12 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

12 jobannoncer

Gem
FORCE Technology

Inspektør til trykbærende anlæg på Sjælland

Brøndby

Vil du medvirke til at gøre verden mere tryg for fremtidige generationer ved at sikre, at produkter og anlæg lever op til lovkravene? Og vil du arbejde tæt sammen med kunder og nogle af de dygtigste kolleger indenfor inspektion- og certificering?

Teamet arbejder med tilstandskontrol på trykbærende anlæg på fx kraftværker, raffinaderier, skibsværfter m.fl. og vores mission er at skabe en mere bæredygtig og sikker fremtid for mennesker, virksomheder og vores samfund. Du skal udføre inspektion på driftsanlæg og af trykbærende udstyr.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Afdelingsleder til Akustik, Støj og Vibrationer

Hørsholm

Brænder du for forretningsudvikling inden for akustik, støj og vibrationer? Er du akustikker med talent for ledelse og et stort kommercielt drive? Så har vi jobbet til dig!

Du bliver afdelingens daglige leder med reference til forretningsdirektøren for enheden Maritim, Lyd og Luft. Det er målet, at top- og bundlinje skal vokse samtidigt med, at afdelingen skal have flere medarbejdere, og det bliver dit ansvar at sørge for, at vi når vores mål.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Innovation Consultant

Brøndby

Navigerer du sikkert i innovationslandskabet? Og vil du gerne bruge dine koordinerende talenter på at skabe overblik og sikre finansiering af vores udviklingsprojekter til værdi for vores forretning og kunder?

Du får en både spændende og meget selvkørende rolle, hvor din indsats er essentiel for vores gennemførelse af innovationsprojekter særligt inden for digitalisering og den grønne omstilling. Projekterne er mangeartede ligesom opgaverne og kræver en høj grad af selvstyring.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Account Manager

Aarhus N

Har du solid indsigt i certificering og kvalitetssystemer? Og vil du gerne bruge den viden på at skabe værdi for vores kunder gennem salg af certificeringsydelser?

Du bliver et vigtigt bindeled mellem kunder, vores udekørende sales manager og resten af organisationen. Du skal bl.a. håndtere kundehenvendelser, primært fra kontoret i Aarhus, booke og afholde møder med potentielle kunder via Teams, men også ind imellem fysisk samt lave salg og vejledning - herunder teknisk afklaring.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Studentermedarbejder til Legal, Ethics & Compliance

Brøndby

Er du på udkig efter et spændende studiejob med mange forskellige arbejdsopgaver, og vil du have faglig udfordring og udvikle dine kompetencer i en ledende international teknologi- og rådgivningsvirksomhed?

Du får en bred snitflade, hvor du bliver en del af mange forskellige administrative, juridiske og legal compliance-relaterede opgaver. Vi har en uformel omgangstone og værdsætter sparring og samarbejde. Det er vigtigt, at du trives med opgaver af administrativ karakter og har stor IT teknisk viden.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Financial Controller

Brøndby

Er du typen, som navigerer sikkert i kompleksitet med overblik, regnskabsprincipper og forretningsforståelse? Og vil du gerne bruge din regnskabsmæssig ekspertise på at optimere processen for konsolidering og sikre præcise regnskaber til tiden?

Med din omfattende indsigt, forståelse og erfaring inden for regnskabsmæssige processer får du mulighed for at bidrage selvstændigt til regnskabsrapporteringen. Hvis du desuden har interesse for at optimere og automatisere processer, vil det være værdiskabende for os.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Alsidig tekniker til storskala testopstillinger på Lindø

Munkebo

Er du industritekniker, eller har du erfaring med testopstillinger? Og vil du have en central rolle i driften af vores storskala testopstillinger?

I denne alsidige teknikerrolle bliver du en vigtig del af vores afdeling Materials & Structures på Lindø, hvor vi tester store konstruktioner. Testopstillingerne er tit med en mekanisk fastgørelse eller opsætning og kræver derfor et godt, praktisk håndelag. Vi tester også komponenter i vores klimakammer af både mekaniske samt elektriske elementer.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Computational Fluid Dynamics (CFD) Engineer with a Business Mindset

Lyngby

Your main task will be to conduct and take responsibility for CFD projects, where you will take part in planning of projects, making CFD-ready 3D geometries as well as setting up and running CFD models to prepare and present results to the clients.

Even though, you may work solo on some projects, many of our projects are solved in cooperation with colleagues consisting of a solid team of experienced specialists and engineers.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Marketing Projektleder med viljen til at drive ambitiøse B2B-kampagner

Brøndby

Har du talent for at planlægge og realisere effektfulde kampagner i højteknologiske organisationer? Og har du et sikkert blik for at spotte og styrke det markedspotentiale, som kan gøre forskel for både os og vores kunder?

Vi står midt i en transformation til at blive en forretningsorienteret, digital og grøn virksomhed med store ambitioner om at skabe værdi for både erhvervsliv og samfund. Derfor søger vi en erfaren Marketing Projektleder, der kan stå i spidsen for og drive tværorganisatoriske B2B-marketingkampagner.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Specialist til kvalitetsledelse - ISO 9001

Brøndby

Er du en dygtig kvalitetschef med stærke samarbejdsevner og erfaring indenfor ISO 9001 ledelsessystemarbejde i elektronikbranchen eller rådgivningsbranchen?

Vi udvikler og fremstiller vi bl.a produkter med elektroniske komponenter, og vi vil gerne styrke projektleverancerne inden for disse områder. Med din omfattende indsigt, forståelse og erfaring med gængse kvalitetsbegreber og -værktøjer skal du bidrage til udviklingen af vores ISO 9001 kvalitetsledelsessystem baseret på excellence-modeller og best practice.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Bliv NDT trainee

Brøndby, Esbjerg N, Aalborg Øst eller Middelfart

Er din drøm et spændende og udadvendt job i den tekniske branche? Og er du, ligesom os, ambitiøs omkring sikkerhed og den grønne omstilling?

Se video om FORCE Technology som arbejdsplads

I løbet af det 3-årige forløb bliver du fra 1. dag en del af noget større! Spændende opgaver, dygtige og erfarne kolleger som brænder for at lære fra sig og masser af personlig og faglig udvikling venter, så du bliver klædt godt på til - på sigt - selvstændigt at varetage vigtige opgaver med inspektion og kontrol af kunders anlæg som NDT-inspektør.

FORCE Technology
Gem
FORCE Technology

Kaptajn med undervisningserfaring

Lyngby

Er du kaptajn med en levende interesse for at undervise? Og kan du formidle din viden på internaionalt plan? Så er det dig, vi søger til denne stilling som skibssimulator instruktør!

Med primært arbejdsområde i vores eget træningscenter får du en enestående mulighed for at undervise i vores 3 store full-mission simulatorer, en slæbebådssimulator samt en række mindre simulatorer. Derudover får du muligheden for et varieret job med mange udfordringer samt at indgå i et alsidigt team, hvor tonen er ligefrem, uformel og humoristisk.

FORCE Technology

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV