Jobannonce: Gastech-Energi A/S samler på Danmarks bedste energi-montører – er du vores nye servicemontør indenfor varmepumper?

Gem
Gastech-Energi A/S Gastech-Energi A/S samler på Danmarks bedste energi-montører – er du vores nye servicemontør indenfor varmepumper?

Gastech-Energi A/S, Sjælland

Gastech-Energi A/S er Danmarks største private virksomhed for varmeservice. Vi har 60.000 kunder, og de er glade for os. På TrustPilot vurderes vores service som ”Fremragende”.

Vil du være med til at fortsætte denne udvikling? Brænder du for at arbejde som servicemontør på varmepumper? Så kontakt os hurtigst muligt.

Du kommer til at arbejde med forskellige anlægstyper, lige fra installationer i private boliger til højt automatiserede og komplekse anlæg i større boligforeninger. Ved ny-installationer og udskiftning af anlæg, vil den mekaniske installation være foretaget, inden du kommer for at opstarte og indregulere anlægget.

Da Gastech-Energi ikke selv installerer anlæg, samarbejder vi med Danmarks bedste installatører, som forestår installationen af varmeanlægget.