du er løsningsorienteret. Du er proaktiv og resultatsøgende i din måde at arbejde på, og du vil få en alsidig funktion med en stor kontaktflade på tværs af afdelingerne.

FORCE Technology
FORCE Technology
Struktureret og udadvendt studentermedhjælper til HR

FORCE Technology, Brøndby

Drømmer du om at arbejde med mennesker, administration og organisationsudvikling? Kan du løse store og små opgaver med godt humør på en struktureret måde? Så er du måske vores nye kollega i HR-teamet.

Der sker meget nyt i HR-teamet. Vi er i fuld sving med at implementere et nyt HR-system og sammensætte et lederudviklingsprogram. Samtidig er vi i gang med at nytænke onboardingen af vores nye medarbejdere, mens vi på daglig basis rådgiver både ledere og medarbejdere om stort og småt inden for personaleledelse og HR-jura.

Det er vigtigt, at vi i HR-teamet både har det godt og sjovt sammen og leverer holdbare og innovative løsninger til forretningen. Dit nye team består blandt andet af en HR-chef med juridisk baggrund, en HR-specialist med speciale i trivsel, en HR-koordinator med styr på administrationen, to HR-konsulenter og tre lønkonsulenter.

FORCE Technology
FORCE Technology
Health & safety specialist til central QHSE-funktion

FORCE Technology, Brøndby

Brænder du for at arbejde med det gode arbejdsmiljø og den sikre adfærd? Så er du måske vores nye kollega.

FORCE Technology sætter sikkerhed først. Det er en del af vores hverdag – både internt og hos vores kunder – og vi arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed på alle niveauer. Vi har også et erklæret mål om at skulle arbejdsmiljøcertificeres, og vi er godt på vej. Men vi har brug for en yderligere ressource til at indgå i videreudvikling af vores systematiske arbejdsmiljøarbejde.

Du bliver en del af en central QHSE-funktion med 7 medarbejdere. Vi supporterer proaktivt og dedikeret et specialiseret ledelsessystem med kvalitetsledelse og miljøledelse efter kravene i ISO 9001, ISO 17025 og ISO 14001. Det integrerede ledelsessystem certificeres efter ISO 9001 og ISO 14001 i 2021.

FORCE Technology
FORCE Technology
Salgssupporter med gode engelskkundskaber

FORCE Technology, Vejen

Har du en passion for kundeservice? Har du et international mindset? Så er du måske vores nye salgssupporter.

Du bliver en del af et lille salgsteam, der arbejder med kunder fra hele verden. Med en bred kontaktflade skal du være med til at sikre den bedste service til såvel eksterne som interne kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være support i form af udarbejdelse af tilbud og ordrer samt opdatering af salg- og planlægningssystemer. Dine nøgleopgaver bliver:

 • Oprettelse og beregning af tilbud og ordrer
 • Oprettelse og opdatering af tilbud og ordrer i CRM-systemet
 • Opdatering af ordrer i planlægningssystemet
FORCE Technology
Gem
FORCE Technology
Udadvendt kaptajn med et talent for undervisning

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Er du kaptajn, og er du god til at formidle viden? Vil du arbejde med skibssimulatorer af højeste kaliber og udvikle ny undervisning? Så er du måske vores nye skibssimulatorinstruktør i Simulations, Ports & Training teamet.

I FORCE Technology hjælper vi store dele af den maritime sektor med at øge sikkerheden og kompetencerne. Vi arbejder globalt og udfører konsulentopgaver inden for havne- og farvandsundersøgelser, vi uddanner, og vi afsætter vores produkter til rederier, uddannelsesorganisationer, rådgivere, søværn, museer og myndigheder.

Som Skibssimulatorinstruktør bliver du del af teamet, som udbyder kurser og havnestudier samt servicerer og idriftsætter skibssimulatorer over hele verden.

FORCE Technology
Force Technology
Strategic and sociable Sales and Business Developer

FORCE Technology, Hørsholm

We offer world-class acoustics testing services – but we need you to get the word out. Can you analyse the markets and open the right doors?

We are a team of specialists. We are well known in the industry, and we mainly conduct sales through our existing networks. There is almost unlimited potential within the team but very little time to actually grow the business. This is where you come in. We need you to proactively drive the commercial side of our organisation, reaching new customer groups and developing the business.

Your task is simple, but not easy. Growing our customer base requires equal amounts of confidence, industry insight and creativity. You must be a naturally extroverted person with great communication skills. You are not going to just sit patiently and wait for people to come to you, but will instead be out knocking on countless doors, trying to expand our network.

FORCE Technology
Force Technology
Machine Learning and AI Developer for audio team

FORCE Technology, Hørsholm

You can develop new tools just as well as maintain existing ones, and you are perfectly fine working independently. Now, you can use your expertise to define the future of acoustic testing, working with some of the biggest brands in the industry. Interested?

As our new software developer, your task is primarily to work on incorporating machine learning and AI into our testing process, which we expect to play a critical role in the future of acoustic testing. You will be the driving force behind this very important development.

You will be a core member of the team, driving the ML and AI work and collaborating with other acoustics and sensory evaluation experts to develop the next generation of software tools.

FORCE Technology
FORCE Technology
Automationsingeniør med interesse for IoT

FORCE Technology, Hørsholm, Århus, Vejen eller Munkebo

Hvad nu hvis du kunne arbejde praktisk med IoT og være med til at øge digitaliseringen i danske produktionsvirksomheder?

Force Technology Det kan du hos os. Som ét af de 7 danske GTS-institutter i Danmark er vi helt fremme på teknologiudviklingen. Du har altså den nyeste forskning og state-of-the-art teknologier til rådighed, når du sammensætter og afprøver løsninger fra ”slide wear” til ”street wear”.

Du bliver en del af teamet IoT Technology & Architecture, der består af 7 specialister. Vi indgår i forretningsenheden IDSI (se nederst), der arbejder med udvikling og validering af nye teknologier til produkter – hovedsageligt inden for IoT-området. Du kan læse mere om os her.

FORCE Technology