Jobannonce: Technical Designer: Brænder du for at arbejde med detaljerne på maskintegninger samt med at sikre et korrekt dokumentationsmateriale?

Gem
Caljan A/S Technical Designer: Brænder du for at arbejde med detaljerne på maskintegninger samt med at sikre et korrekt dokumentationsmateriale?

Caljan A/S, Hasselager

- Hvis ja, så får du det i jobbet som Technical Designer hos Caljan. Hos os bliver du nemlig ansvarlig for at udarbejde opdaterede tegninger, som sikrer, at produktionen kører optimalt, og at vores projektdokumentation er i orden. Dertil træder du ind i et team med dygtige kolleger og en stærk global holdånd.

Du bruger størstedelen af din arbejdsuge på at opdatere produktionstegninger og udarbejdelse af den samlede kundedokumentation, baseret på input fra projektlederne, udviklingsingeniørerne samt montagefolk. Du deltager også i projekter, hvor du færdiggør produkt data i samarbejde med vores ingeniører.

For at være med til at optimere skal du også systematisere og standardisere de forskellige designs og komponenter. En stor del af jobbet vil også være løbende tilretning af tekniske manualer, så disse altid er opdateret.