Jobannonce: Får du energi af at udvikle forretningsområder og drive projektledelse? Så kan du blive vores nye forretningsudvikler og projektleder

Gem
Rejsekort & Rejseplan A/S
Får du energi af at udvikle forretningsområder og drive projektledelse? Så kan du blive vores nye forretningsudvikler og projektleder

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Er du dygtig til at udvikle forretningsområder, modne projekter og i sidste ende føre projekterne sikkert i mål? Så kan du blive vores nye Forretningsudvikler og Projektleder hos Rejsekort & Rejseplan A/S. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Stillingen er fordelt på forretningsudvikling og projektledelse, hvor der i nogle perioder vil være mest forretningsudvikling og i andre mest projektledelse.

I din rolle som forretningsudvikler skal du være skarp til at analysere forretningsbehov og komme med anbefalinger til udvikling og tænke behovene ind i de produkter, du arbejder med.

Som Projektleder skal du være med til at sikre, at vi når i mål med vores projekter inden for de aftalte deadlines og budgetter med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse.

Rejsekort & Rejseplan A/S